user_mobilelogo

Responsive Google Ads

u bevindt zich hier

Like ons

Stuif Hoeve 4

Indeling: woon/slaapkamer met flatscreen tv, sfeerhaard en bedstee. Keuken met koelkast met vriesvak, vaatwasser, oven, magnetron en koffiezetapparaat. Badkamer met vloerverwarming, regendouche en toilet. Slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Oplaadpunt voor elektrische fiets. Gelegen aan de bosrand. Met voorkeur te boeken: - Aan de buitenrand - Huisdiervrij / huisdier toegestaan - Rookvrij / roken toegestaan - Tuin gelegen op het zuiden De bungalows zijn voorzien van een tuin met tuinmeubilair en er is onbeperkt gebruik van WiFi. Het park is autovrij. Auto's kunnen geparkeerd worden op de centrale parkeerplaats. De inrichting/indeling van de bungalows kan onderling verschillen.

€ 226.00

lees verder

Nederland Noord Brabant Herpen
Stuif Hoeve 4
 

Beukenhoeve 2

Indeling: woonkamer met flatscreen tv, zit- en eethoek, sfeervolle gashaard en bedstee. Open keuken met koelkast met vriesvak, koffiepadapparaat en magnetron. Badkamer met toilet, douche en bubbelbad. Oplaadpunt voor elektrische fiets. Met voorkeur te boeken: - Huisdiervrij / huisdier toegestaan - Rookvrij / roken toegestaan De bungalows zijn voorzien van een tuin met tuinmeubilair en er is onbeperkt gebruik van WiFi. Het park is autovrij. Auto's kunnen geparkeerd worden op de centrale parkeerplaats. De inrichting/indeling van de bungalows kan onderling verschillen.

€ 196.00

lees verder

Nederland Noord Brabant Herpen
Beukenhoeve 2
 

Bosvilla 8

Indeling: woonkamer met vloerverwarming, open haard en flatscreen tv. Keuken met koelkast met vriesvak, vaatwasser, koffiezetapparaat, oven en combimagnetron. Badkamer met vloerverwarming, inloopdouche, ligbad. Apart toilet. Oplaadpunt voor elektrische fiets. Terras en gelegen aan de bosrand. Souterain (via een trap bereikbaar); Drie slaapkamers met allen twee eenpersoons boxspringbedden. Verdieping (enkele treden); woon-/zitgedeelte, slaapkamer met tweepersoons boxspringbed. Traphekje. Met voorkeur te boeken: - Aan de buitenrand / nabij speeltuin - Huisdiervrij / huisdier toegestaan - Rookvrij / roken toegestaan - Tuin gelegen op het zuiden De bungalows zijn voorzien van een tuin met tuinmeubilair en er is onbeperkt gebruik van WiFi. Het park is autovrij. Auto's kunnen geparkeerd worden op de centrale parkeerplaats. De inrichting/indeling van de bungalows kan onderling verschillen.

€ 286.00

lees verder

Nederland Noord Brabant Herpen
Bosvilla 8
 

Bosrand B 6

Indeling: woonkamer met vloerverwarming, open haard en flatscreen tv. Keuken met koelkast met vriesvak, koffiezetapparaat en magnetron. Slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Badkamer met vloerverwarming, douche en toilet. Oplaadpunt voor elektrische fiets. Terras met openhaard en gelegen aan de bosrand. Verdieping: een slaapkamer met een tweepersoonsbed en eenslaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Balkon. Met voorkeur te boeken: - Aan de buitenrand - Huisdiervrij / huisdier toegestaan - Rookvrij / roken toegestaan - Tuin gelegen op het zuiden De bungalows zijn voorzien van een tuin met tuinmeubilair en er is onbeperkt gebruik van WiFi. Auto's kunnen bij de bungalow geparkeerd worden.

