user_mobilelogo

Responsive Google Ads

u bevindt zich hier

Like ons

La Escala

Heerlijk je eigen bungalow in het vissersplaatsje La Escala. Sommige hebben zelfs een privé zwembad! Wat is er mooier dan de dag beginnen met een duik in 'je eigen' zwembad. Vanaf het terras kun je de kinderen zien spelen in de tuin of in het zwembad en genieten van een lekker ontbijt, kop koffie of een Spaans wijntje. De huizen liggen verspreid in het gemoedelijke La Escala. De maximale afstand van de vakantiewoning tot het strand bedraagt 3 km. Ter plaatse hoor je waar je precies verblijft.

€ 68.00

lees verder

Spanje Catalonie,Costa Brava La Escala
La Escala
 

Residentie Ducado

Gelegen in een gezellig en oud vissersplaats aan de Costa Brava L'Escala, vind je de appartementen van Residentie Ducado. De appartementen zijn een aanrader voor een gezin: ruime appartementen en de kleinschaligheid van het complex vormen een ideale mix voor jong en oud. Ga zonnen of zwemmen in het zwembad of ga naar het strand. Je kunt lopend naar het toeristische centrum, met de gezellige boulevard en leuke winkeltjes. Ga hier zeker een keer tapas eten of een glaasje sangria met prachtig uitzicht over de mooie zee. Voor de echte snorkel- en duikliefhebbers; op maar 30 autominuten ben je bij natuurpark Mongrí & Medeseilanden; een waar paradijs.

€ 144.00

lees verder

Spanje Catalonie,Costa Brava La Escala
Residentie Ducado
 

Maisons de vacances l'Escala

De vakantiewoningen liggen in de zeer geliefde badplaats l'Escala aan de zuidelijke van de Baai van Rosas. Verveling is hier niet aan de orde, L'Escala biedt volop activiteiten voor een mooie invulling van je vakantie. Wat dacht je van boottochten, scubaduiken, snorkelen of andere watersporten. Uiteraard kan je ook de gezelligheid van de bars & clubs opzoeken of eropuit om de culture schatten van de omgeving te ontdekken. Daarnaast is het een perfecte bestemming voor gezinnen met jongere kinderen. Laat de vakantie maar beginnen.

€ 200.00

lees verder

Spanje Catalonie,Costa Brava La Escala
Maisons de vacances l'Escala