user_mobilelogo

Responsive Google Ads

u bevindt zich hier

Like ons

Wilg 6

Indeling: aanrecht met koelkast en kookgelegenheid, gaskachel, woon/slaapgedeelte met twee stapelbedden en tweepersoons slaapbank. Op een prachtige locatie van het park aan het viswater. Dit type beschikt over een veranda en een picknicktafel. Deze blokhutten bevinden zich nabij een gebouw met toiletten, douches en afwasplaats. Hier kunt u gebruik maken van stromend water. De inrichting is eenvoudig. Er is een mogelijkheid om de gemeenschappelijke ruimte (recreatiezaal) De Draai te huren, deze is volledig ingericht voor 30 personen. Parkeren kunt u nabij de accommodatie.

€ 75.00

lees verder

Nederland Drenthe Gasselternijveen
Wilg 6
 

Meander 36

Indeling: woonkamer met open haard, hifi-set en dvd-speler. Keuken met vaatwasser, magnetron en oven, tien slaapkamers met twee éénpersoonsbedden en een éénpersoons slaapbank. Per kamer een badkamer met douche en toilet, waarvan drie badkamers met aangepaste douche en toilet voor mindervalide. Verdieping: twee slaapkamers met elk twee eenpersoonsbedden en een eenpersoonsslaapbank, badkamer met douche en toilet. Er is een klein zitje waar u rustig kunt genieten van het riante uitzicht over de kanovijver. Daarnaast is er een zithoek waar bijvoorbeeld de kinderen rustig tv kunnen kijken. Het terras van de Meander is afgesloten waardoor u veel privacy zult ervaren. Door de ligging aan het water is het afgesloten terras ook veilig voor de allerkleinsten. Bij alle groepsaccommodaties van Hunzepark staat huiselijkheid voorop. U kunt zelf uw eten en drinken verzorgen, maar wij kunnen dit ook voor u uit handen nemen. Daarnaast is bij dit type heel goed rekening gehouden met de (eventuele)

€ 1294.00

lees verder

Nederland Drenthe Gasselternijveen
Meander 36
 

Wenakker 36

Begane grond: woonkamer met zithoek en open haard, hifi-set en dvd-speler, keuken met vaatwasser, magnetron en oven, tien slaapkamers met twee eenpersoonsbedden en een eenpersoons slaapbank, per kamer een badkamer met aangepaste douche en toilet voor mindervaliden. Verdieping: twee slaapkamers met twee eenpersoonsbedden en een eenpersoons slaapbank, badkamer met douche en toilet. De bovenverdieping is gezellig ingericht waar u met de hele groep kunt verblijven. Er is een klein zitje waar u rustig kunt genieten van het riante uitzicht over de kanovijver. Daarnaast is er een zithoek waar bijvoorbeeld de kinderen rustig tv kunnen kijken. Het terras van de Wenakker is afgesloten waardoor u veel privacy zult ervaren. Door de ligging aan het water is het afgesloten terras ook veilig voor de allerkleinsten. Bij alle groepsaccommodaties van Hunzepark staat huiselijkheid voorop. U kunt zelf uw eten en drinken verzorgen, maar wij kunnen dit ook voor u uit handen nemen. Daarnaast is bij dit type

€ 1285.00

lees verder

Nederland Drenthe Gasselternijveen
Wenakker 36
 

Huize Tergast

Voormalige burgermeesterswoning met sauna, jacuzzi, bioscoop in bosrijk Drenthe.

€ 2279.40

lees verder

Nederland Drenthe Gasselternijveen
Huize Tergast
 

Jagerspad

Plaats van ca. 130 m² voor een kampeermiddel. Inclusief elektra aansluiting van 10 ampère, Cai-aansluiting, eigen watertappunt, gebruik van warm en koud stromend water in wascabines, douches en voor de afwas. Prima verzorgde moderne sanitaire voorzieningen met gratis douches, chemisch toilet, een aangepaste douche/toilet en een wasserette (tegen betaling). U parkeert uw auto op de centrale parkeerplaats.

€ 14.00

lees verder

Nederland Drenthe Gasselternijveen
Jagerspad
 

Tentenkamp (max. 80 pers.)

Het tentenkamp biedt plaats aan groepen van maximaal 80 personen. Er zijn 5 tenten met elk 16 veldbedden en een koelkast. In het middenterrein staan picknicktafels. Het tentenkamp kan alleen in zijn totaliteit geboekt worden en zijn gelegen aan het water op een rustige locatie. Prima verzorgde moderne sanitaire voorzieningen met gratis douches, chemisch toilet, een aangepaste douche/toilet en een wasserette (tegen betaling). U parkeert uw auto op de centrale parkeerplaats.