€ 246.00

lees verder

Nederland Noord Brabant Herpen
Bosrand B 6
 

Bosrand C 6

Indeling: woonkamer met vloerverwarming, openhaard en flatscreen tv. Keuken met koelkast met vriesvak, koffiezetapparaat en magnetron. Twee slaapkamers beide met twee eenpersoonsbedden. Badkamer met vloerverwarming en toilet. Oplaadpunt voor elektrische fiets. Terras met open haard en gelegen aan de bosrand. Verdieping: slaapkamer met tweepersoonsbed. Met voorkeur te boeken: - Huisdiervrij / huisdier toegestaan - Ligbad / douche - Rookvrij / roken toegestaan - Tuin gelegen op het zuiden De bungalows zijn voorzien van een tuin met tuinmeubilair en er is onbeperkt gebruik van WiFi. Het park is autovrij. Auto's kunnen bij de bungalow geparkeerd worden.

€ 246.00

lees verder

Nederland Noord Brabant Herpen
Bosrand C 6
 

Bosrand A 4

Indeling: woonkamer met vloerverwarming en flatscreen tv. Keuken met koelkast met vriesvak, koffiezetapparaat en magnetron. Slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Badkamer met vloerverwarming en toilet. Oplaadpunt voor elektrische fiets. Terras met openhaard en gelegen aan de bosrand. Verdieping: slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Balkon. Met voorkeur te boeken: - Aan de buitenrand - Ligbad / douche - Rookvrij / roken toegestaan - Tuin gelegen op het zuiden De bungalows zijn voorzien van een tuin met tuinmeubilair en er is onbeperkt gebruik van WiFi. Auto's kunnen bij de bungalow geparkeerd worden.

€ 226.00

lees verder

Nederland Noord Brabant Herpen
Bosrand A 4
 

Herperduin

Camping Herperduin in Herpen is wat je noemt een echt familiepark. Alle tijd om met de kids lekker in het overkapte zwembad (bij mooi weer gaat het dak er af) te gaan zwemmen, te gaan zonnebaden op de zonneweides, lekker een patatje te gaan eten, in de bossen te gaan wandelen, kortom: lekker vakantie te vieren. Over wandelen gesproken: Je kunt hier echt uren dwalen door de bossen langs vennen, zandverstuivingen en maïsvelden. Op Herperduin vermaken de kinderen zich trouwens ook prima op de speelterreinen waar leuke speeltoestellen te vinden zijn als ze tenminste niet in het bos of op de zandverstuiving zijn. Of met de hele familie een potje minigolfen? Of daag je vakantiebuurman uit voor een potje tennis, dan werk je meteen weer een beetje aan je conditie. Je zit hier vlakbij de dorpen Herpen en Schaijk maar als je een dagje naar een stad wilt is dat ook een heel goed idee. Denk dan eens aan Den Bosch, dat ligt op ongeveer een uur rijden. En als je dat doet, neem dan in ieder geval ook een kijkje in en bij de St. Janskathedraal. Echt bijzonder mooi. In deze natuurlijke omgeving kun je ook prachtige fietstochten maken, dus mocht je er over twijfelen of je de fietsen achterop de auto zult gooien: doen.

€ 222.00

lees verder

Nederland Noord Brabant Herpen
Herperduin
 

Bungalowpark Herperduin

Familiepark midden in de natuur Het ruim opgezette Bungalowpark Herperduin, vlak bij de dorpen Herpen en Schaijk, is een waar familiepark. Van april tot en met de herfstvakantie is het overdekte zwembad geopend, waar de kleinste gasten kunnen spetteren in het kinderbad en zonaanbidders uren kunnen genieten in de grote zonneweide. Op de minigolf- en tennisbaan kunt u een balletje slaan en er zijn 3 speelterreinen met leuke speeltoestellen. Jong en oud zullen zich hier geen moment vervelen! Bungalowpark Herperduin ligt vlak bij een groot natuurgebied met bossen, vennen en zandverstuivingen. Hier bewondert u de mooiste planten en dieren en is het heerlijk fietsen en wandelen. Vanuit het park zit u met een half uurtje rijden in Den Bosch en Nijmegen voor een dagje winkelen of cultuur snuiven.

