user_mobilelogo

Responsive Google Ads

u bevindt zich hier

Like ons

6BUH 2

Deze Duingalow is geschikt voor 6 personen en maximaal 2 huisdieren. De woonkamer heeft een eethoek en een zithoek met televisie. De keuken is uitgerust met een magnetron, koelkast met vriesvak en een koffiezetapparaat. Daarnaast beschikt de Duingalow over 3 slaapkamers: een slaapkamer met een tweepersoonsbed, een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden en een slaapkamer met een stapelbed. Verder is er in de Duingalow een badkamer met douche, wastafel en toilet. De Duingalow ligt dicht bij een groot bos- en duingebied waar u mooie wandelingen kunt maken. Bovendien bent u met een paar minuten lopen al in attractiepark Duinrell.

€ 486.00

lees verder

Nederland Zuid Holland Wassenaar
6BUH 2
 

Duinrell

Een camping en een attractiepark in één. Dat is Duinrell in Wassenaar. En welk kind wordt daar nu niet blij van? Vakantie- en Attractiepark Duinrell (camping Duinrell) kent natuurlijk iedereen vanwege het Tikibad met het grootste overdekte glijbanenparadijs van Europa. Voor het Tikibad moet je trouwens wel entree betalen. Maar ook de ligging in de duinen van Wassenaar (waar je mooi kunt fietsen, dus neem je fiets mee of huur er een) is helemaal geweldig. En dan ligt Duinrell ook nog eens op maar een kilometer of 4 van prachtige zandstranden. Voordat we het vergeten: campinggasten lopen zo het attractiepark op, dus hier gaat echt geen enkel kind zich vervelen. Ze genieten volop van de Splash, de Waterspin, de Aqua Swing, Rick's Avonturen Burcht of van de twee rodelbanen om maar even iets te noemen. Ook voor de kleinsten zijn er leuke attracties zoals de Locomotion, de indoorspeeltuin Rick's Fun Factory en natuurlijk Wonderland. Wil je een dagje shoppen? Amsterdam ligt op een half uurtje rijden en Den Haag kun je bijna zien liggen. Of Leiden, ook een leuke stad. Of ga even langs in Scheveningen. ook altijd gezellig.

€ 375.00

lees verder

Nederland Zuid Holland Wassenaar
Duinrell
 

5COV

Deze Duingalow is geschikt voor 5 personen. De woonkamer is ingericht met een eethoek en een zithoek met flatscreentelevisie. Ook de keuken is van alle gemakken voorzien. Zo is deze uitgerust met een combimagnetron, vaatwasser en een Senseo koffieapparaat. Daarnaast heeft de Duingalow 2 slaapkamers: een slaapkamer met een eenpersoonsbed en stapelbed en een slaapkamer met een tweepersoonsbed en flatscreentelevisie. De Duingalow beschikt verder over een apart toilet en een badkamer met douche en wastafel. Bovendien vindt u buiten een ruim, houten vlonderterras met luxe tuinmeubilair en 2 ligbedden.

€ 471.00

lees verder

Nederland Zuid Holland Wassenaar
5COV
 

4COV

Deze Duingalow is geschikt voor 4 personen. De woonkamer is ingericht met een eethoek en een zithoek met flatscreentelevisie. Ook de keuken is van alle gemakken voorzien. Zo is deze uitgerust met een combimagnetron, vaatwasser en een Senseo koffieapparaat. Daarnaast heeft de Duingalow 2 slaapkamers: een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden en een slaapkamer met een tweepersoonsbed en flatscreentelevisie. De Duingalow beschikt verder over een apart toilet en een badkamer met douche en wastafel. Bovendien vindt u buiten een ruim, houten vlonderterras met luxe tuinmeubilair en 2 ligbedden.

€ 446.00

lees verder

Nederland Zuid Holland Wassenaar
4COV
 

4BU 1

Deze Duingalow is eenvoudig ingericht en geschikt voor 4 personen. De woonkamer heeft een eethoek en een zithoek met televisie. De keuken is uitgerust met een magnetron, koelkast met vriesvak en een koffiezetapparaat. Daarnaast beschikt de Duingalow over 2 slaapkamers: een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden. Verder is er in de Duingalow een badkamer met douche, wastafel en toilet. De Duingalow ligt vlakbij Duinrell Plaza, waar u restaurants, de Duinrell Pub en de Superstore kunt vinden.

€ 411.00

lees verder

Nederland Zuid Holland Wassenaar
4BU 1
 

6BU 2

Deze Duingalow is geschikt voor 6 personen. De woonkamer heeft een eethoek en een zithoek met televisie. De keuken is uitgerust met een magnetron, koelkast met vriesvak en een koffiezetapparaat. Daarnaast beschikt de Duingalow over 3 slaapkamers: een slaapkamer met een tweepersoonsbed, een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden en een slaapkamer met stapelbed. Verder is er in de Duingalow een badkamer met douche, wastafel en toilet. De Duingalow ligt achter Duinrell Plaza, waar u restaurants, de Duinrell Pub en de Superstore kunt vinden. Bovendien bent u met een paar minuten lopen al in attractiepark Duinrell.

