user_mobilelogo

Responsive Google Ads

u bevindt zich hier

Like ons

Oudeschans met uitbouw 4

Begane grond: hal met trap. Ruime lichte woonkamer met flatscreen uitbouw en inbouwkeuken met combimagnetron en vaatwasser. Luxe badkamer met wastafel, bad, douche en toilet. Traditionele sauna. Verdieping: twee slaapkamers, waarvan één met een tweepersoonsbed en één met vier slaapplaatsen. Tweede toilet. Met voorkeur te boeken: - Berging - Huisdiervrij of huisdieren toegestaan - Specifiek accommodatienummer - Steiger - Wasmachine Een aantal villa's ligt niet aan het water en/of beschikt over een gemeenschappelijke visvlonder. Alle villa's zijn voorzien van radio, televisie met Eredivisie Live en Filmnet 1 en 2, combimagnetron, tuinmeubilair en heteluchtverwarming. Er is gratis WiFi in de villa's beschikbaar. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij de villa. Een tweede auto of aanhanger kunt u parkeren op de centrale parkeerplaats. De inrichting/indeling van de bungalows kan onderling verschillen.

€ 236.00

lees verder

Nederland Groningen Wedde
Oudeschans met uitbouw 4
 

Bourtange 6

Begane grond: hal met trap. Ruime, lichte woonkamer met flatscreen en inbouwkeuken met combimagnetron. Slaapkamer met stapelbed. Luxe badkamer met bad of douche en toilet. Verdieping: twee ruime slaapkamers met elk twee eenpersoonsbedden. Enkele villa's hebben op de begane grond geen slaapkamer, maar op de verdieping drie slaapkamers met elk twee eenpersoons bedden. Met voorkeur te boeken: - Extra toilet of extra badkamer op de verdieping - Huisdiervrij - Slaapkamer met twee eenpersoonsbedden i.p.v. een stapelbed op de begane grond - Vaatwasser De meeste villa's liggen aan het water en/of beschikken over een gemeenschappelijke visvlonder. Alle villa's zijn voorzien van radio, tv, Eredivisie Live, Film 1 en 2, combimagnetron, tuinmeubilair en heteluchtverwarming. Er is gratis WiFi in de villa's beschikbaar. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij de villa. Een tweede auto of aanhanger kunt u op de centrale parkeerplaats parkeren.

€ 221.00

lees verder

Nederland Groningen Wedde
Bourtange 6
 

Oudeschans met uitbouw 8

Begane grond: hal met trap, extra ruime lichte woonkamer met flatscreen en uitbouw en tv met groot beeldscherm, inbouwkeuken met vaatwasser en combimagnetron. Luxe badkamer met bad of douche en toilet. Slaapkamer in enkele villa's. Verdieping: drie of vier slaapkamers met elk twee eenpersoonsbedden, een traditionele of infrarood sauna. Met voorkeur te boeken: - Badkamer op begane grond - Berging - Douche(cabine) - Extra badkamer - Gashaard/gaskachel - Huisdiervrij of huisdier toegestaan - Slaapkamer op begane grond - Specifiek accommodatienummer - Toilet apart Alle villa's liggen aan het water en beschikken over een vlonder, zij zijn daarnaast voorzien van radio, televisie met Eredivisie Live en Filmnet 1 en 2, combimagnetron, tuinmeubilair en heteluchtverwarming. Er is gratis WiFi in de villa's beschikbaar. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij de villa. Een tweede auto of aanhanger kunt u parkeren op de centrale parkeerplaats.

€ 266.00

lees verder

Nederland Groningen Wedde
Oudeschans met uitbouw 8
 

Bourtange met uitbouw 6

Begane grond: hal met trap, ruime, lichte woonkamer met uitbouw en flatscreen met groot beeldscherm, inbouwkeuken met magnetron of combimagnetron en vaatwasser. Slaapkamer met stapelbed. Luxe badkamer met bad of douche en toilet. Verdieping: twee ruime slaapkamers met elk twee eenpersoonsbedden. Enkele villa's hebben op de begane grond geen slaapkamer, maar op de verdieping drie slaapkamers met elk twee eenpersoons bedden. Met voorkeur te boeken: - Extra toilet of extra douche op de verdieping - Huisdiervrij - Slaapkamer met twee eenpersoonsbedden i.p.v. een stapelbed op de begane grond Een aantal villa's ligt niet aan het water en/of beschikt over een gemeenschappelijke visvlonder. Alle villa's zijn voorzien van radio, televisie met Eredivisie Live en Filmnet 1 en 2, combimagnetron, tuinmeubilair en heteluchtverwarming. Er is gratis WiFi in de villa's beschikbaar. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij de villa. Een tweede auto of aanhanger kunt u parkeren op de centrale

€ 236.00

lees verder

Nederland Groningen Wedde
Bourtange met uitbouw 6
 

Oudeschans 6

Begane grond: hal met trap. Ruime lichte woonkamer met flatscreen en inbouwkeuken met combimagnetron en vaatwasser. Luxe badkamer met bad of douche en toilet. Een aantal woningen beschikt over 3 slaapkamers boven, de rest heeft 2 slaapkamers boven en 1 beneden. Boven bevinden zich ook een traditionele of infrarood sauna. Met voorkeur te boeken: - Extra toilet of extra douche op de verdieping - Huisdiervrij - Open haard - Slaapkamer met twee eenpersoonsbedden i.p.v. een stapelbed op de begane grond - Traditionele sauna óf infraroodsauna Een aantal villa's ligt niet aan het water en/of beschikt over een gemeenschappelijke visvlonder. Alle villa's zijn voorzien van radio, televisie met Eredivisie Live en Filmnet 1 en 2, combimagnetron, tuinmeubilair en heteluchtverwarming. Er is gratis WiFi in de villa's beschikbaar. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij de villa. Een tweede auto of aanhanger kunt u parkeren op de centrale parkeerplaats.

