user_mobilelogo

Responsive Google Ads

u bevindt zich hier

Like ons

Abina Deluxe

Verblijf in een luxe appartement in het centrum van Brand. Sommige appartementen zijn zelfs voorzien van een eigen infraroodcabine. Zo kun je na een dag vol activiteiten in de bergachtige en groene omgeving van het gezellige Brand, optimaal relaxen in je eigen appartement. Op de bovenste etage ligt het luxe penthouse ideaal voor een verblijf met twee families. Naast het complex ligt het zwemmeer Alvierbad.

€ 204.00

lees verder

Oostenrijk Brandnertal,Vorarlberg Brand
Abina Deluxe
 

Sporthotel Beck

In dit gemoedelijke familiehotel hoeft niemand zich te vervelen. De grote eigen manege biedt vermaak voor jong en oud. Er worden diverse cursussen aangeboden voor zowel beginners als gevorderden. Direct achter het hotel ligt het publieke zwemmeer van Brand, dat wordt omringd door groene bergen. In het hotel kunt u relaxen in het zwembad of de wellness en genieten van de goede keuken. Voor de kinderen staat het animatieteam klaar.

€ 732.00

lees verder

Oostenrijk Brandnertal,Vorarlberg Brand
Sporthotel Beck
 

Egga

Een vertrouwd adres voor een heerlijke vakantie. Dat zijn de appartementen van Egga in Brand. Dhr. Schedler, voormalig burgemeester van Brand, heeft het hier goed voor elkaar. Een perfecte ligging midden in het dorp, mooie uitzichten op de bergen en direct naast de lift. Je kunt dus zo de bergen in. Het Brandnertal is een dal voor sportievelingen. Er is een nieuw mountainbikepark, vele wandelroutes en de kinderen kunnen lekker spelen in de kleine zwemvijver midden in het dorp. Paardrijden is trouwens ook erg populair hier in het dorp. Verder heerst er vooral rust, maar er zijn voldoende goede restaurants en gezellige cafeetjes om een paar leuke avonden te beleven.

€ 375.00

lees verder

Oostenrijk Brandnertal,Vorarlberg Brand
Egga
 

Scesaplana

Het actieve bergdorp Brand in Vorarlberg laat het hart van een sporter sneller kloppen. Het hotel heeft een fantastische ligging tussen de bergen. Geniet van de natuur tijdens een wandeling richting de Lünnersee (stuwmeer) achter in het dal.

€ 288.00

lees verder

Oostenrijk Brandnertal,Vorarlberg Brand
Scesaplana
 

Lagant

Een vakantie voor het hele gezien? Geniet samen met je kinderen van de leukste tijd van het jaar. Ga op bezoek bij de dieren in de kinderboerderij, kijk wat de grote speelhal heeft te bieden of ga lekker zwemmen in het meertje in Brand. Er is ook aan de papa's en mama's gedacht! Maak gebruik van het uitslaapservice en laat de kinderen om 7:00 uur ophalen zodat je even lekker kunt uitslapen. Hier kan iedereen genieten van zijn vakantie.

€ 366.00

lees verder

Oostenrijk Brandnertal,Vorarlberg Brand
Lagant