user_mobilelogo

Responsive Google Ads

u bevindt zich hier

Like ons

Landgoed Het Grote Zand

Ervaar het ultieme vakantiegevoel in Drenthe Landgoed Het Grote Zand is mede door de prachtige ligging in de bosrijke provincie Drenthe de perfecte locatie voor een heerlijke vakantie. Op het ruim opgezette park is meer dan genoeg te beleven voor jong en oud: van ontspannen in de sauna of het Turkse stoombad tot zwemmen in het overdekte zwembad. Ook de omgeving rond het park is prachtig. Hier kunt u nog genieten van ongerepte natuur tijdens een heerlijke wandeling of fietstocht door de uitgestrekte bossen en heidevelden. Maar niet alleen de natuur van Drenthe is perfect voor leuke uitstapjes, ook hoofdstad Assen, de geheimzinnige hunebedden, Herinneringscentrum Kamp Westerbork en Wildlands Adventure Zoo zijn een bezoek meer dan waard.

€ 162.00

lees verder

Nederland Drenthe Hooghalen
Landgoed Het Grote Zand
 

E Bungalow 8

Indeling: woonkamer met open keuken en openslaande deuren naar het ruime, gemeubileerde terras. Apart toilet in de hal. Vier slaapkamers, met eenpersoonsbedden*. Één slaapkamer bevindt zich op de begane grond. U heeft de beschikking over twee royale badkamers. Er is een aantal bungalows met een bedstee en 3 slaapkamers. Alle bungalows zijn voorzien van gratis WiFi (u krijgt een code waarmee u gebruik kunt maken van 2 apparaten), tv en tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij de bungalow. * Woningnummer 605 beschikt over een stapelbed i.p.v. 2 eenpersoonsbedden.

€ 235.00

lees verder

Nederland Drenthe Hooghalen
E Bungalow 8
 

B Chalet Heidebloem 6

Indeling: woonkamer met zit- en eethoek en zonnige erker. Open keuken met o.a. combimagnetron en vaatwasser. Badkamer met wastafel, douche en toilet. Drie slaapkamers waarvan twee met elk twee eenpersoonsbedden en één met een stapelbed. Vrijstaande bergruimte. Terras met tuinmeubilair. Alle chalets zijn voorzien van televisie en gratis WiFi (u krijgt een code waarmee u gebruik kunt maken van 1 apparaat). Er is parkeergelegenheid voor één auto bij het chalet. Er is geen ruimte voor een kinderbedje.

€ 168.00

lees verder

Nederland Drenthe Hooghalen
B Chalet Heidebloem 6
 

C Bungalow 6

Indeling: woonkamer met open keuken en schuifpui of openslaande deuren naar het ruim gemeubileerde terras. Hal met apart toilet of toilet in de badkamer. Een slaapkamer op de begane grond en twee slaapkamers op de verdieping. De ruime badkamer bevindt zich op de begane grond. Enkele bungalows beschikken over een bedstee boven in plaats van een slaapkamer op de begane grond. Van het type Berghoeve beschikken alle bungalows over een tweepersoons bedstee boven en geen slaapkamer op de begane grond. Een aantal bungalows beschikt over een (infrarood) sauna (zie toeslag) en een tweede toilet op de verdieping. Alle bungalows zijn voorzien van tv, gratis WiFi (u krijgt een code waarmee u gebruik kunt maken van 1 apparaat) en tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij de bungalow.

€ 181.00

lees verder

Nederland Drenthe Hooghalen
C Bungalow 6
 

D Bungalow 8

Indeling: woonkamer met open keuken en openslaande deuren naar het gemeubileerde terras. Hal met apart toilet of toilet in de badkamer. Drie tweepersoons slaapkamers en twee extra bedden. Eén slaapkamer bevindt zich op de begane grond. De bungalows beschikken over twee badkamers. Een aantal bungalows beschikt over een (infrarood) sauna (zie toeslag). Alle bungalows zijn voorzien van gratis WiFi (u krijgt een code waarmee u gebruik kunt maken van 2 apparaten), tv en tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij de bungalow.

€ 214.00

lees verder

Nederland Drenthe Hooghalen
D Bungalow 8
 

A Chalet Notaris 4

Indeling: woonkamer met zit- en eethoek en zonnige erker. Open keuken met o.a. combimagnetron en vaatwasser. Badkamer met wastafel, douche en toilet. Twee slaapkamers met elk twee eenpersoonsbedden. Vrijstaande bergruimte. Terras met tuinmeubilair. Alle chalets zijn voorzien van televisie en gratis WiFi (u krijgt een code waarmee u gebruik kunt maken van 1 apparaat). Er is parkeergelegenheid voor één auto bij het chalet.

€ 162.00

lees verder

Nederland Drenthe Hooghalen
A Chalet Notaris 4
 

Landgoed Het Grote Zand

Geniet op dit park met overdekt zwembad en ontdek de nabijgelegen stad Assen. De mooie, gunstige ...

€ 270.00

lees verder

Nederland Drenthe Hooghalen
Landgoed Het Grote Zand
 

F Bungalow 12

Indeling: hal met apart toilet en ruime bergkast of inpandige berging. Woonkamer, open keuken met vaatwasser en combimagnetron. Openslaande deuren naar een ruim, gemeubileerd terras. Twee slaapkamers op de begane grond, ieder met twee eenpersoonsbedden. Badkamer met douche, toilet en twee wastafels. Verdieping: vier slaapkamers, ieder met twee eenpersoonsbedden. Een ruime badkamer met bad en douche of twee douches, twee wastafels en een toilet. Apart vierde toilet. Alle bungalows zijn voorzien van gratis WiFi (u krijgt een code waarmee u gebruik kunt maken van 3 apparaten), tv en tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid voor twee of drie auto's bij de bungalow. Uitzonderingen: Van de 12-persoons bungalows beschikken enkele woningen over twee in plaats van vier toiletten. Deze bungalows beschikken wél over twee badkamers.

