user_mobilelogo

Responsive Google Ads

u bevindt zich hier

Like ons

Wellness 6

Begane grond: hal met apart toilet. Ruime watergerichte woonkamer met erker en openslaande deuren naar het terras. Open keuken voorzien van vaatwasser en combimagnetron. Slaapkamer voor twee personen. Badkamer met douche en wastafel. Verdieping: twee slaapkamers, ieder voor twee personen. Badkamer met ligbad, douche, wastafelmeubel en toilet. Wellnessruimte voorzien van sauna en zonnebank. Berging Alle woningen zijn aan het water gelegen en beschikken over een eigen aanlegsteiger. Tevens beschikt de woning over een WiFi (tegen betaling). Er is één parkeerplaats aanwezig bij iedere woning. Het type Wellness is uitgerust met combimagnetron, lcd-televisie en dvd-speler.

€ 331.00

lees verder

Nederland Noord Holland Medemblik
Wellness 6
 

Deluxe 6

Dit type is geheel gerenoveerd en heeft een moderne, frisse look gekregen. De woningen zijn als volgt ingedeeld: Begane grond: hal met apart toilet, ruime woonkamer met een erker en openslaande deuren naar het terras aan het water. Open keuken en berging. Verdieping: drie slaapkamers, elk voor twee personen. Badkamer met bad, douche, wastafelmeubel en toilet. Berging. Enkele woningen beschikken over een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Alle woningen zijn aan het water gelegen en beschikken over een aanlegsteifer en WiFi (tegen betaling). Er is één parkeerplaats aanwezig bij iedere woning. Deze woning is uitgerust met een combi-oven, vaatwasser, lcd-televisie, cd- en dvd-speler.

€ 311.00

lees verder

Nederland Noord Holland Medemblik
Deluxe 6
 

Comfort Plus 6

Begane grond: hal met apart toilet. Ruime watergerichte woonkamer met erker en openslaande deuren naar het terras. Open keuken voorzien van vaatwasser en combimagnetron. Berging. Verdieping: drie slaapkamers, ieder voor twee personen. Badkamer met bad, douche, wastafelmeubel en toilet. Berging. Alle woningen zijn aan het water gelegen en beschikken over een vaatwasser, eigen aanlegsteiger en WiFi (tegen betaling). Er is één parkeerplaats aanwezig zijn iedere woning. Deze woning is uitgerust met combimagnetron, lcd-tv en dvd-speler.

€ 311.00

lees verder

Nederland Noord Holland Medemblik
Comfort Plus 6
 

Zuiderzee

Bungalowpark Zuiderzee heeft alle ingrediënten voor een gezellig vakantie of midweekje weg met he...

€ 238.00

lees verder

Nederland Noord Holland Medemblik
Zuiderzee
 

Bungalowpark Zuiderzee

In het oudste stadje van de IJsselmeerkust, Medemblik, ligt Bungalowpark Zuiderzee. Hier kunt u vanaf uw eigen aanlegsteiger een hengel uitwerpen of eropuit gaan met de boot. Er zijn (fluister)boten, kano's en sloepen te huur, waarmee u rechtstreeks het water op kunt! Ook kunt u natuurlijk uw eigen boot meenemen. Nabij het park vindt u recreatiegebied De Vooroever, een langgerekt aaneengesloten recreatie- en natuurgebied. De Vooroever is zeer geschikt om te wandelen, te picknicken of om gewoon op het strand te zitten. Als u bent uitgewaaid warmt u zich weer op met een kop warme chocolademelk of een goed glas wijn bij een leuk café. Doe een stap terug in de tijd en stap in de museumstoomtram die rijdt tussen Hoorn en Medemblik. De IJsselmeerkust biedt u een uniek gevoel van vrijheid en ruimte, zoals u dat nergens anders vindt.

€ 281.00

lees verder

Nederland Noord Holland Medemblik
Bungalowpark Zuiderzee
 

Comfort 6

Begane grond: hal met apart toilet. Ruime watergerichte woonkamer met erker en openslaande deuren naar het terras. Open keuken voorzien van vaatwasser en oven. Berging. Verdieping: drie slaapkamers, ieder voor twee personen. Badkamer met bad, douche, wastafel en toilet. Berging. Alle woningen zijn aan het water gelegen en beschikken over een vaatwasser, eigen aanlegsteiger en WiFi (tegen betaling). Er is één parkeerplaats aanwezig bij iedere woning.

€ 281.00

lees verder

Nederland Noord Holland Medemblik
Comfort 6