user_mobilelogo

Responsive Google Ads

u bevindt zich hier

Like ons

Wellness 6

Begane grond: woonkamer met WiFi (gratis), flatscreen televisie met Duitse zenders. Open keuken met koelkast met vriesvak, oven of combimagnetron, koffieapparaat, waterkoker en vaatwasser. Badkamer met douchecabine of ligbad. Deze bungalows hebben of een jacuzzi of een sauna. Slaapkamers: dit woningtype is voorzien van of 1 slaapkamer beneden en 2 slaapkamers op verdieping met ieder twee enkele bedden of 3 slaapkamers op verdieping met ieder twee enkele bedden. Met voorkeur te boeken: - Geschakelde of vrijstaande woning - Extra badkamer - Aan het viswater - Combimagnetron - Cd-speler - Huisdiervrij / huisdieren toegestaan - Rookvrij / roken toegestaan - Ligbad - inloopdouche - Jacuzzi of sauna - visvlonder Alle bungalows zijn voorzien van een tuin uitgerust met terras, tuinmeubilair en parasol. Er is parkeergelegenheid voor 2 auto's. De inrichting/indeling en buitenkant van de bungalows kan onderling verschillen.

€ 226.00

lees verder

Nederland Groningen Vlagtwedde
Wellness 6
 

VIP Bungalow 6

Begane grond: woonkamer met WiFi (gratis), televisie met Duitse zenders. Open keuken met koelkast met vriesvak, koffieapparaat en waterkoker. Badkamer met douchecabine. Slaapkamers: dit woningtype is voorzien van of 1 slaapkamer beneden en 2 slaapkamers op verdieping met ieder twee enkele bedden of 3 slaapkamers op verdieping met ieder twee enkele bedden Met voorkeur te boeken: - Boxpringbedden - Inloopdouche - Huisdier toegestaan - Roken toegestaan Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt en liggen er handdoeken en een keukendoekenpakket klaar. Alle bungalows zijn voorzien van een tuin uitgerust met terras, tuinmeubilair en parasol. Er is parkeergelegenheid voor 2 auto's. De inrichting/indeling en buitenkant van de bungalows kan onderling verschillen.

€ 214.00

lees verder

Nederland Groningen Vlagtwedde
VIP Bungalow 6
 

Comfort 4

Begane grond: woonkamer met gashaard of open haard. Open keuken met oven, vaatwasser, koelkast met vriesvak, koffieapparaat en waterkoker. Badkamer met (inloop) regendouche. Apart toilet. Slaapkamers: dit woningtype is voorzien van 1 slaapkamer op de begane grond en 2 slaapkamers op de eerste verdieping. Alle slaapkamers zijn ingericht met eenpersoons boxspringbedden. Eén van de slaapkamers op de verdieping geeft toegang tot het balkon. Met voorkeur te boeken: - extra badkamer boven - ligging op het zuiden - huisdiervrij / huisdieren toegestaan - rookvrij / roken toegestaan Alle bungalows zijn voorzien van (gratis) WiFi en hebben een tuin met terras, tuinmeubilair en parasol. Er is parkeergelegenheid voor 2 auto's. De inrichting/indeling en buitenkant van de bungalows kan onderling verschillen.

€ 180.00

lees verder

Nederland Groningen Vlagtwedde
Comfort 4
 

Comfort Geschakeld 7 7

2 geschakelde woningen van type Comfort 7 zonder tussendeur. Beide woningen zijn als volgt ingedeeld: Begane grond: woonkamer met gratis WiFi en flatscreen televisie met Duitse zenders. Open keuken met koelkast met vriesvak, combimagnetron of oven, koffieapparaat, waterkoker en vaatwasser. Badkamer met inloopdouche en ligbad. Berging met oplaadpunt voor een elektrische fiets. Slaapkamers Comfort 7: drie slaapkamers boven met elk twee eenpersoonsbedden. Op één slaapkamer is een extra bed aanwezig en op één slaapkamer staat een extra televisie.

