user_mobilelogo

Responsive Google Ads

u bevindt zich hier

Like ons

Interpals

Camping Interpals in Pals is een grotendeels schaduwrijke camping die op een berg ligt en wordt omgeven door de prachtige groene bebossing van de Costa Brava. Het nabijgelegen zandstrand ligt op ongeveer 450 meter en dat kun je vanaf de receptie zeer eenvoudig bereiken via een geleidelijk aflopende weg. Terug moet je de berg op, maar dat moet dan maar. Het strand loopt overigens niet langzaam af, dus wees voorzichtig met de allerkleinsten en neem je waterschoenen mee. Ongeveer 10 km verderop in Estartit is het strand wel langzaam aflopend. Besluit je op de camping te blijven dan kun je lekker relaxen aan het zwembad of op het gazon. Waarschijnlijk zijn de kids dan al lang in de speeltuin met klimattributen, een glijbaan en schommels. Overweeg zeker een dag naar Barcelona te gaan, lekker flaneren over de Ramblas of misschien een bezoekje brengen aan Nou Camp?

€ 110.00

lees verder

Spanje Catalonie,Costa Brava Pals
Interpals
 

Cypsela

Camping Cypsela in Pals wordt door velen beschouwd als een van de beste campings in Spanje en dat heeft natuurlijk een reden: er is onvoorstelbaar veel te doen voor iedereen. Wat dacht je van het animatieprogramma en de kinderclub. Kinderen vermaken zich daar kostelijk. Verder is er minigolf, je kunt naar de bowlingbaan en op het multisportterrein zijn jong en oud aan het sporten. Een grote trekpleister is het zwembad. Kijk maar eens naar die glijbanen en er is zelfs een duiktoren. Natuurlijk is er ook een supermarkt en verder zijn er voor de inwendige mens een aantal eetgelegenheden op de camping zelf. In de de omgeving van Pals vindt je mooie stranden en dorpjes die een bezoek zeker waard zijn, maar denk ook aan Barcelona. Goed een uur rijden en je bent er al!

€ 105.00

lees verder

Spanje Catalonie,Costa Brava Pals
Cypsela
 

Mas Patoxas

Camping Mas Patoxas is een heerlijke, gezellige familiecamping met veel faciliteiten en activiteiten gelegen in het mooie achterland van Pals en op maar 4 kilometer van het strand. Camping Mas Patoxas is terrasvormig gebouwd en beschikt over een groot zwembad met een waterglijbaan en een ruime ligweide. In de omgeving zijn veel kleine strandjes waar je mooi kunt snorkelen, dus kijk gerust ook even hoe het er hier onder water uitziet. Op zondag is er een gezellige markt in Palafrugell, dus voor lokale producten of een mooie herinnering in aardewerk moet je hier even naar toe. Begur is ook een aanrader en Peratellada is een prachtig middeleeuws plaatsje waar je eigenlijk tegen de avond naar toe moet gaan want dan is het er beregezellig.

€ 165.00

lees verder

Spanje Catalonie,Costa Brava Pals
Mas Patoxas
 

Casas en Pals

Lekker ontspannen in je eigen vakantiehuisje in het middeleeuwse stadje Pals. Deze verschillende vakantiewoningen liggen verspreid door Pals en hebben ieder een unieke inrichting.

€ 198.00

lees verder

Spanje Catalonie,Costa Brava Pals
Casas en Pals
 

Playa Brava

Camping Playa Brava in Pals ligt prachtig aan het 3,5 kilometer lange zandstrand van Platja de Pals en grenst aan het natuurgebied Basses d'en Coll. Hier kun je met het gezin genieten van een onvergetelijke vakantie. Op de camping is veel te doen: in het hoogseizoen is er een actief animatieteam maar ook aquagym, spinning, yoga of sportcompetities trekken veel belangstellenden. De omgeving biedt veel moois: maak bijvoorbeeld een prachtige wandeling van Lla France over de rotsen naar Callela de Palafrugell. De uitzichten zijn fenomenaal, dus houdt je fotocamera in de aanslag. De oude stadjes Pals en Peratalada zijn heel mooi en een bezoek zeker waard en om ook het binnenland wat beter te leren kennen is het de moeite waard het bergdorp Begur te bezoeken.

€ 105.00

lees verder

Spanje Catalonie,Costa Brava Pals
Playa Brava