€ 486.00

lees verder

Nederland Zuid Holland Wassenaar
6BU 2
 

4BUH 2

Deze Duingalow is eenvoudig ingericht en geschikt voor 4 personen en maximaal 2 huisdieren. De woonkamer heeft een eethoek en een zithoek met televisie. De keuken is uitgerust met een magnetron, koelkast met vriesvak en een koffiezetapparaat. Daarnaast beschikt de Duingalow over 2 slaapkamers: een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden. Verder is er in de Duingalow een badkamer met douche, wastafel en toilet. De Duingalow ligt dicht bij een groot bos- en duingebied waar u mooie wandelingen kunt maken. Bovendien bent u met een paar minuten lopen al in attractiepark Duinrell.

€ 451.00

lees verder

Nederland Zuid Holland Wassenaar
4BUH 2
 

4BU 2

Deze Duingalow is eenvoudig ingericht en geschikt voor 4 personen. De woonkamer heeft een eethoek en zithoek met televisie. De keuken is uitgerust met een magnetron, koelkast met vriesvak en een koffiezetapparaat. Daarnaast beschikt de Duingalow over 2 slaapkamers: een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden. Verder is er in de Duingalow een badkamer met douche, wastafel en toilet. De Duingalow ligt achter Duinrell Plaza, waar u restaurants, de Duinrell Pub en de Superstore kunt vinden. Bovendien bent u met een paar minuten lopen al in attractiepark Duinrell.

€ 451.00

lees verder

Nederland Zuid Holland Wassenaar
4BU 2
 

Duinrell

Heerlijk overnachten op het veelzijdige Vakantiepark Duinrell. Midden in het prachtige bos- en duingebied, op korte afstand van de Noordzee en in het groene hart van de Randstad is het genieten van welverdiende ontspanning. Met een spectaculair attractiepark* en het spetterende, tropische Tikibad binnen handbereik, wordt uw vakantie een feest voor jong en oud. Uiteraard zijn er ook voldoende mogelijkheden om uitgebreid culinair en sportief te genieten. Met een verblijf op Duinrell kikker je weer helemaal op!

€ 411.00

lees verder

Nederland Zuid Holland Wassenaar
Duinrell
 

7CO

Deze Duingalow is geschikt voor 7 personen. De woonkamer heeft een eethoek en een zithoek met televisie. De keuken is uitgerust met een combimagnetron, vaatwasser en een Senseo koffiepadapparaat. Daarnaast heeft de Duingalow 3 slaapkamers: een slaapkamer met een tweepersoonsbed, een slaapkamer met een stapelbed en een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden en een hoogslaper. Verder vindt u in de Duingalow een apart toilet en een badkamer met douche en wastafel. De Duingalow ligt dicht bij een groot bos- en duingebied waar u mooie wandelingen kunt maken. Bovendien bent u met een paar minuten lopen al in attractiepark Duinrell.

€ 496.00

lees verder

Nederland Zuid Holland Wassenaar
7CO
 

4CO

Deze Duingalows zijn gelegen aan de rand van Duingalowpark 1 en nabij de ingang van het attractiepark zijn extra comfortabel ingericht. Deze typen Duingalows zijn voorzien van een vaatwasser, waterkoker en broodrooster.

€ 446.00

lees verder

Nederland Zuid Holland Wassenaar
4CO
 

6BU 1

Deze Duingalow is geschikt voor 6 personen. De woonkamer heeft een eethoek en een zithoek met televisie. De keuken is uitgerust met een magnetron, koelkast met vriesvak en een koffiezetapparaat. Daarnaast beschikt de Duingalow over 3 slaapkamers: een slaapkamer met een tweepersoonsbed, een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden en een slaapkamer met stapelbed. Verder is er in de Duingalow een badkamer met douche, wastafel en toilet. De Duingalow ligt vlakbij Duinrell Plaza, waar u restaurants, de Duinrell Pub en de Superstore kunt vinden.

€ 451.00

lees verder

Nederland Zuid Holland Wassenaar
6BU 1
 

6CO 1

Deze, in 2012 gerenoveerde, Duinbungalow biedt een gezellige woonkamer en een moderne keuken met o.a. een koffiepadapparaat, combimagnetron en vaatwasser. In de bungalow vindt u drie slaapkamers, waarvan één met een tweepersoonsbed, één met twee eenpersoonsbedden en één slaapkamer met een stapelbed. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet. De Duinbungalows liggen vlakbij het Duinrell Plaza en het attractiepark.

€ 471.00

lees verder

Nederland Zuid Holland Wassenaar
6CO 1
 

6CO 2

Deze Duinbungalow biedt een gezellige woonkamer en een keuken met o.a. een koffiepadapparaat, combimagnetron en vaatwasser. In de bungalow vindt u drie slaapkamers, waarvan één met een tweepersoonsbed, één met twee eenpersoonsbedden en één slaapkamer met een stapelbed. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet.

€ 471.00

lees verder

Nederland Zuid Holland Wassenaar
6CO 2
 

Duinrell

Niet alleen voor de kinderen is dit een waar paradijs, de omgeving biedt nog meer mogelijkheden: ...

€ 324.00

lees verder

Nederland Zuid Holland Wassenaar
Duinrell