€ 370.00

lees verder

Nederland Groningen Vlagtwedde
Comfort Geschakeld 7 7
 

Wellness 12

Begane grond: woonkamer met WiFi (gratis), flatscreen televisie met Duitse zenders, Cd- en Dvd-speler. Open keuken met combimagnetron, koelkast met vriesvak, koffie(pad)-apparaat, waterkoker, en vaatwasser. Twee badkamers met inloop-douche of ligbad en traditionele sauna. Slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Berging met oplaadpunt voor elektrische fiets. Verdieping: Twee slaapkamer met ieder twee eenpersoonsbedden en twee slaapkamers met drie eenpersoonsbedden. Een badkamer met douche en toilet en een badkamer met douche. Met voorkeur te boeken: - Rookvrij / roken toegestaan Deze vrijstaande woningen zijn gelegen aan het water. In dit woningtype zijn huisdieren toegestaan. Alle bungalows zijn voorzien van een tuin uitgerust met terras, tuinmeubilair en parasol. Er is parkeergelegenheid voor 4 auto's. De inrichting/indeling en buitenkant van de bungalows kan onderling verschillen.

€ 471.00

lees verder

Nederland Groningen Vlagtwedde
Wellness 12
 

Comfort Geschakeld 6 6

2 geschakelde woningen van type Comfort 6 zonder tussendeur. Beide woningen zijn als volgt ingedeeld: Begane grond: woonkamer met gratis WiFi en televisie met Duitse zenders. Open keuken met koelkast met vriesvak, koffieapparaat, koffiepadapparaat, waterkoker en vaatwasser. Badkamer met bad en inloop-regendouche. Dit woningtype is voorzien van 3 slaapkamers boven met elk twee eenpersoonsbedden.

€ 356.00

lees verder

Nederland Groningen Vlagtwedde
Comfort Geschakeld 6 6
 

Comfort 14

Begane grond: woonkamer met WiFi (gratis), flatscreen televisie met Duitse zenders en dvd-speler en een bedstee. Open keuken met magnetron en oven, koelkast met vriesvak, koffie(pad)-apparaat, waterkoker, en vaatwasser. Twee badkamers met douche en ligbad. Twee slaapkamers met ieder twee eenpersoons boxspringbedden. Berging met oplaadpunt voor elektrische fiets. Verdieping: vier slaapkamers met ieder twee eenpersoons boxspringbedden. Twee badkamers met douche en toilet. In deze aan de bosrand gelegen vrijstaande woning zijn huisdieren en roken toegestaan. De bungalow is voorzien van een tuin uitgerust met terras, tuinmeubilair en parasol. Er is parkeergelegenheid voor 4 auto's.

€ 471.00

lees verder

Nederland Groningen Vlagtwedde
Comfort 14
 

Comfort 6

Begane grond: woonkamer met WiFi (gratis), televisie met Duitse zenders. Open keuken met koelkast met vriesvak, koffieapparaat , waterkoker en vaatwasser. Badkamer met douchecabine. Slaapkamers: dit woningtype is voorzien van of 1 slaapkamer beneden en 2 slaapkamers op verdieping met ieder twee enkele bedden of 3 slaapkamers op verdieping met ieder twee enkele bedden Met voorkeur te boeken: - Geschakelde of vrijstaande woning - Extra badkamer boven - Aan het vis/zwemwater - Combimagnetron - Huisdiervrij / huisdieren toegestaan - Rookvrij / roken toegestaan - Ligbad / inloopdouche - Slaapkamer boven / slaapkamer beneden - DVDspeler Alle bungalows zijn voorzien van een tuin uitgerust met terras, tuinmeubilair en parasol. Er is parkeergelegenheid voor 2 auto's. De inrichting/indeling en buitenkant van de bungalows kan onderling verschillen.

