user_mobilelogo

Responsive Google Ads

u bevindt zich hier

Like ons

Kompas Bled

Met prachtig uitzicht op het meer van Bled, waar de bergen reflecteren in het water, geniet je op het vernieuwde terras van Hotel Kompas Bled van uw kopje koffie of glaasje wijn. Een mooie locatie vanwaar je de fantastische omgeving van Bled en de Julische Alpen kan ontdekken of dagtochten maken naar bijvoorbeeld Ljubljana of Bovec.

€ 232.00

lees verder

Slovenie Sloveense Alpen Bled
Kompas Bled
 

Astoria Bled

Bij hotel Astoria Bled in Slovenië weten ze hoe ze je in de watten moeten leggen. Dit hotel is een waar trainingskamp voor studenten van de toeristische scholen in de omgeving. Ze leren hier de belangrijke kneepjes van het vak. Juist omdat de studenten erg hun best doen voel je je helemaal thuis. Vanzelfsprekend worden de studenten begeleid door hun mentoren. Loop overdag in een kwartiertje naar het meer van Bled. Hier kun je een bootje huren om op het romantische eiland de kerkklokken te luiden. 's Avonds kom je weer helemaal tot rust wanneer je in de fris gerenoveerde hotelkamer op het heerlijke bed gaat liggen.

€ 258.00

lees verder

Slovenie Sloveense Alpen Bled
Astoria Bled
 

Bled

Camping Bled ligt in een prachtige omgeving dicht bij het meer. Slechts gescheiden door een rustige weg is het zuivere en kristalheldere water vlakbij. Houd je van zwemmen, kanoën of wandelen? Dan is deze camping zeer geschikt. Voor de kinderen worden er verschillende activiteiten georganiseerd door het animatieteam. Kinderen komen hier sowieso niets te kort in de miniclub, speeltuin, sportveld of het vermaakcentrum. Zie hoe de hooggelegen burcht 'Blejski' boven het meer hangt en kijk naar de gondeliers die met de typische Bledse platbodembootjes met dak, de 'Pletna's', de toeristen naar het eiland varen. Hoewel, kijken: doe het ook zelf, het is een leuke belevenis.

€ 162.00

lees verder

Slovenie Sloveense Alpen Bled
Bled
 

Vila Bled

Hotel Vila Bled wordt omgeven door een prachtig park. Verblijf in één van de kamers waar wijlen de oud president van Joegoslavië, Tito heeft geslapen, want dit was zijn voormalige zomerverblijf. Het beschikt over een luxe spa en biedt gratis WiFi. Geniet in het restaurant van de gastronomische Sloveense en internationale gerechten. In 20 minuten wandel je naar het centrum van Bled. Een geweldige locatie om wandelingen te maken of te watersporten op het meer.

€ 658.00

lees verder

Slovenie Sloveense Alpen Bled
Vila Bled