user_mobilelogo

Responsive Google Ads

u bevindt zich hier

Like ons

Vermala

Hotel Vermala ligt ingebed in het prachtige natuurlandschap van Montafon naast het dorp St. Gallenkirch. Hier is echt een plek om te genieten van een actieve vakantie én te relaxen. Trek eropuit met de gratis leenfietsen of wandel in de mooie omgeving. Geniet van de kleurrijke en grillige bergen en het glasheldere water in de meertjes. Vergeet niet om over de prachtige Silvrettapas te rijden. Eén van de mooiste panoramaroutes van Oostenrijk ligt hier zo ongeveer aan je voeten.

€ 238.00

lees verder

Oostenrijk Montafon,Vorarlberg St. Gallenkirch
Vermala
 

Chalet Resort Montafon

Een dorp vol vakantiewoningen! Dat is Chalet Resort Montafon. Maar liefst 56 chalets tegen de berghelling zorgen samen voor een fraai gezicht. Als blijkt dat de accommodaties van binnen aan alle eisen voldoen, kan een heerlijke vakantie gaan beginnen. Handig is dat er in het hoofdgebouw een restaurant en minishop aanwezig zijn. De skilift is op loopafstand (bushalte op 50 meter) en een ontbijt is bij te boeken. Zelfs WiFi ontbreekt niet. Begin met genieten!

€ 222.00

lees verder

Oostenrijk Montafon,Vorarlberg St. Gallenkirch
Chalet Resort Montafon
 

Alpenhotel Garfrescha

Voor de skiliefhebber is er eigenlijk geen betere plek te bedenken dan de ligging van Alpenhotel Garfrescha, namelijk midden op de piste. Het hotel bevindt zich in het hart van het fraaie skigebied van Silvretta Nova. Op het zonnige terras is het uistekend toeven als je even niet aan het skiën bent.

€ 620.00

lees verder

Oostenrijk Montafon,Vorarlberg St. Gallenkirch
Alpenhotel Garfrescha
 

Posthotel Rössle

Posthotel Rössle in Gaschurn is al meer dan 190 jaar het trefpunt voor mensen die van traditie en goed eten houden in combinatie met een gemoedelijke sfeer. Bij binnenkomst wordt je gelijk overladen met hartelijkheid en service. De familie Kessler zorgt al vijf generaties voor het welzijn van haar gasten. Somelier Markus weet exact welke wijn er bij de heerlijke menu's passen. Dit hotel bevindt zich aan de voet van de Montafon Hochalpenstraße, een van de mooiste bergpassen van Oostenrijk

€ 378.00

lees verder

Oostenrijk Montafon,Vorarlberg Gaschurn
Posthotel Rössle