€ 196.00

lees verder

Nederland Groningen Vlagtwedde
Comfort 6
 

Wellness 9

Begane grond: woonkamer met WiFi (gratis), flatscreen televisie met Duitse zenders, Cd- en Dvd-speler. Open keuken met combimagnetron, koelkast met vriesvak, koffieapparaat, waterkoker en vaatwasser. Twee badkamers met inloop-douche of ligbad. Infrarood sauna. Een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Berging met oplaadpunt voor elektrische fiets. Verdieping: slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een slaapkamer met drie eenpersoonsbedden en een bedstee. Badkamer met douche en toilet In dit woning type zijn huisdieren toegestaan en roken toegestaan, de woning is gelegen aan het water. De bungalow is voorzien van een tuin uitgerust met terras, tuinmeubilair en parasol. Er is parkeergelegenheid voor 2 auto's.

€ 273.00

lees verder

Nederland Groningen Vlagtwedde
Wellness 9
 

Standaard Geschakeld 6 6

2 geschakelde woningen van type Standaard 6 zonder tussendeur. Beide woningen zijn als volgt ingedeeld: Begane grond: woonkamer met gratis WiFi en televisie met Duitse zenders. Open keuken met koelkast met vriesvak en koffiezetapparaat. Badkamer met douche. Apart toilet. Berging met oplaadpunt voor een elektrische fiets. Slaapkamers: dit woningtype is voorzien van óf 1 slaapkamer beneden en 2 slaapkamers boven met elk twee eenpersoonsbedden óf 3 slaapkamers boven met elk twee eenpersoonsbedden.

€ 328.00

lees verder

Nederland Groningen Vlagtwedde
Standaard Geschakeld 6 6
 

Comfort Plus 12

Begane grond: woonkamer met WiFi (gratis), flatscreen televisie met Duitse zenders, CD- en DVD-speler. Open keuken met o.a. combimagnetron, koelkast met vriesvak, koffie(pad)-apparaat, waterkoker en vaatwasser. Slaapkamer met een tweepersoons bed. Badkamer met douche(cabine) of ligbad. Apart toilet. Verdieping: bedstee, twee slaapkamers met ieder twee eenpersoonsbedden en een slaapkamer met 4 eenpersoonsbedden. Badkamer met douche en toilet. Extra televisie op een slaapkamer. Alle bungalows hebben een tuin met terras, tuinmeubilair en parasol. Er is parkeergelegenheid voor 2 auto's. De inrichting/indeling en buitenkant van de bungalows kan onderling verschillen.

€ 471.00

lees verder

Nederland Groningen Vlagtwedde
Comfort Plus 12
 

Vakantiepark Emslandermeer

Ontspannen aan het water Op Vakantiepark Emslandermeer verblijft u met het hele gezin in een gezellige bungalow, vlak bij het water. Terwijl de kinderen lekker zwemmen en kanoën, kunt u hier naar hartenlust karpervissen. Op het park kunt u alle kanten op: golfen op de 5-holes golfbaan, met de kinderen naar een voorstelling in het kindertheater, een potje jeu-de-boulen, meedoen met de vele activiteiten van het sport- en animatieprogramma of met het hele gezin naar het subtropisch zwemparadijs. Ook de omgeving van Vakantiepark Emslandermeer biedt ruime mogelijkheden. Maak bijvoorbeeld een lange wandel-, fiets- of mountainbiketocht door de natuur. En wat dacht u van een dagje naar Vesting Bourtange of een bezoekje aan Wonderwereld Ter Apel? Op Vakantiepark Emslandermeer zult u zien: er gaat niets boven Groningen!

€ 180.00

lees verder

Nederland Groningen Vlagtwedde
Vakantiepark Emslandermeer
 

Mindervalide 8

Begane grond: woonkamer met flatscreen televisie met Duitse tv-zenders. Open keuken met koelkast met vriesvak, koffieapparaat, waterkoker en vaatwasser. Badkamer met aangepast toilet, ligbad en een open doucheruimte met een verrijdbare douchestoel. Slaapkamer met twee hoog/laagbedden. Visvlonder. Verdieping: slaapkamer met tweepersoonsbed en een slaapkamer met twee stapelbedden. Deze ruim opgezette bungalow is ook geschikt voor gasten in een rolstoel. Huisdieren en roken zijn toegestaan. Alle bungalows zijn voorzien van een tuin uitgerust met terras, tuinmeubilair en parasol. Er is parkeergelegenheid voor 2 auto's. De inrichting/indeling en buitenkant van de bungalows kan onderling verschillen.

