user_mobilelogo

Responsive Google Ads

u bevindt zich hier

Like ons

Speeltoren 8

Deze vrijstaande bungalow is geschikt voor 8 personen en heeft een woonkamer met vloerverwarming. De keuken is uitgerust met een vaatwasser en een combimagnetron. Er zijn 4 slaapkamers, waarvan 1 beneden en elk met 2 eenpersoons boxspringbedden. Ook is de woning voorzien van 2 badkamers, een met ligbad en de ander met een inloopdouche. Een badkamer bevindt zich op de begane grond en er is aparte toilet in de hal. De bungalow heeft een tuin met terras en meubilair en een eigen parkeerplaats. U kunt gratis gebruikmaken van WiFi.

€ 497.00

lees verder

Nederland Noord Holland Uitdam
Speeltoren 8
 

Zuiderzee 12

Dit appartement is ruim opgezet en geschikt voor 12 personen. Op de benedenverdieping vindt u een moderne woonkamer met vloerverwarming en een gezellige zithoek met digitale tv. De keuken is voorzien van een grote eettafel en heeft een vaatwasser, combimagnetron en koffiebonenapparaat. Verder zijn er 6 slaapkamers, waarvan 2 beneden en 4 boven, met in totaal 12 eenpersoons boxspringbedden. Zowel boven als beneden zijn er 2 badkamers met inloopdouche en toilet. Ook heeft het appartement een groot, gemeubileerd balkon en een sauna. Het appartement heeft 2 eigen parkeerplaatsen en u kunt er gratis gebruikmaken van WiFi.

€ 577.00

lees verder

Nederland Noord Holland Uitdam
Zuiderzee 12
 

Munt geschakeld 6

Deze geschakelde bungalow is geschikt voor 6 personen en heeft een woonkamer en een keuken met een vaatwasser, koffieboonapparaat en een combimagnetron. Er zijn 3 slaapkamers, waarvan 1 beneden, met elk 2 eenpersoonsbedden. Ook is de woning voorzien van 2 badkamers, beide met inloopdouche. Een badkamer bevindt zich op de begane grond en er zijn twee aparte toiletten. De bungalow heeft een tuin met terras en meubilair en een eigen parkeerplaats. U kunt gratis gebruikmaken van WiFi.

€ 354.00

lees verder

Nederland Noord Holland Uitdam
Munt geschakeld 6
 

Zuiderzee 4

Dit appartement is ruim opgezet en geschikt voor 4 personen. De moderne woonkamer heeft vloerverwarming en een gezellige zithoek met digitale tv. De keuken is voorzien van een grote eettafel en heeft een vaatwasser, combimagnetron en koffiebonenapparaat. Verder zijn er 2 slaapkamers met in totaal 4 eenpersoons boxspringbedden. Ook is er een badkamer met inloopdouche en toilet. Het appartement heeft een eigen parkeerplaats en u kunt er gratis gebruikmaken van WiFi. Afhankelijk van de locatie in het gebouw heeft het appartement een gemeubileerd balkon of een gemeubileerde tuin. Ook hebben sommige appartementen 2 verdiepingen. In dat geval zijn de slaapkamers op de bovenverdieping.

€ 284.00

lees verder

Nederland Noord Holland Uitdam
Zuiderzee 4
 

Gulden Daalder 8

Deze vrijstaande bungalow is geschikt voor 8 personen en heeft een woonkamer en open keuken. De keuken is voorzien van een combimagnetron, koffiebonenapparaat, koelkast met vriesvak en vaatwasser. Er zijn in totaal 4 slaapkamers, waarvan 1 beneden en 3 boven en elk met eenpersoonsbedden. Ook zijn er 3 badkamers met inloopdouche en een apart toilet. De bungalow heeft een tuin met meubilair en 2 eigen parkeerplaatsen.

€ 572.00

lees verder

Nederland Noord Holland Uitdam
Gulden Daalder 8
 

Markermeer 12

Dit appartement is geschikt voor 12 personen en is gelegen aan het water. De woning is voorzien van een woonkamer en een open keuken met combimagnetron, koffiebonenapparaat, koelkast en vaatwasser. Er zijn in totaal 6 slaapkamers, waarvan 2 beneden en 4 boven en elk met eenpersoonsbedden. Ook zijn er 3 badkamers met inloopdouche en vindt u een apart toilet in de hal. Het appartement heeft 2 balkons, 2 eigen parkeerplaatsen en u kunt gratis gebruikmaken van WiFi.

€ 573.00

lees verder

Nederland Noord Holland Uitdam
Markermeer 12
 

Zuiderzee 10

Dit appartement is ruim opgezet, heeft 2 verdiepingen en is geschikt voor 10 personen. Op de benedenverdieping vindt u een moderne woonkamer met vloerverwarming en een gezellige zithoek met digitale tv. De keuken is voorzien van een grote eettafel en heeft een vaatwasser, combimagnetron en koffiebonenapparaat. Verder zijn er 5 slaapkamers in het appartement, met in totaal 10 eenpersoons boxspringbedden. Zowel boven als beneden is er een badkamer met inloopdouche en toilet. Ook heeft het appartement een groot, gemeubileerd balkon en een sauna. Het appartement heeft 2 eigen parkeerplaatsen en u kunt er gratis gebruikmaken van WiFi.

€ 497.00

lees verder

Nederland Noord Holland Uitdam
Zuiderzee 10
 

Zuiderzee 8

Dit appartement is ruim opgezet en geschikt voor 8 personen. Op de benedenverdieping vindt u een moderne woonkamer met vloerverwarming en een gezellige zithoek met digitale tv. De keuken is voorzien van een grote eettafel en heeft een vaatwasser, combimagnetron en koffiebonenapparaat. Verder zijn er 4 slaapkamers met in totaal 8 eenpersoons boxspringbedden. Zowel boven als beneden is er een badkamer met inloopdouche en toilet. Ook heeft het appartement een groot, gemeubileerd balkon. Het appartement heeft 2 eigen parkeerplaatsen en u kunt er gratis gebruikmaken van WiFi.