€ 405.00

lees verder

Nederland Drenthe Gasselternijveen
Tentenkamp (max. 80 pers.)
 

Hazelaar 5

Indeling: woonkamer, open keuken, badkamer met douche en toilet, slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, slaapkamer met één stapelbed en eenpersoonsbed. Terras met tuinmeubilair. Enkele chalets zijn gelegen rondom een sfeervolle waterpartij. Huurt u meerdere accommodaties dan is er een mogelijkheid om de gemeenschappelijke ruimte (recreatiezaal) De Draai te huren, deze is volledig ingericht voor 30 personen. U parkeert uw auto op de centrale parkeerplaats.

€ 99.00

lees verder

Nederland Drenthe Gasselternijveen
Hazelaar 5
 

Flint 40

Indeling: recreatieruimte/eetzaal, zithoek met dvd-speler en HiFi-set, ruime keuken met vaatwasser, magnetron en oven, een sanitaire ruimte met 4 douches en 3 toiletten en een aangepaste douche- en toiletruimte voor mindervaliden, tien slaapkamers met elk twee stapelbedden. Bij alle groepsaccommodaties van Hunzepark staat huiselijkheid voorop. U kunt zelf uw eten en drinken verzorgen, maar wij kunnen dit ook voor u uit handen nemen. Terras aan het water met terrasmeubilair. Parkeren kunt u bij de accommodatie.

€ 930.00

lees verder

Nederland Drenthe Gasselternijveen
Flint 40
 

Kastanje 6

Indeling: woonkamer, open keuken, badkamer met douche en toilet. Eén slaapkamer met twee stapelbedden. Tweede slaapkamer met één stapelbed (in sommige woningen is dit een tweepersoonsbed) en een eenpersoons hoogslaper (met voorkeur te boeken). Terras met tuinmeubilair. De accommodaties zijn voorzien van tv en radio en er is een eethoek. Ook beschikken ze over terrasmeubelen. Er is een mogelijkheid om de gemeenschappelijke ruimte (recreatiezaal) De Draai te huren, deze is volledig ingericht voor 30 personen. U parkeert uw auto op de centrale parkeerplaats.

€ 92.00

lees verder

Nederland Drenthe Gasselternijveen
Kastanje 6
 

Kampeerplaats Standaard

Plaats van ca. 100 m² voor een kampeermiddel. Inclusief elektra aansluiting van 6 ampère, Cai-aansluiting, gebruik van warm en koud stromend water in wascabines, douches en voor de afwas. Prima verzorgde moderne sanitaire voorzieningen met gratis douches, chemisch toilet, een aangepaste douche/toilet en een wasserette (tegen betaling). U parkeert uw auto op de centrale parkeerplaats.

€ 13.00

lees verder

Nederland Drenthe Gasselternijveen
Kampeerplaats Standaard
 

Hunzepark

Ervaar Drenthe op haar best Van spannende outdooractiviteiten met het hele gezin tot uren struinen door de natuur zonder iemand tegen te komen … Op Hunzepark kunt u alle kanten op! De recreatieplas op het park biedt ruime mogelijkheden om te vissen, kanoën, waterfietsen, zwemmen en roeien, en wie liever op het droge blijft, heeft keuze uit activiteiten als beachvolleybal, jeu-de-boules, golf en tafeltennis. Drenthe staat niet voor niets bekend als dé wandel- en fietsprovincie van Nederland: maak een mooie fietstocht vanaf het park of trek eropuit en bezoek Nationaal Park Drentsche Aa en natuurgebied Hart van Drenthe. Ook een wandeling langs de hunebedden in de omgeving is zeer de moeite waard. Voor avonturiers is een dagje naar het nabijgelegen Attractiepark Slagharen of WILDLANDS Adventure Zoo een aanrader. Op het veelzijdige Hunzepark ervaart u Drenthe op haar best!

€ 13.00

lees verder

Nederland Drenthe Gasselternijveen
Hunzepark
 

Populier 6

Indeling: woonkamer, open keuken, badkamer met douche en toilet, twee slaapkamers met twee eenpersoonsbedden, slaapkamer met stapelbed. Terras met tuinmeubilair. Enkele chalets zijn gelegen rondom een sfeervolle waterpartij of nabij het riviertje Hunze. Huurt u meerder accommodaties dan is er een mogelijkheid om de gemeenschappelijke ruimte (recreatiezaal) De Draai te huren, deze is volledig ingericht voor 30 personen. U parkeert uw auto op de centrale parkeerplaats.