€ 228.00

lees verder

Nederland Groningen Vlagtwedde
Mindervalide 8
 

Kinderbungalow 6

Begane grond: woonkamer met flatscreen televisie met Duitse tv-zenders, dvd-speler en afgeschermde wandcontact dozen en kinderbox. Open keuken, koelkast met vriesvak, koffieapparaat, waterkoker, vaatwasser en kinderstoel. Slaapkamer met kinderbed en twee eenpersoonsbedden. Badkamer met douche, bad en kinderbad. Serre en berging. Omheind terras. Verdieping: twee slaapkamers met eenpersoonsbedden. Badkamer met douche en toilet. Deze kindvriendelijke bungalows zijn rookvrij. Er zijn traphekjes boven en onderaan de trap. Alle bungalows zijn voorzien van een tuin uitgerust met terras, tuinmeubilair en parasol. Er is parkeergelegenheid voor 2 auto's. De inrichting/indeling en buitenkant van de bungalows kan onderling verschillen. Met voorkeur te boeken: - Aan zwemwater - CD-speler - Geschakeld / vrijstaand - Huisdiervrij / huisdieren toegestaan - Magnetron / combimagnetron / oven - Omheinde tuin - Steiger

€ 217.00

lees verder

Nederland Groningen Vlagtwedde
Kinderbungalow 6
 

Comfort 7

Begane grond: woonkamer met WiFi (gratis), flatscreen televisie met Duitse zenders. Open keuken met koelkast met vriesvak, combimagnetron of oven, koffieapparaat, waterkoker en vaatwasser. Badkamer met inloopdouche en ligbad. Berging met oplaadpunt voor elektrische fiets. Verdieping: drie slaapkamers met ieder twee eenpersoonsbedden. Op één slaapkamer is een extra bed aanwezig. Extra televisie op een slaapkamer. Met voorkeur te boeken: - Huisdiervrij / huisdieren toegestaan - Rookvrij / roken toegestaan - Geschakelde of vrijstaande woning - Combimagnetron / oven Alle bungalows zijn voorzien van een tuin uitgerust met terras, tuinmeubilair en parasol. Er is parkeergelegenheid voor 2 auto's. De inrichting/indeling en buitenkant van de bungalows kan onderling verschillen.

€ 202.00

lees verder

Nederland Groningen Vlagtwedde
Comfort 7
 

Comfort 12

Begane grond: woonkamer met WiFi (gratis), flatscreen televisie met Duitse zenders, Cd- en Dvd-speler. Open keuken met combimagnetron, koelkast met vriesvak, koffie(pad)-apparaat, waterkoker, oven en vaatwasser. Twee badkamers met inloop-douche of ligbad. Berging met oplaadpunt voor elektrische fiets. Verdieping: zes slaapkamers met ieder twee eenpersoonsbedden. In deze vrijstaande woning zijn huisdieren welkom en is roken niet toegestaan. De bungalow is voorzien van een tuin uitgerust met terras, tuinmeubilair en parasol. Er is parkeergelegenheid voor 4 auto's.

€ 461.00

lees verder

Nederland Groningen Vlagtwedde
Comfort 12
 

Standaard 6

Begane grond: woonkamer met WiFi (gratis), televisie, Duitse tv-zenders. Open keuken met koelkast met vriesvak en koffiezetapparaat. Badkamer met douche. Apart toilet. Berging met oplaadpunt elektrische fiets. Slaapkamers: dit woningtype is voorzien van of 1 slaapkamer beneden en 2 slaapkamers op verdieping met ieder twee enkele bedden of 3 slaapkamers op verdieping met ieder twee enkele bedden Met voorkeur te boeken: - Ligbad - Magnetron - Oven - Huisdiervrij / huisdieren toegestaan - Nabij centrum voorziening - Rookvrij / roken toegestaan - Specifiek accommodatienummer - Badkamer beneden / badkamer boven Uitzondering: een aantal woningen beschikt enkel over een badkamer beneden, tevens beschikken een aantal woningen over 2 badkamers. Alle bungalows zijn voorzien van een tuin uitgerust met terras, tuinmeubilair en parasol. Er is parkeergelegenheid voor 2 auto's. De inrichting/indeling en buitenkant van de bungalows kan onderling verschillen.

