user_mobilelogo

Responsive Google Ads

u bevindt zich hier

Like ons

Velthorst 6

Dit chalet is geschikt voor 6 personen en heeft een woonkamer en een keuken met een vaatwasser en een combimagnetron. Er zijn 3 slaapkamers met elk 2 eenpersoonsbedden. Ook is de woning voorzien van een badkamer met douche. Het chalet heeft een tuin met terras en meubilair en een eigen parkeerplaats. U kunt gratis gebruikmaken van WiFi.

€ 240.00

lees verder

Nederland Limburg (NL) Susteren
Velthorst 6
 

Pavilion 6

Dit chalet is geschikt voor 6 personen en heeft een woonkamer en een keuken met een vaatwasser en een combimagnetron. Er zijn 3 slaapkamers met elk 2 eenpersoonsbedden. Ook is de woning voorzien van een badkamer met douche en in de hal bevindt zich een apart toilet. Het chalet heeft een tuin met terras en meubilair en een eigen parkeerplaats. U kunt gratis gebruikmaken van WiFi.

€ 260.00

lees verder

Nederland Limburg (NL) Susteren
Pavilion 6
 

Hackfort 6

Dit chalet is geschikt voor 6 personen en heeft een woonkamer en een keuken met filter koffiezetapparaat, vaatwasser en combimagnetron. Er zijn in totaal 3 slaapkamers, die allemaal zijn uitgerust met 2 eenpersoonsbedden. Ook is de woning voorzien van een badkamer met douche. Het chalet heeft een tuin met terras en meubilair en een eigen parkeerplaats.

€ 260.00

lees verder

Nederland Limburg (NL) Susteren
Hackfort 6
 

't Hommelhuuske

Deze vrijstaande bungalow is geschikt voor 16 personen en heeft een woonkamer en een keuken met een vaatwasser en een magnetron. Er zijn 7 slaapkamers, waarvan 2 beneden. Ook is de woning voorzien van 2 badkamers met douche, ligbad en toilet. Een badkamer bevindt zich op de begane grond en er is een apart toilet in de hal. De woning is bovendien voorzien van een wasmachine en wasdroger. Buiten vindt u een tuin met terras, tuinmeubilair en een zandbak. Daarnaast is er een eigen parkeerplaats en kunt u gratis gebruikmaken van WiFi.

€ 765.00

lees verder

Nederland Limburg (NL) Susteren
't Hommelhuuske
 

Velthorst 4

Dit chalet is geschikt voor 4 personen en heeft een woonkamer en een keuken met een vaatwasser en een combimagnetron. Er zijn 2 slaapkamers met minimaal 1 slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden, de 2de slaapkamerheeft of 2 eenpersoonsbedden of een stapelbed. Ook is de woning voorzien van een badkamer met douche. Het chalet heeft een tuin met terras en meubilair en een eigen parkeerplaats. U kunt gratis gebruikmaken van WiFi.

€ 221.00

lees verder

Nederland Limburg (NL) Susteren
Velthorst 4
 

Berkel 6

Dit chalet is geschikt voor 6 personen. De woonkamer is voorzien van een aparte eethoek. In de keuken vindt u onder andere een magnetron, een waterkoker en een koffiezetapparaat. Verder zijn er 3 slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden, 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed en 1 slaapkamer met een stapelbed. Daarnaast is er 1 toilet en 1 badkamer met een douche. Ook is het chalet uitgerust met een gemeubileerd terras en is er parkeergelegenheid voor 1 auto.

€ 221.00

lees verder

Nederland Limburg (NL) Susteren
Berkel 6
 

Hackfort 8

Dit chalet is geschikt voor 8 personen en heeft een woonkamer en een keuken met filter koffiezetapparaat, vaatwasser en combimagnetron. Er zijn in totaal 3 slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer is uitgerust met een stapelbed. Ook is de woning voorzien van een badkamer met douche. Het chalet heeft een tuin met terras en meubilair en 2 eigen parkeerplaatsen. U kunt gratis gebruikmaken van WiFi.

€ 303.00

lees verder

Nederland Limburg (NL) Susteren
Hackfort 8
 

Daelenbroeck Waterfront 12

Deze familievilla is gelegen aan het water en is geschikt voor 12 personen. De woonkamer is voorzien van een aparte eethoek en in de keuken vindt u onder andere een combimagnetron, een vaatwasser en een koffiezetapparaat. Verder zijn er 5 slaapkamers, waarvan 1 op de begane grond, met elk 2 eenpersoons boxspringbedden en/of 1 stapelbed. Er is 1 toilet en op zowel de begane grond als de eerste verdieping vindt u 1 badkamer. Daarnaast is de villa uitgerust met een gemeubileerd terras en is er parkeergelegenheid voor 2 auto's. U kunt gratis gebruikmaken van WiFi.

