user_mobilelogo

Responsive Google Ads

u bevindt zich hier

Like ons

Schilpbanck 4

Nieuw! De Schilpbanck 4, een vrijstaande, gelijkvloerse bungalow voor vier personen. De woning heeft twee slaapkamers, met elk 2 eenpersoons boxspringbedden. Eén slaapkamer is uitgerust met een TV. De zithoek beschikt over een Smart TV en in de keuken vindt u een vaatwasser, magnetron, koffiepadapparaat en waterkoker. De koelkast is voorzien van een intern vriesvak. De twee badkamers beschikken over een ligbad of douche en er is een apart toilet in de hal. Buiten vindt u een tuin en terras. Er is 1 parkeerplaats bij de woning en u kunt gratis gebruikmaken van WiFi.

€ 262.00

lees verder

Nederland Waddeneilanden De Koog
Schilpbanck 4
 

T5AM

Oppervlakte ca. 65 m². Geheel gelijkvloers, met aanpassingen voor mindervaliden. Meer informatie over deze aanpassingen vindt u op www.rpcare.nl. Woonkamer met open haard, open keuken met magnetron, centrale hal, slaapkamer met twee éénpersoonsbedden en extra tv, slaapkamer met éénpersoonsbed en stapelbed, badkamer met douche, apart toilet. Terras met meubilair.

€ 172.00

lees verder

Nederland Waddeneilanden De Koog
T5AM
 

Kustpark Texel

30 kilometer strand en 15.000 schapen Zodra je de veerboot afrijdt zie je het al: een vlak polderlandschap omringd door duinen met pittoreske dorpjes, stolpboerderijen en heel veel schapen. Dit karakteristieke landschap maakt van een vakantie op Texel een unieke ervaring. Kustpark Texel ligt dicht bij duinen en strand en op loopafstand van de bruisende kustplaats De Koog. U verblijft er in een comfortabel chalet, klassieke villa of trendy strandlodge. Op het park is het subtropische zwembad een absolute favoriet, maar er zijn ook sportfaciliteiten en een uitgebreid activiteitenprogramma. Vervelen is er op het eiland sowieso niet bij. Een dagje op het 30 kilometer lange strand, zeehonden kijken, lammetjes knuffelen, wandelen en fietsen in de Slufter, parachute springen, strandjutten of een avondje stappen in De Koog… op Texel is er altijd wat te doen.

€ 117.00

lees verder

Nederland Waddeneilanden De Koog
Kustpark Texel
 

T5A

Oppervlakte ca. 65 m². Geschakeld. Geheel gelijkvloers. Woonkamer met open haard, open keuken met magnetron, centrale hal, slaapkamer met twee éénpersoonsbedden en extra tv, slaapkamer met éénpersoonsbed en stapelbed, badkamer met bad en douche, apart toilet. Terras met meubilair.

€ 172.00

lees verder

Nederland Waddeneilanden De Koog
T5A
 

T6AB

Oppervlakte ca. 130m2. Begane grond: woonkamer met open keuken met combi-magnetron en vaatwasser. Hal met toegang tot badkamer met aparte douche en ligbad. Apart toilet. Terras met tuinmeubels. Eerste verdieping: 2 slaapkamers en 1 bedstede met 2 matrassen (190x80cm). Er kunnen per bungalow verschillen zijn in de indeling voor wat betreft slaap- en badkamers. Sommige bungalows beschikken over een infraroodsauna. U kunt de infraroodsauna als voorkeur aangeven tijdens uw boeking. Hier zijn voorkeurskosten aan verbonden.

€ 265.00

lees verder

Nederland Waddeneilanden De Koog
T6AB
 

Villa Hoogelandt 70

Prachtige villa in Nationaal Park

€ 1172.84

lees verder

Nederland Waddeneilanden De Koog
Villa Hoogelandt 70
 

T6BM

Oppervlakte ca. 115 m². Met aanpassingen voor mindervaliden. Meer informatie over deze aanpassingen vindt u op www.rpcare.nl. Begane grond: woonkamer met open keuken met vaatwasser. Slaapkamer met extra televisie en toegang tot badkamer met aparte douche en ligbad. Terras met tuinmeubels. Eerste verdieping: twee slaapkamers en badkamer met douche. (Er kunnen per bungalow verschillen zijn in de indeling voor wat betreft slaap- en badkamers).

