user_mobilelogo

Responsive Google Ads

u bevindt zich hier

Like ons

Hotel Playasol Mare Nostrum

Party- en zonliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Hotel Mare Nostrum in Playa d'en Bossa. Niet alleen zit je zo dicht bij het fantastische zandstrand van Playa d'en Bossa, de clubs zijn ook nooit ver weg. Even geen zin in een dagje strand? Bij het zwembad is het ook genieten op het grote zonneterras. Nog geen partyoutfit of trek in tapas gekregen? In de buurt van het hotel vind je genoeg leuke restaurants en winkeltjes.

€ 769.00

lees verder

Spanje Ibiza Playa d'en Bossa
Hotel Playasol Mare Nostrum
 

App. Ibiza Sun

Op maar 200 meter van een van de mooiste stranden van Ibiza, het strand van Playa d'en Bossa, ligt Appartementen Ibiza Sun. In de directe omgeving vind je allerlei winkels en restaurants, maar ook in het hotel zelf kun je een lekker hapje eten. De moderne goedverzorgde appartementen, de fantastische ligging en natuurlijk het feit dat je vanuit Club Space naar huis kunt rollen maken van Appartementen Ibiza Sun het perfecte vakantieadres.

€ 1189.00

lees verder

Spanje Ibiza Playa d'en Bossa
App. Ibiza Sun
 

Hotel Playasol The New Algarb

Hotel The New Algarb ligt perfect: vanaf het terras, dat om het zwembad heen ligt, loop je zo het schitterende strand van Playa d'en Bossa op. Ook vind je bij het mooie hotel allerlei winkels, bars en restaurants in de buurt, maar voor een cocktail kun je ook naar de beachbar! De bus die je naar de waanzinnge clubs of het mooie shopwalhalla Ibiza-stad brengt, stopt precies voor de deur. Playa d'en Bossa is the place to be voor een awesome vakantie!

€ 849.00

lees verder

Spanje Ibiza Playa d'en Bossa
Hotel Playasol The New Algarb