€ 181.00

lees verder

Nederland Noord Brabant Herpen
Bungalowpark Herperduin
 

Groepsvilla Wevershof 20

De Wevershof is geschikt voor grote groepen tot maximaal 20 personen en ligt in de directe omgeving van het zwembad. De villa ligt geheel vrij van de camping en de bungalows en heeft een eigen tuin en ruime parkeergelegenheid aan de achterzijde. De villa beschikt over 2 bubbelbaden, een Turks stoombad en een bioscoopruimte. Indeling: woonkamer met open haard en flatscreen tv. Keuken met koelkast met vriesvak, vaatwasser, oven en magnetron. Badkamer met bubbelbad, ligbad, douche en toilet. Drie aparte toiletten. Tien slaapkamers , allen met eenpersoonsbedden. De bungalows zijn voorzien van een tuin met tuinmeubilair en er is onbeperkt gebruik van WiFi. De inrichting/indeling van de bungalows kan onderling verschillen.

€ 1145.00

lees verder

Nederland Noord Brabant Herpen
Groepsvilla Wevershof 20
 

Brabantse Hoeve 4

Indeling: woonkamer met televisie, zit- en eethoek. Open keuken met koelkast met vriesvak en koffiezetapparaat. Badkamer met douche en toilet. Oplaadpunt voor elektrische fiets. Twee slaapkamers met ieder twee eenpersoonsbedden. Terras en gelegen aan de bosrand. Met voorkeur te boeken: - Aan de buitenrand / nabij speeltuin - Huisdiervrij / huisdier toegestaan - Rookvrij / roken toegestaan - Tuin gelegen op het zuiden De bungalows zijn voorzien van een tuin met tuinmeubilair en er is onbeperkt gebruik van WiFi. Het park is autovrij. Auto's kunnen geparkeerd worden op de centrale parkeerplaats. De inrichting/indeling van de bungalows kan onderling verschillen.

€ 201.00

lees verder

Nederland Noord Brabant Herpen
Brabantse Hoeve 4
 

Maashoeve 2

Indeling: woon-/slaapkamer met flatscreen tv, zit- en eethoek, sfeervolle gashaard en bedstee. Open keuken met koelkast met vriesvak, koffiepadapparaat en magnetron. Badkamer met douche en bubbelbad. Apart toilet. Oplaadpunt voor elektrische fiets. Terras en gelegen aan de bosrand. Met voorkeur te boeken: - Aan de buitenrand / nabij speeltuin - Huisdiervrij / huisdier toegestaan - Rookvrij / roken toegestaan - Tuin gelegen op het zuiden De bungalows zijn voorzien van een tuin met tuinmeubilair en er is onbeperkt gebruik van WiFi. Het park is autovrij. Auto's kunnen geparkeerd worden op de centrale parkeerplaats. De inrichting/indeling van de bungalows kan onderling verschillen.

€ 181.00

lees verder

Nederland Noord Brabant Herpen
Maashoeve 2
 

Bosvilla 6

Indeling: woonkamer met vloerverwarming, open haard en flatscreen tv. Keuken met koelkast met vriesvak, vaatwasser, koffiezetapparaat, oven en combimagnetron. Badkamer met vloerverwarming, inloopdouche en toilet. Oplaadpunt voor elektrische fiets. Terras en gelegen aan de bosrand. Souterrain (via een trap bereikbaar): twee slaapkamer met beide twee eenpersoons boxspringbedden. Verdieping (enkele treden); Slaapkamer met tweepersoons boxspringbed. Traphekje. De bungalows zijn voorzien van een tuin met tuinmeubilair en er is onbeperkt gebruik van WiFi. Het park is autovrij. Auto's kunnen geparkeerd worden op de centrale parkeerplaats. De inrichting/indeling van de bungalows kan onderling verschillen.

€ 261.00

lees verder

Nederland Noord Brabant Herpen
Bosvilla 6
 

Bosrand A de Luxe 4

Indeling: woonkamer met vloerverwarming en flatscreen tv. Keuken met koelkast met vriesvak, koffiezetapparaat, vaatwasser en magnetron. Slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Badkamer met vloerverwarming, ligbad en toilet. Oplaadpunt voor elektrische fiets. Terras met openhaard en gelegen aan de bosrand. Verdieping; slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Balkon. De bungalows zijn voorzien van een tuin met tuinmeubilair en er is onbeperkt gebruik van WiFi. Auto's kunnen bij de bungalow geparkeerd worden.

€ 236.00

lees verder

Nederland Noord Brabant Herpen
Bosrand A de Luxe 4