€ 580.00

lees verder

Nederland Limburg (NL) Susteren
Daelenbroeck Waterfront 12
 

Daelenbroeck 10

Deze vrijstaande familievilla is geschikt voor 10 personen. De woonkamer is voorzien van een aparte eethoek. In de keuken vindt u onder andere een combimagnetron, een vaatwasser en een koffiezetapparaat. Verder zijn er 5 slaapkamers, waarvan 1 op de begane grond, met elk 2 eenpersoons boxspringbedden of een stapelbed. Zowel de begane grond als de eerste verdieping hebben 1 badkamer en 1 toilet. Daarnaast is de villa uitgerust met een gemeubileerd terras, is er parkeergelegenheid voor 2 auto's en kunt u gratis gebruikmaken van WiFi.

€ 491.00

lees verder

Nederland Limburg (NL) Susteren
Daelenbroeck 10
 

Boekhorst 6

Dit chalet is geschikt voor 6 personen. De woonkamer is voorzien van een aparte eethoek en in de open keuken vindt u onder andere een magnetron, een vaatwasser en een koffiezetapparaat. Verder zijn er 2 slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed en 1 slaapkamer met 2 stapelbedden. Daarnaast zijn er 1 toilet en 1 badkamer met een douche. Buiten vindt u een gemeubileerd terras en is er parkeergelegenheid voor 1 auto.

€ 240.00

lees verder

Nederland Limburg (NL) Susteren
Boekhorst 6
 

Hackfort 4

Dit chalet is geschikt voor 4 personen en heeft een woonkamer en een keuken met filter koffiezetapparaat, vaatwasser en combimagnetron. Er zijn 2 slaapkamers, beide met 2 eenpersoonsbedden. Ook is de woning voorzien van een badkamer met douche. Het chalet heeft een tuin met terras en meubilair en een eigen parkeerplaats.

€ 240.00

lees verder

Nederland Limburg (NL) Susteren
Hackfort 4
 

Daelenbroeck 16

Deze familievilla is geschikt voor 16 personen. De woonkamer is voorzien van een aparte eethoek. In de keuken vindt u onder andere een combimagnetron, een vaatwasser en een koffiezetapparaat. Verder zijn er 6 slaapkamers, waarvan 1 op de begane grond, met elk 2 eenpersoons boxspringbedden en/of stapelbedden. Op zowel de begane grond als de eerste verdieping vindt u 1 badkamer en 1 toilet. Daarnaast is de villa uitgerust met een gemeubileerd terras, is er parkeergelegenheid voor 2 auto's en kunt u gratis gebruikmaken van WiFi.

€ 735.00

lees verder

Nederland Limburg (NL) Susteren
Daelenbroeck 16
 

Pavilion l'etage 10

Dit chalet is geschikt voor 10 personen en heeft een woonkamer en een keuken met een vaatwasser en een combimagnetron. Er zijn 5 slaapkamers, waarvan 1 beneden en elk met 2 eenpersoonsbedden. Ook is de woning voorzien van 3 badkamers, elk met een douche. Op de begane grond bevindt zich 1 badkamer en er is een apart toilet in de hal. Het chalet heeft een tuin met terras en meubilair en 2 eigen parkeerplaatsen. U kunt gratis gebruikmaken van WiFi.

€ 394.00

lees verder

Nederland Limburg (NL) Susteren
Pavilion l'etage 10
 

Aldenborgh 6

Deze vrijstaande bungalow is geschikt voor 6 personen. De woonkamer is voorzien van een aparte eethoek en in de keuken vindt u onder andere een magnetron, een waterkoker en een koffiezetapparaat. Daarnaast zijn er 3 slaapkamers, waarvan 1 op de begane grond, met elk 2 eenpersoonsbedden. Op de begane grond bevinden zich een badkamer en apart toilet. Ook is de bungalow uitgerust met een balkon en een gemeubileerd terras en kunt u gratis gebruikmaken van WiFi.

€ 264.00

lees verder

Nederland Limburg (NL) Susteren
Aldenborgh 6
 

Boekhorst Royal 6

Dit chalet is geschikt voor 6 personen. De woonkamer is voorzien van een aparte eethoek. In de open keuken vindt u onder andere een combimagnetron, een vaatwasser en een koffiezetapparaat. Verder zijn er 3 slaapkamers met elk 2 eenpersoonsbedden of 1 stapelbed en ook een toilet en 1 badkamer. Daarnaast is het chalet uitgerust met een gemeubileerd terras, is er parkeergelegenheid voor 1 auto en kunt u gratis gebruikmaken van WiFi.