€ 180.00

lees verder

Nederland Groningen Vlagtwedde
Standaard 6
 

Comfort Geschakeld 6 7

Comfort 6 is als volgt ingedeeld: Begane grond: woonkamer met gratis WiFi en televisie met Duitse zenders. Open keuken met koelkast met vriesvak, koffieapparaat, waterkoker en vaatwasser. Badkamer met douchecabine. Dit woningtype is voorzien van of 1 slaapkamer beneden en 2 slaapkamers boven óf 3 slaapkamers boven. Comfort 7 is als volgt ingedeeld: Begane grond: woonkamer met gratis WiFi en televisie met Duitse zenders. Open keuken met koelkast met vriesvak, combimagnetron of oven, koffieapparaat, waterkoker en vaatwasser. Badkamer met inloopdouche en ligbad. Berging met oplaadpunt voor een elektrische fiets. 3 Slaapkamers boven. Op één slaapkamer staat een extra televisie. Standaard beschikt type Comfort Geschakeld 6+7 over 9 eenpersoonsbedden en 2 tweepersoonsbedden. Enkele woningen van dit type hebben 13 eenpersoonsbedden.

€ 363.00

lees verder

Nederland Groningen Vlagtwedde
Comfort Geschakeld 6 7
 

Standaard Geschakeld 6 8

2 woningen van types Standaard 6 en Comfort 8 geschakeld zonder tussendeur. Standaard 6 is als volgt ingedeeld: Begane grond: woonkamer met gratis WiFi en televisie met Duitse zenders. Open keuken met koelkast met vriesvak en koffiezetapparaat. Badkamer met douche. Apart toilet. Berging met oplaadpunt voor een elektrische fiets. Slaapkamers: dit woningtype is voorzien van óf 1 slaapkamer beneden en 2 slaapkamers boven met elk twee eenpersoonsbedden óf 3 slaapkamers boven met elk twee eenpersoonsbedden. Comfort 8 is als volgt ingedeeld: Begane grond: woonkamer met gratis WiFi en televisie met Duitse zenders. Open keuken met koelkast met vriesvak, koffieapparaat, waterkoker, combimagnetron of oven en vaatwasser. Badkamer met inloopdouche en ligbad. Verdieping: drie slaapkamers met acht eenpersoonsbedden. In het type Comfort 8 heeft woningnummer 41 drie slaapkamers boven met acht eenpersoonsbedden.

€ 363.00

lees verder

Nederland Groningen Vlagtwedde
Standaard Geschakeld 6 8
 

Wellness 16

Begane grond: woonkamer met WiFi (gratis), gashaard, flatscreen televisie met Duitse zenders, CD- en DVD-speler. Open keuken met o.a. magnetron, oven, koel vriescombinatie, koffie(pad)apparaat, Nespresso-apparaat, waterkoker en vaatwasser. Hal met inloopberging, wasmachine en droger. Badkamer met inloopdouche, een Finse sauna en twee wastafels. Aparte toilet. Slaapkamer met twee eenpersoons boxspringbedden. Verdieping: zes slaapkamers waarvan twee slaapkamers met drie eenpersoons boxspringbedden en twee slaapkamers met twee eenpersoons boxspringbedden. Twee slaapkamers met een stapelbed. Twee badkamers waarvan één met een bad, douche, wastafel en toilet en één met een douche, wastafel en toilet. Deze bungalows hebben 4 parkeerplaatsen en een tuin met terras, tuinmeubilair en parasol. De inrichting/indeling en buitenkant van de bungalows kan onderling verschillen.

€ 509.00

lees verder

Nederland Groningen Vlagtwedde
Wellness 16