user_mobilelogo

Responsive Google Ads

u bevindt zich hier

Like ons

Vermala

Hotel Vermala ligt ingebed in het prachtige natuurlandschap van Montafon naast het dorp St. Gallenkirch. Hier is echt een plek om te genieten van een actieve vakantie én te relaxen. Trek eropuit met de gratis leenfietsen of wandel in de mooie omgeving. Geniet van de kleurrijke en grillige bergen en het glasheldere water in de meertjes. Vergeet niet om over de prachtige Silvrettapas te rijden. Eén van de mooiste panoramaroutes van Oostenrijk ligt hier zo ongeveer aan je voeten.

€ 335.00

lees verder

Oostenrijk Montafon,Vorarlberg St. Gallenkirch
Vermala
 

Chalet Resort Montafon

Chalet Resort Montafon
 

Posthotel Rossle

Posthotel Rössle in Gaschurn is al meer dan 190 jaar het trefpunt voor mensen die van traditie houden in combinatie met een gemoedelijke sfeer. De famlie Kessler zorgt al vijf generaties voor het welzijn van hun gasten.

€ 359.00

lees verder

Oostenrijk Montafon,Vorarlberg Gaschurn
Posthotel Rossle
 

Landal Hochmontafon

Landal Hochmontafon, op 1.520 meter hoogte en tegen een helling gebouwd, heeft alles wat je zoekt. Alleen al het magnifieke panorama op de Alm verveelt nooit! Het park ligt dichtbij de Zwitserse grens en is daarom een goede uitvalsbasis voor grensoverschrijdende wandeltochten. Landal Hochmontafon is het adres voor een heerlijke vakantie in een familievriendelijke omgeving. In de directe omgeving vind je winkels, het Actiepark Montafon en diverse musea. Je kan hier prima wandelen, paardrijden, Nordic Walken, vissen, bergbeklimmen, zwemmen en kanoën.

€ 185.00

lees verder

Oostenrijk Montafon,Vorarlberg Gargellen
Landal Hochmontafon
 

Alpenhotel Garfrescha

Voor de skiliefhebber is er eigenlijk geen betere plek te bedenken dan de ligging van Alpenhotel Garfrescha, namelijk midden op de piste. Het hotel bevindt zich in het hart van het fraaie skigebied van Silvretta Nova. Op het zonnige terras is het uistekend toeven als je even niet aan het skiën bent.

€ 566.00

lees verder

Oostenrijk Montafon,Vorarlberg St. Gallenkirch
Alpenhotel Garfrescha