user_mobilelogo

Responsive Google Ads

u bevindt zich hier

Like ons

Praia Marina

Eén van de beste locaties om op Terceira de vakantie door te brengen is direct aan het zandstrand van het stadje Praia da Vitória. Aan dit mooie zandstrand en in het centrum is dit appartementencomplex nieuw in het programma opgenomen. De appartementen van Praia Marina zijn modern en keurig verzorgd. Boek een studio en kijk uit op het strand en de baai. Het vriendelijke personeel van Praia Marina verzorgt een lekker ontbijtje. Loop voor de lunch en het diner de boulevard op en strijk neer bij een gezellig restaurantje voor een heerlijk streekgerecht. Meer van de omgeving verkennen? Huur dan een auto of stap op de fiets en maak kennis met het mooie eiland Terceira.

€ 772.00

lees verder

Portugal Azoren,Terceira Praia da Vitória
Praia Marina
 

Residencial Teresinha

Aan de rand van het centrum van Praia da Vitória ligt hotel Residencial Teresinha, een kleinschalig complex met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het hotel heeft keurige kamers en het vriendelijke personeel schenkt graag een drankje in aan de bar. Ga voor een lekkere lunch naar het nabijgelegen Praia da Vitória of pak de huurauto en rijd naar de hoofdstad van het eiland, Angra do Heroísmo. Restaurant Beira Mar, aan het kleine strand van de stad, serveert overheerlijke bacalhau of soep die hier standaard geserveerd wordt in een klein brood. Hotel Residencial Teresinha is een uitstekend hotel voor een bezoek aan Terceira.

€ 416.00

lees verder

Portugal Azoren,Terceira Praia da Vitória
Residencial Teresinha
 

Varandas Do Atlantico

Vanaf het hotel sta je zo op het strand. Ideale ligging dus! Ook sta je zo in het centrum van Praia da Vitória. Probeer Portugese gerechten in de plaatselijke restaurantjes of pak op je gemak een terrasje. De inwoners van dit rustige stadje zijn erg vriendelijk. Praia da Vitória is een perfect stadje voor als je even uit de drukte wil.

€ 512.00

lees verder

Portugal Azoren,Terceira Praia da Vitória
Varandas Do Atlantico