€ 396.00

lees verder

Nederland Drenthe Hooghalen
F Bungalow 12
 

C Bungalow 8

Indeling: woonkamer met open keuken en openslaande deuren naar het ruime, gemeubileerde terras. Hal met apart toilet. Drie slaapkamers waarvan twee met ieder drie bedden. Eén slaapkamer bevindt zich op de begane grond. Enkele bungalows zijn voorzien van 3 slaapkamers en een bedstee, waarvan iedere slaapkamer beschikt over 2 bedden. De ruime badkamer bevindt zich ook op de begane grond. Alle bungalows zijn voorzien van gratis WiFi (u krijgt een code waarmee u gebruik kunt maken van 2 apparaten), tv en tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid voor een auto bij de bungalow.

€ 255.00

lees verder

Nederland Drenthe Hooghalen
C Bungalow 8
 

C Bungalow 4

Begane grond: woonkamer met open keuken en schuifpui of openslaande deuren naar het ruime, gemeubileerde terras. Apart toilet of toilet in de badkamer. Verdieping: twee slaapkamers op de verdieping of een slaapkamer beneden en een slaapkamer boven. Beiden met twee slaapplaatsen. Ruime badkamer. Alle bungalows zijn voorzien van gratis WiFi (u krijgt een code waarmee u gebruik kunt maken van 1 apparaat), tv en tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij de bungalow.

€ 181.00

lees verder

Nederland Drenthe Hooghalen
C Bungalow 4
 

B Chalet Notaris 6

Indeling: woonkamer met zit- en eethoek en zonnige erker. Open keuken met o.a. combimagnetron en vaatwasser. Badkamer met wastafel, douche en apart toilet. Drie slaapkamers waarvan twee met elk twee eenpersoonsbedden en één met een stapelbed. Terras met tuinmeubilair. Alle chalets beschikken over een vrijstaande bergruimte. Alle chalets zijn voorzien van televisie en gratis WiFi (u krijgt een code waarmee u gebruik kunt maken van 1 apparaat). Er is parkeergelegenheid voor twee auto's bij het chalet.

€ 169.00

lees verder

Nederland Drenthe Hooghalen
B Chalet Notaris 6
 

D Bungalow 6

Indeling: woonkamer met open keuken en openslaande deuren naar het ruim gemeubileerde terras. Apart toilet of toilet in de badkamer. Drie slaapkamers, ieder met twee slaapplaatsen, waarvan één slaapkamer zich op de begane grond bevindt. U heeft de beschikking over twee badkamers. Een aantal bungalows beschikt over een (infrarood) sauna (zie toeslag). Alle bungalows van dit type zijn voorzien van tv, gratis WiFi (u krijgt een code waarmee u gebruik kunt maken van 1 apparaat) en tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij de bungalow. Binnen deze tariefgroep valt ook een type kindvriendelijk. Deze woning is geschikt voor max. 4 volwassenen en 2 kinderen onder de 2 jaar en is met voorkeur te reserveren, wanneer u kiest voor 'kindvriendelijk'. Deze bungalows beschikken over diverse kindvriendelijke elementen zoals traphekjes, commode, kinderbed, kinderbadje, kinderstoel, box en kinderspeelgoed (zowel binnen als buiten).

€ 197.00

lees verder

Nederland Drenthe Hooghalen
D Bungalow 6
 

F Sauna Bungalow 10

Begane grond: hal met apart toilet en ruime bergkast of inpandige berging. Woonkamer, open keuken met vaatwasser en combimagnetron. Openslaande deuren naar een ruim, gemeubileerd terras. Een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een sauna op de begane grond. Badkamer met douche, toilet en twee wastafels. Verdieping: vier slaapkamers, ieder met twee eenpersoonsbedden. Een ruime badkamer met bad en douche of twee douches, twee wastafels en een toilet. Apart vierde toilet. Alle bungalows zijn voorzien van gratis WiFi (u krijgt een code waarmee u gebruik kunt maken van 3 apparaten), tv en tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid voor twee of drie auto's bij de bungalows. De 10-persoons bungalows beschikken over één slaapkamer beneden en vier boven. Tevens bevindt zich in deze bungalows een 4-persoons infraroodcabine of traditionele sauna op de begane grond.

€ 395.00

lees verder

Nederland Drenthe Hooghalen
F Sauna Bungalow 10
 

A Chalet Boterbloem 4

Indeling: woonkamer met zit- en eethoek en zonnige erker. Open keuken met o.a. combimagnetron en vaatwasser. Badkamer met wastafel, douche en toilet. Twee slaapkamers met elk twee eenpersoonsbedden. Vrijstaande bergruimte. Terras met tuinmeubilair. Alle chalets zijn voorzien van televisie en gratis WiFi (u krijgt een code waarmee u gebruik kunt maken van 1 apparaat). Er is parkeergelegenheid voor één auto bij het chalet. Er is geen ruimte voor een kinderbedje.

€ 162.00

lees verder

Nederland Drenthe Hooghalen
A Chalet Boterbloem 4