€ 260.00

lees verder

Nederland Limburg (NL) Susteren
Boekhorst Royal 6
 

Daelenbroeck 6

Deze bungalow is geschikt voor 6 volwassenen en 2 kinderen tot 3 jaar. De woonkamer is voorzien van een gezellige zit- en eethoek. In de keuken vindt u onder andere een combimagnetron, een vaatwasser en een koffiezetapparaat. Verder zijn er 4 slaapkamers, waarvan 1 op de begane grond, met elk 2 eenpersoonsbedden en/of een stapelbed. Ook zijn er standaard 2 kinderbedjes en 2 kinderstoelen aanwezig. Er is 1 badkamer en op zowel de begane grond als de eerste verdieping vindt u 1 toilet. Daarnaast is de bungalow uitgerust met een gemeubileerd terras en is er parkeergelegenheid voor 2 auto's. U kunt gratis gebruikmaken van WiFi.

€ 264.00

lees verder

Nederland Limburg (NL) Susteren
Daelenbroeck 6
 

Resort Limburg

Op Resort Limburg verveelt u zich geen moment Resort Limburg heeft alles in huis voor een onvergetelijke vakantie! Gelegen in het smalste gedeelte van bourgondisch Limburg, vlak bij Duitsland en België. Voor een leuke dag hoeft u het park niet af. De kinderen kunnen lekker rondspetteren in het zwembad of spelen op de vele sport- en speeltoestellen, terwijl u zich laat masseren in de beautysalon of heerlijk ontspant in de sauna. Op zonnige dagen is de recreatieplas met verschillende waterglijbanen de perfecte plek voor een gezellige picknick. Toe aan een versnapering? Bij de horecagelegenheden kunt u altijd terecht voor een hapje en een drankje. Wie meer van de omgeving wil zien, heeft ruime keuze uit leuke dagtripjes: huur een fiets, maak een mooie wandeling, bezoek een van de omliggende kasteelparken of neem een kijkje over de grens. Met kinderen is een bezoekje aan GaiaZOO of het BloteVoetenPark in Brunssum zeer de moeite waard. Op Resort Limburg hoeft u zich geen moment te vervelen!

€ 72.00

lees verder

Nederland Limburg (NL) Susteren
Resort Limburg
 

Berkel 4

Dit chalet is geschikt voor 4 personen. De woonkamer is voorzien van een zithoek met gaskachel en een aparte eethoek. In de keuken vindt u onder andere een magnetron, een waterkoker en een koffiezetapparaat. Verder zijn er 2 slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden en 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed. Daarnaast is er 1 badkamer met een toilet en een douche. Buiten vindt u een gemeubileerd terras en is er parkeergelegenheid voor 1 auto.

€ 198.00

lees verder

Nederland Limburg (NL) Susteren
Berkel 4
 

Aldenborgh 8

Deze vrijstaande bungalow is geschikt voor 8 personen. De woonkamer is voorzien van een aparte eethoek en in de open keuken vindt u onder andere een combimagnetron, een vaatwasser en een koffiezetapparaat. Verder zijn er 3 slaapkamers, waarvan 1 op de begane grond. 2 Slaapkamers zijn ingericht met 2 eenpersoonsbedden en 1 slaapkamer met 4 eenpersoonsbedden. Op zowel de begane grond en eerste verdieping vindt u 1 toilet en 1 badkamer. Ook is de bungalow uitgerust met een gemeubileerd terras en kunt u gratis gebruikmaken van WiFi.

€ 327.00

lees verder

Nederland Limburg (NL) Susteren
Aldenborgh 8
 

Daelenbroeck Waterfront 14

Deze familievilla is geschikt voor 14 personen. De woonkamer is voorzien van een aparte eethoek. In de keuken vindt u onder andere een combimagnetron, een vaatwasser en een koffiezetapparaat. Verder zijn er 6 slaapkamers, waarvan 1 op de begane grond, met elk 2 eenpersoons boxspringbedden en/of 1 stapelbed. Er is 1 apart toilet en op zowel de begane grond als de eerste verdieping is 1 badkamer. Daarnaast is de villa uitgerust met een gemeubileerd terras, is er parkeergelegenheid voor 2 auto's en kunt u gratis gebruikmaken van WiFi.

€ 604.00

lees verder

Nederland Limburg (NL) Susteren
Daelenbroeck Waterfront 14