€ 265.00

lees verder

Nederland Waddeneilanden De Koog
T6BM
 

T6B

Oppervlakte ca. 115 m². Begane grond: woonkamer met open keuken met vaatwasser en een slaapkamer. Via de slaapkamer heeft u toegang tot de badkamer met aparte douche en ligbad. Terras met tuinmeubels. Eerste verdieping: twee slaapkamers en badkamer met douche.

€ 265.00

lees verder

Nederland Waddeneilanden De Koog
T6B
 

T4 Comfort

Deze gerestylede en gelijkvloerse bungalow is geschikt voor 4 personen. De woning beschikt over een gezellige woonkamer met smart-TV, open haard en vloerverwarming. De keuken is voorzien van een combimagnetron, vaatwasser, koelkast met vriesvak en koffiepadapparaat. Verder vindt u op de begane grond een badkamer, een apart toilet en twee slaapkamers met boxspringbedden. Daarnaast is er een berging en tuin met meubilair aanwezig. Ook kunt u gebruikmaken van gratis WiFi.

€ 184.00

lees verder

Nederland Waddeneilanden De Koog
T4 Comfort
 

T4A

Oppervlakte ca. 130 m². Begane grond: woonkamer met open keuken met combi-magnetron en vaatwasser. Hal met toegang tot badkamer met douche. Apart toilet. Terras met tuinmeubels. Eerste verdieping: twee slaapkamers en badkamer met ligbad en toilet. Er kunnen per bungalow verschillen zijn in de indeling voor wat betreft slaap- en badkamers. Sommige bungalows beschikken over een infraroodsauna. U kunt de infraroodsauna als voorkeur aangeven tijdens uw boeking. Hier zijn voorkeurskosten aan verbonden.

€ 234.00

lees verder

Nederland Waddeneilanden De Koog
T4A
 

T4A Comfort

Deze vrijstaande, gerestylede bungalow is geschikt voor 4 personen. De woning heeft een ruime, fris ingerichte woonkamer met een gezellige zithoek en smart-tv. De open keuken is voorzien van vaatwasser, koelkast met vriesvak, combimagnetron, en koffiepadapparaat. Verder heeft de bungalow 2 lichte slaapkamers met in totaal 4 eenpersoons boxspringbedden. Zowel boven als beneden is een badkamer met douche. De tuin is ruim, heeft een gemeubileerd terras en 2 zonneligbedden. In de bungalow kunt u gratis gebruikmaken van WiFi. U kunt de bungalow naar wens boeken met een infraroodsauna. Hier zijn wel voorkeurskosten aan verbonden. De indeling van de slaap- en badkamers kan per bungalow verschillen.

€ 269.00

lees verder

Nederland Waddeneilanden De Koog
T4A Comfort
 

T6AM Comfort

Deze gerestylede en vrijstaande bungalow is geschikt voor 6 personen en is geschikt voor mindervaliden. Op de begane grondt vindt u een gezellige woonkamer, open keuken met inbouw apparatuur en een aangepast toilet. Verder beschikt de bungalow over een souterrain met aangepaste badkamer, een slaapkamer met boxspringbedden en een slaapkamer met 2 aangepaste bedden. Het souterrain is te bereiken via een trap of met de lift. Op de eerste verdieping bevindt zich een tweede badkamer en zijn er twee slaapkamers met boxspringbedden. Ook is er een wasmachine, wasdroger en tuin met meubilair aanwezig en kunt u gratis gebruikmaken van WiFi. Meer informatie over de mindervaliden aanpassingen vindt u op www.rpcare.nl.

