user_mobilelogo

Responsive Google Ads

u bevindt zich hier

Like ons

Pension Vancar

Over een hoge bergpas vanuit de kant van Italië daal je af naar Bovec. Pension Vancar ligt net buiten het centrum. Je neemt nog een kronkelweg en rijdt vervolgens over een brug. Rechts en links zie je het kolkende, helderblauwe water van de Soca Rivier. Je stopt hier even om te kijken naar die 'stoere lui' die één voor één in hun kajak stappen. Je weet nu al dat jullie dit morgen ook willen doen. Wat stoer, spannend en gaaf! Een paar honderd meter verderop staat Tjasa al op jullie te wachten. Bij aankomst voel je de gastvrijheid al. Een echt familiepension. Gerund door de hele familie. Het besluit om hier vanavond dan een hapje te gaan eten is ook zeker een goeie. Na heerlijk uitgerust te hebben in jullie nette kamer of appartement is de volgende dag aangebroken. Tijd voor wat 'outdoor' activiteiten.

€ 130.00

lees verder

Slovenie Sloveense Alpen Bovec
Pension Vancar
 

Sanje Ob Soci

En niet alleen de Soca vallei waar deze accommodatie ligt is een droom. De accommodatie zelf kan je ook bij wegdromen. Bostjan en Valentina zijn in 2012 begonnen met het bouwen van deze unieke locatie. Als je je thuis wil voelen zit je hier echt goed. Bij het inchecken wordt er al een heerlijk, huisgemaakt welkomstdrankje ingeschonken. Als Valentina het zelf niet heeft gemaakt heeft de moeder van haar of Bostjan het gemaakt. Eenmaal ingecheckt in je hotelkamer of appartement neem je in alle rust de prachtige omgeving in je op. De zonnige kant van de Alpen is toch wel heel erg mooi! Na een nacht goed te hebben geslapen kan je ultiem genieten van het overheerlijke - door Valentina vers gemaakte - ontbijt. Smullen. Hoe kan de dag nu nog beter beginnen?

€ 330.00

lees verder

Slovenie Sloveense Alpen Bovec
Sanje Ob Soci
 

Mangart

Hotel Mangart in Bovec is namelijk de ultieme locatie voor een relax of juist een hele actieve vakantie in Slovenië. Het hotel is nog maar een paar jaar oud maar zo goed onderhouden dat het er tip-top uit ziet. Uitgeslapen wakker worden omdat de bedden zo lekker liggen. Met een glimlach de dag beginnen omdat je de frisse berglucht vanaf het balkon opsnuift in de ochtend. Het personeel wat heel vriendelijk 'Dobro Jutro' (goedemorgen) zegt als je de ontbijtzaal in komt lopen. Nu al onvergetelijk. In de omgeving zijn er zo veel mogelijkheden om lekker te relaxen of je compleet uit te leven op bijvoorbeeld de Soca rivier. Ooit als eens willen raften, canyoningen, zip-linen of kanoën. Grijp nu je kans, de beste plek om je uit te leven is Bovec.

€ 270.00

lees verder

Slovenie Sloveense Alpen Bovec
Mangart