€ 103.00

lees verder

Nederland Drenthe Gasselternijveen
Populier 6
 

Lariks 6

Indeling: woonkamer, open keuken met combimagnetron en vaatwasser, badkamer met douche en toilet, één slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en twee slaapkamers met stapelbed. Terras met tuinmeubilair. Alle chalets zijn gelegen rondom een sfeervolle waterpartij. Huurt u meerdere accommodaties dan is er een mogelijkheid om de gemeenschappelijke ruimte (recreatiezaal) De Draai te huren, deze is volledig ingericht voor 30 personen. U parkeert uw auto op de centrale parkeerplaats.

€ 110.00

lees verder

Nederland Drenthe Gasselternijveen
Lariks 6
 

Acacia 8

Begane grond: ruime woonkamer, open keuken met eethoek, magnetron en vaatwasser, een tweepersoons slaapkamer, berging met wasmachine en wasdroger, ruime badkamer met douche, apart toilet. Bad met voorkeur te boeken. Zonneterras met terrasmeubilair. Verdieping: drie slaapkamers met elk twee eenpersoonsbedden. De villa's zijn gelegen rondom een sfeervolle waterpartij. Er is parkeergelegenheid bij de accommodaties.

€ 311.00

lees verder

Nederland Drenthe Gasselternijveen
Acacia 8
 

Meidoorn 4

Begane grond: ruime woonkamer, open keuken met eethoek, combimagnetron en vaatwasser, een tweepersoons slaapkamer, berging met wasmachine en droger, ruime badkamer met douche en bad. Zonneterras met terrasmeubilair. Verdieping: Eén slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. De villa is gelegen rondom een sfeervolle waterpartij. Er is parkeergelegenheid bij de accommodatie. Bij de villa is parkeergelegenheid voor één auto. Een eventuele tweede auto kunt u parkeren op één van de centrale parkeerplaatsen op het park.

€ 226.00

lees verder

Nederland Drenthe Gasselternijveen
Meidoorn 4
 

Berk 4

Indeling: woonkamer, open keuken, badkamer met douche en wastafel, apart toilet, slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, slaapkamer met één tweepersoonsbed. Terras met tuinmeubilair. Enkele chalets zijn gelegen rondom een sfeervolle waterpartij. Huurt u meerdere accommodaties dan is er een mogelijkheid om de gemeenschappelijke ruimte (recreatiezaal) De Draai te huren, deze is volledig ingericht voor 30 personen. U parkeert uw auto op de centrale parkeerplaats.

€ 92.00

lees verder

Nederland Drenthe Gasselternijveen
Berk 4
 

Esdoorn 4

Indeling: woonkamer, open keuken, badkamer met douche en toilet (aangepast voor mindervaliden), één slaapkamer met twee stapelbedden. Terras met tuinmeubilair. De accommodaties zijn voorzien van tv en radio en er is een eethoek. Ook beschikken ze over terrasmeubelen. Huurt u meerdere accommodaties dan is er een mogelijkheid om de gemeenschappelijke ruimte (recreatiezaal) De Draai te huren, deze is volledig ingericht voor 30 personen. U parkeert uw auto op de centrale parkeerplaats.

€ 81.00

lees verder

Nederland Drenthe Gasselternijveen
Esdoorn 4
 

Meidoorn 6

Begane grond: ruime woonkamer, open keuken met eethoek en vaatwasser, een tweepersoons slaapkamer, berging met wasmachine, ruime badkamer met douche (enkele ook met (bubbel) bad) (één villa heeft de badkamer op de eerste verdieping). Zonneterras met terrasmeubilair. Verdieping: twee slaapkamers met twee eenpersoonsbedden. De villa's zijn gelegen rondom een sfeervolle waterpartij. Er is parkeergelegenheid bij de accommodaties.

€ 259.00

lees verder

Nederland Drenthe Gasselternijveen
Meidoorn 6
 

Linde 6

Begane grond: ruime woonkamer, open keuken met eethoek, combimagnetron en vaatwasser, een tweepersoons slaapkamer, berging met wasmachine en wasdroger, ruime badkamer met douche, apart toilet. Bad met voorkeur te boeken. Zonneterras met terrasmeubilair. Verdieping: drie slaapkamers, één met twee eenpersoonsbedden en twee met een eenpersoonsbed. De villa's zijn gelegen rondom een sfeervolle waterpartij. Er is parkeergelegenheid bij de accommodaties.

€ 259.00

lees verder

Nederland Drenthe Gasselternijveen
Linde 6