€ 276.00

lees verder

Nederland Waddeneilanden De Koog
T6AM Comfort
 

T6A

Oppervlakte ca. 130m2. Begane grond: woonkamer met open keuken met combi-magnetron en vaatwasser. Slaapkamer en badkamer met douche en toilet. Terras met tuinmeubels. Eerste verdieping: 2 slaapkamers en badkamer met ligbad en toilet. (Er kunnen per bungalow verschillen zijn in de indeling voor wat betreft slaap- en badkamers. Een aantal bungalows heeft een stapelbed, een aantal heeft alle 3 de slaapkamers op de eerste verdieping. Sommige bungalows beschikken over een infraroodsauna. U kunt de infraroodsauna als voorkeur aangeven tijdens uw boeking. Hier zijn voorkeurskosten aan verbonden.

€ 265.00

lees verder

Nederland Waddeneilanden De Koog
T6A
 

Villa Hoogelandt 10

Prachtige luxe villa gelegen tussen Den Burg en de Koog

€ 1172.84

lees verder

Nederland Waddeneilanden De Koog
Villa Hoogelandt 10
 

Schilpbanck 6

Nieuw! De Schilpbanck 6, een vrijstaande, gelijkvloerse bungalow voor zes personen. De woning heeft drie slaapkamers, waarvan er twee slaapkamers zijn uitgerust met 2 eenpersoons boxspringbedden en een slaapkamer met 1 stapelbed. Eén slaapkamer is uitgerust met een TV. De zithoek beschikt over een Smart TV en in de keuken vindt u een vaatwasser, magnetron, koffiepadapparaat en waterkoker. De koelkast is voorzien van een intern vriesvak. De twee badkamers beschikken over een ligbad of douche en er is een apart toilet in de hal. Buiten vindt u een tuin en terras. Er is 1 parkeerplaats bij de woning en u kunt gratis gebruikmaken van WiFi.

€ 264.00

lees verder

Nederland Waddeneilanden De Koog
Schilpbanck 6
 

T6A Comfort

Deze vrijstaande, gerestylede bungalow is geschikt voor 6 personen. De woning heeft een ruime, fris ingerichte woonkamer met een gezellige zithoek en smart-tv. De open keuken is voorzien van vaatwasser, koelkast met vriesvak en combimagnetron. Verder heeft de bungalow 3 sfeervolle slaapkamers, waarvan 2 boven en 1 beneden, met in totaal 6 eenpersoons boxspringbedden. Zowel boven als beneden is een badkamer met douche. De tuin is ruim, heeft een gemeubileerd terras en 2 zonneligbedden. In de bungalow kunt u gratis gebruikmaken van WiFi. Ook heeft u 2 eigen parkeerplekken tot uw beschikking. De indeling van de slaap- en badkamers kan per bungalow verschillen.

€ 277.00

lees verder

Nederland Waddeneilanden De Koog
T6A Comfort
 

De Pelikaan

Texel is het grootste eiland van Nederland en is het fietseiland bij uitstek! Waan u in een rusti...

€ 372.00

lees verder

Nederland Waddeneilanden De Koog
De Pelikaan
 

T6AM

Oppervlakte ca. 130m2. Met aanpassingen voor mindervaliden. Meer informatie over deze aanpassingen vindt u op www.rpcare.nl. Begane grond: woonkamer met open keuken met combi-magnetron en vaatwasser. Terras met tuinmeubels. Eerste verdieping: 2 slaapkamers en badkamer met ligbad en toilet. Alle bungalows hebben daarnaast een derde slaapkamer en een tweede badkamer. Bij enkele van de bungalows bevinden deze bad- en slaapkamer zich op de begane grond. De indeling voor wat betreft slaap- en badkamers verschilt per bungalow.

€ 265.00

lees verder

Nederland Waddeneilanden De Koog
T6AM
 

TX4

Oppervlakte ca. 45 m². Chalet. Woonkamer met open keuken en combimagnetron, twee slaapkamers met elk twee éénpersoonsbedden, badkamer met douche, apart toilet. Terras met meubilair.

€ 117.00

lees verder

Nederland Waddeneilanden De Koog
TX4
 

Duintrots

Luxe familievakantiehuis met biljart en sauna op duintop in De koog Texel

€ 1201.89

lees verder

Nederland Waddeneilanden De Koog
Duintrots