€ 442.00

lees verder

Nederland Noord Holland Uitdam
Zuiderzee 8
 

Markermeer 8

Dit appartement is geschikt voor 8 personen. De woning is voorzien van woonkamer en open keuken met combimagnetron, filter koffiezetapparaat, koelkast en vaatwasser. Er zijn in totaal 4 slaapkamers, waarvan 2 beneden en 2 boven, elk met eenpersoonsbedden. Ook zijn er 3 badkamers met inloopdouche en vindt u een apart toilet in de hal. Het appartement heeft 2 balkons en 2 eigen parkeerplaatsen. U kunt gratis gebruikmaken van WiFi.

€ 442.00

lees verder

Nederland Noord Holland Uitdam
Markermeer 8
 

Resort Poort van Amsterdam

Beleef een heerlijke vakantie aan het Markermeer Het splinternieuwe Resort Poort van Amsterdam ligt op een bijzondere plek in Noord-Holland: direct aan het glinsterende water van het Markermeer. Hier viert u vakantie in een rustige omgeving, met het centrum van Amsterdam op slechts 30 minuten rijden. Culturele uitjes liggen om de hoek. Binnen een half uur bent u in Marken, Volendam of op de Zaanse Schans. Met een eigen boot is dit park de ideale vakantielocatie. Overdag verkent u het Markermeer en 's avonds legt u aan in de jachthaven op het park. Het watersportcentrum op Resort Poort van Amsterdam biedt volop mogelijkheden voor een dagje op het water, van surfen en zeilen tot kanoën en kajakken. Op minder zonnige dagen plonst u lekker in het zwembad, ontspant u heerlijk in de sauna of kunt u met de kinderen naar het indoor speelparadijs. Wat wilt u tijdens uw vakantie nog meer?

€ 284.00

lees verder

Nederland Noord Holland Uitdam
Resort Poort van Amsterdam
 

Munt 6

Deze vrijstaande bungalow is geschikt voor 6 personen en heeft een woonkamer en een keuken met een vaatwasser, koffieboonapparaat en een combimagnetron. Er zijn 3 slaapkamers, waarvan 1 beneden, met elk 2 eenpersoonsbedden. Ook is de woning voorzien van 2 badkamers, beide met inloopdouche. Een badkamer bevindt zich op de begane grond en er is zowel beneden als boven een apart toilet in de hal. De bungalow heeft een tuin met terras en meubilair en een eigen parkeerplaats. U kunt gratis gebruikmaken van WiFi.

€ 354.00

lees verder

Nederland Noord Holland Uitdam
Munt 6
 

Florijn 6

Deze vrijstaande bungalow is geschikt voor 6 personen en heeft een woonkamer en open keuken. De keuken is voorzien van een combimagnetron, koffiebonenapparaat, koelkast met vriesvak en vaatwasser. Er zijn in totaal 3 slaapkamers, waarvan 1 beneden en 2 boven en elk met eenpersoonsbedden. Ook zijn er 2 badkamers met inloopdouche. De bungalow heeft een tuin met meubilair en een eigen parkeerplaats. U kunt gratis gebruikmaken van WiFi.

€ 399.00

lees verder

Nederland Noord Holland Uitdam
Florijn 6
 

Westertoren 12

Deze vrijstaande bungalow is geschikt voor 12 personen. De moderne woonkamer heeft vloerverwarming en een gezellige zithoek met digitale tv. De keuken is uitgerust met een grote eettafel en een vaatwasser, combimagnetron en koffiebonenapparaat. Verder zijn er 6 slaapkamers met in totaal 12 eenpersoons boxspringbedden en 3 badkamers met elk een ligbad of aparte douche. Buiten vindt u een tuin en een gemeubileerd terras. De bungalow is geschikt voor kleine kinderen en is voorzien van een kinderstoel en een traphekje op de benedenverdieping. De bungalow heeft 2 eigen parkeerplaatsen en u kunt er gratis gebruikmaken van WiFi.

€ 620.00

lees verder

Nederland Noord Holland Uitdam
Westertoren 12
 

Munt geschakeld 12

Deze geschakelde bungalow is geschikt voor 6 personen en heeft een woonkamer en een keuken met een vaatwasser, koffiebonenapparaat en een combimagnetron. Er zijn 6 slaapkamers, waarvan 2 beneden, elk met eenpersoonsbedden. Ook is de woning voorzien van 4 badkamers met een inloopdouche. Er bevinden zich 2 badkamers op de begane grond en er zijn 4 aparte toiletten. De bungalow heeft een tuin met terras en meubilair en 2 eigen parkeerplaatsen. U kunt gratis gebruikmaken van WiFi.

€ 622.00

lees verder

Nederland Noord Holland Uitdam
Munt geschakeld 12
 

Munt 4

Deze vrijstaande bungalow is geschikt voor 4 personen heeft een woonkamer en een keuken met een vaatwasser, koffieboonapparaat en een combimagnetron. Er zijn 2 slaapkamers met elk 2 eenpersoonsbedden. Ook is de woning voorzien van 2 badkamers, beide met inloopdouche. Een badkamer bevindt zich op de begane grond en er is zowel boven als beneden een apart toilet in de hal. De bungalow heeft een tuin met terras en meubilair en een eigen parkeerplaats. U kunt gratis gebruikmaken van WiFi.

€ 354.00

lees verder

Nederland Noord Holland Uitdam
Munt 4