user_mobilelogo

Responsive Google Ads

u bevindt zich hier

Like ons

Abina Deluxe

Verblijf in een luxe appartement in het centrum van Brand. Sommige appartementen zijn zelfs voorzien van een eigen infraroodcabine. Zo kun je na een dag vol activiteiten in de bergachtige en groene omgeving van het gezellige Brand, optimaal relaxen in je eigen appartement. Op de bovenste etage ligt het luxe penthouse ideaal voor een verblijf met twee families. Naast het complex ligt het zwemmeer Alvierbad.

€ 144.00

lees verder

Oostenrijk Brandnertal,Vorarlberg Brand
Abina Deluxe
 

Landal Brandnertal

Haal even diep adem en snuif de frisse berglucht op. Hier op Landal Brandnertal, op het hoogplateau van Tschengla, geniet je van een prachtig panorama over de bergen. In de zomer kun je de mountainbike pakken voor een uitdagende bergrit. Of loop je liever een rondje over de 18-holes-golfbaan? Na een lange dag in de buitenlucht kun je helemaal ontspannen in de wellnessruimte of in je appartement.

€ 212.00

lees verder

Oostenrijk Brandnertal,Vorarlberg Bürserberg
Landal Brandnertal
 

Egga

Een vertrouwd adres voor een heerlijke vakantie. Dat zijn de appartementen van Egga in Brand. Dhr. Schedler, voormalig burgemeester van Brand, heeft het hier goed voor elkaar. Een perfecte ligging midden in het dorp, mooie uitzichten op de bergen en direct naast de lift. Je kunt dus zo de bergen in. Het Brandnertal is een dal voor sportievelingen. Er is een nieuw mountainbikepark, vele wandelroutes en de kinderen kunnen lekker spelen in de kleine zwemvijver midden in het dorp. Paardrijden is trouwens ook erg populair hier in het dorp. Verder heerst er vooral rust, maar er zijn voldoende goede restaurants en gezellige cafeetjes om een paar leuke avonden te beleven.

€ 95.00

lees verder

Oostenrijk Brandnertal,Vorarlberg Brand
Egga
 

Scesaplana

Het actieve bergdorp Brand in Vorarlberg laat het hart van een sporter sneller kloppen. Het hotel heeft een fantastische ligging tussen de bergen. Geniet van de natuur tijdens een wandeling richting de Lünnersee (stuwmeer) achter in het dal.

€ 257.00

lees verder

Oostenrijk Brandnertal,Vorarlberg Brand
Scesaplana
 

Lagant

Een vakantie voor het hele gezien? Geniet samen met je kinderen van de leukste tijd van het jaar. Ga op bezoek bij de dieren in de kinderboerderij, kijk wat de grote speelhal heeft te bieden of ga lekker zwemmen in het meertje in Brand. Er is ook aan de papa's en mama's gedacht! Maak gebruik van het uitslaapservice en laat de kinderen om 7:00 uur ophalen zodat je even lekker kunt uitslapen. Hier kan iedereen genieten van zijn vakantie.

€ 908.00

lees verder

Oostenrijk Brandnertal,Vorarlberg Brand
Lagant