user_mobilelogo

Responsive Google Ads

u bevindt zich hier

Like ons

Golf en Villaresort Harderwold

Ga de uitdaging aan op de 18-holes golfbaan Op Golf- en Villaresort Harderwold beleeft u een luxe vakantie midden in de natuur. De moderne, comfortabele woningen zijn fris en ruim ingericht en verschillende villa's zijn zelfs ontworpen door de bekende interieurdesigner Jan des Bouvrie. Direct naast het park liggen een prachtige 18-holes golfbaan, een par-3-recreatiebaan en een driving range met 22 overdekte afslagplaatsen. Hier beleven zowel beginnende als gevorderde golfers een heerlijke dag. De omgeving van Golf- en Villaresort Harderwold is het verkennen meer dan waard. Huur een sloep voor een tocht over het Veluwemeer of trek uw wandelschoenen aan en verken de Veluwe en het Harderbos. Voor een cultureel dagje kunt u perfect terecht in de vestingstad Elburg, de Bataviawerf in Lelystad en het historische centrum van Harderwijk. Komen de kinderen ook mee? Verras ze met een gezellig dagje naar het Dolfinarium, Walibi Holland of Aviodrome!

€ 286.00

lees verder

Nederland Flevoland Zeewolde
Golf en Villaresort Harderwold
 

Wellness Villa 8

Deze vrijstaande bungalow is geschikt voor 8 personen en is gelegen aan het water. De bungalow heeft een woonkamer en open keuken met o.a. een combimagnetron en vaatwasser. Er zijn in totaal 4 slaapkamers met tweepersoons boxspringbedden. Ook is er een apart toilet in de hal en zijn er 3 badkamers met douche(cabine) en toilet. De bungalow beschikt over een wasmachine en wasdroger, een eigen steiger en is er een tuin met jacuzzi en meubilair. U kunt gratis gebruikmaken van WiFi.

€ 416.00

lees verder

Nederland Flevoland Zeewolde
Wellness Villa 8
 

Luxe Villa 4

Deze vrijstaande bungalow is geschikt voor 4 personen en heeft een woonkamer en open keuken. De keuken is voorzien van een combimagnetron, filterkoffiezetapparaat en vaatwasser. Er zijn in totaal 2 slaapkamers met boxspringbedden. Ook is er een apart toilet in de hal en zijn er 2 badkamers met douche(cabine) en toilet. De bungalow beschikt over een wasmachine en wasdroger en is er een tuin met meubilair. U kunt gratis gebruikmaken van WiFi.

€ 286.00

lees verder

Nederland Flevoland Zeewolde
Luxe Villa 4
 

Luxe Villa 6B

Deze vrijstaande bungalow is geschikt voor 6 personen en heeft een woonkamer en open keuken. De keuken is voorzien van een combimagnetron en vaatwasser. Er zijn in totaal 3 slaapkamers, waarvan 2 boven en 1 beneden met elk tweepersoonsbedden. Ook is er een apart toilet in de hal en zijn er 3 badkamers met douche(cabine) en toilet. De bungalow beschikt over een wasmachine en wasdroger en is er een tuin met meubilair. U kunt gratis gebruikmaken van WiFi.

€ 476.00

lees verder

Nederland Flevoland Zeewolde
Luxe Villa 6B
 

Luxe Villa 6A

Deze vrijstaande bungalow is geschikt voor 6 personen en heeft een woonkamer en open keuken. De keuken is voorzien van een combimagnetron, filterkoffiezetapparaat en vaatwasser. Er zijn in totaal 3 slaapkamers met eenpersoonsbedden. Ook is er een apart toilet in de hal en zijn er 2 badkamers met douche(cabine) en toilet. De bungalow beschikt over een wasmachine en wasdroger en is er een tuin met meubilair. U kunt gratis gebruikmaken van WiFi.

€ 301.00

lees verder

Nederland Flevoland Zeewolde
Luxe Villa 6A
 

Luxe Villa Sauna 10

Deze vrijstaande bungalow is geschikt voor 8 personen en is gelegen aan het water. De bungalow heeft een woonkamer en open keuken met o.a een combimagnetron en vaatwasser. Er zijn in totaal 4 slaapkamers, waarvan 3 boven en 1 beneden. Ook is er een apart toilet in de hal en zijn er 2 badkamers met douche(cabine) en toilet. De bungalow beschikt over een sauna, wasmachine en wasdroger, een eigen steiger en is er een tuin met meubilair. U kunt gratis gebruikmaken van WiFi.

€ 431.00

lees verder

Nederland Flevoland Zeewolde
Luxe Villa Sauna 10
 

Wellness Villa 6B

Deze vrijstaande bungalow is geschikt voor 6 personen en heeft een woonkamer en open keuken. De keuken is voorzien van een combimagnetron en vaatwasser. Er zijn in totaal 3 slaapkamers, waarvan 2 boven en 1 beneden met elk tweepersoonsbedden. Ook is er een apart toilet in de hal en zijn er 3 badkamers met douche(cabine) en toilet. De bungalow beschikt over een wasmachine en wasdroger en is er een tuin met jacuzzi en meubilair. U kunt gratis gebruikmaken van WiFi.

€ 536.00

lees verder

Nederland Flevoland Zeewolde
Wellness Villa 6B
 

Luxe Villa 8

Deze vrijstaande bungalow is geschikt voor 8 personen en is gelegen aan het water. De bungalow heeft een woonkamer en open keuken met o.a. een combimagnetron en vaatwasser. Er zijn in totaal 4 slaapkamers met tweepersoons boxspringbedden. Ook is er een apart toilet in de hal en zijn er 3 badkamers met douche(cabine) en toilet. De bungalow beschikt over een wasmachine en wasdroger, een eigen steiger en is er een tuin met meubilair. U kunt gratis gebruikmaken van WiFi.

€ 396.00

lees verder

Nederland Flevoland Zeewolde
Luxe Villa 8