€ 246.00

lees verder

Nederland Groningen Wedde
Oudeschans 6
 

Oudeschans met uitbouw 6

Begane grond: hal met trap, extra ruime lichte woonkamer met uitbouw en flatscreen met groot beeldscherm, inbouwkeuken met combimagnetron en vaatwasser. Luxe badkamer met bad of douche en toilet. Een aantal woningen beschikt over 3 slaapkamers boven, de rest heeft 2 slaapkamers boven en 1 beneden met twee eenpersoonsbedden. Boven bevinden zich ook een traditionele of infrarood sauna en een extra toilet. Met voorkeur te boeken: - Extra badkamer op de verdieping Een aantal villa's ligt niet aan het water en/of beschikt over een gemeenschappelijke visvlonder. Alle villa's zijn voorzien van radio, televisie met Eredivisie Live en Filmnet 1 en 2, combimagnetron, tuinmeubilair en heteluchtverwarming. Er is gratis WiFi in de villa's beschikbaar. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij de villa. Een tweede auto of aanhanger kunt u parkeren op de centrale parkeerplaats.

€ 256.00

lees verder

Nederland Groningen Wedde
Oudeschans met uitbouw 6
 

Villapark Weddermeer

Het complete familiepark is gelegen bij het plaatsje Wedde, in het prachtige natuurgebied Westerwolde. Dit gebied bevat bos, heidevelden, waterpartijen en vormt een prima uitvalsbasis voor fiets-, wandel-, kano- en hengelsportliefhebbers! Vrijwel elke villa beschikt over een eigen visvlonder aan het visrijke water en er worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Voor kinderen is er ook genoeg te beleven in de omgeving. Zo is het Verkeerspark in Assen of het Dierenpark in Emmen zeker een bezoek waard!

€ 221.00

lees verder

Nederland Groningen Wedde
Villapark Weddermeer
 

Oudeschans 4

Begane grond: hal met trap. Ruime lichte woonkamer met flatscreen voorzien van Eredivisie Live, Filmnet 1 en 2 en dvd-speler. Inbouwkeuken met combimagnetron en vaatwasser. Badkamer met bad en toilet. Slaapkamers; 1 slaapkamer beneden en 1 slaapkamer op verdieping met ieder twee eenpersoonsbedden of verdieping: twee slaapkamers met elk twee eenpersoonsbedden. In deze woning is een traditionele sauna aanwezig. Een aantal villa's ligt direct aan het water en beschikt over een eigen visvlonder (steiger). Een aantal villa's beschikken over een gemeenschappelijke visvlonder. Er is gratis WiFi in de villa's beschikbaar. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij de villa. Een tweede auto of aanhanger kunt u parkeren op de centrale parkeerplaats bij het centrumgebouw. Met voorkeur te boeken: - Aan het viswater - Aan het water - Badkamer boven/ 2 badkamers - Boxspringbedden - Openhaard/houtkachel - Slaapkamer begane grond De inrichting/indeling van de bungalows kan onderling verschillen.

€ 221.00

lees verder

Nederland Groningen Wedde
Oudeschans 4
 

Oudeschans 8

Begane grond: hal met trap. Ruime lichte woonkamer met flatscreen en inbouwkeuken met combimagnetron en vaatwasser. Slaapkamer met stapelbed. Luxe badkamer met bad of douche en toilet. Verdieping: drie slaapkamers met elk twee eenpersoonsbedden. Traditionele of infrarood sauna. Enkele villa's hebben op de verdieping een extra slaapkamer en op de begane grond in plaats van een slaapkamer een sauna. Met voorkeur te boeken: - Extra toilet of extra douche op de verdieping - Huisdiervrij - Open haard - Slaapkamer met twee eenpersoonsbedden i.p.v. een stapelbed op de begane grond - Traditionele sauna óf infraroodsauna Een aantal villa's ligt niet aan het water en/of beschikt over een gemeenschappelijke visvlonder. Alle villa's zijn voorzien van radio, televisie met Eredivisie Live en Filmnet 1 en 2, combimagnetron, tuinmeubilair en heteluchtverwarming. Er is gratis WiFi in de villa's beschikbaar. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij de villa. Een tweede auto of aanhanger kunt u

€ 256.00

lees verder

Nederland Groningen Wedde
Oudeschans 8
 

Bourtange 8

Begane grond: hal met trap. Ruime, lichte woonkamer met flatscreen en inbouwkeuken en combimagnetron. Slaapkamer met stapelbed. Luxe badkamer met bad of douche en toilet. Verdieping: drie slaapkamers met elke twee eenpersoonsbedden. Enkele villa's hebben op de begane grond geen slaapkamer en op de verdieping vier slaapkamers. Met voorkeur te boeken: - Extra toilet of extra douche op de verdieping - Huisdiervrij - Slaapkamer met twee eenpersoonsbedden i.p.v. een stapelbed op de begane grond Een aantal villa's ligt niet aan het water en/of beschikt over een gemeenschappelijke visvlonder. Alle villa's zijn voorzien van radio, televisie met Eredivisie Live en Filmnet 1 en 2, combimagnetron, tuinmeubilair en heteluchtverwarming. Er is gratis WiFi in de villa's beschikbaar. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij de villa. Een tweede auto of aanhanger kunt u parkeren op de centrale parkeerplaats.

€ 246.00

lees verder

Nederland Groningen Wedde
Bourtange 8