user_mobilelogo

Responsive Google Ads

u bevindt zich hier

Like ons

Lago Barasona

In La Puebla de Castro vind je deze heerlijke familiecamping met de mooie naam Lago Barasona. Loop van de camping de tunnel in en aan het eind wacht een prachtig meer met een grote waterval. Hier vermaken de kinderen zich prima. De waterfiets met glijbaan bezorgt bij iedereen een glimlach. Of ga mee raften en trotseer de ruige rivier. Maar ook op de camping is er genoeg te doen. Lago Barasona heeft een eigen outdoorcentrum waar van alles georganiseerd wordt. Niemand hoeft zich te vervelen deze vakantie. Wordt de inspanning iets veel, dan kun je nog altijd de rust zoeken aan de ligweide of bij de ruime bungalow.

€ 175.00

lees verder

Spanje Noord Spanje,Pyreneeen La Puebla de Castro
Lago Barasona
 

Tierra de Biescas

Stijlvol, modern en licht, dat is Tierra de Biescas. Gelegen tussen de bergen is het hier volop genieten van de zon! Kies voor avontuur en ontdek het nabijgelegen Nationaal Park Ordesa. Het hotel heeft een Spa, heerlijk om tot rust te komen na een lekkere wandeling door de prachtige natuur. Het zwembad is ideaal om te verkoelen terwijl je geniet van het uitzicht om je heen. Honger gekregen na een dag vol activiteiten? Geniet van de heerlijkste gerechten in het zogenaamde cider-huis, het traditionele grill-restaurant van het hotel.

€ 405.00

lees verder

Spanje Noord Spanje,Pyreneeen Biescas
Tierra de Biescas
 

Isabena

“Bienvenida a camping Isabena”, klinkt het van de eigenaren bij aankomst. Pak een goed boek en kom tot rust in de hangmat bij het zwembad, genietend van de Spaanse zon. De sfeer is heel prettig op de camping. Kleinschaligheid, rustig gelegen en leuke activiteiten zijn de sleutelwoorden op deze kleine camping. Maak een helikoptervlucht over de Pyreneeën of maak een heerlijke wandeling in de prachtige omgeving, want wandelroutes zijn hier in overvloed. Een andere manier om de bergen te verkennen is te paard. De keuze is geheel aan jou. En als je een vraag hebt dan staan de Spaans-Duitse eigenaren voor je klaar!

€ 120.00

lees verder

Spanje Noord Spanje,Pyreneeen La Puebla de Roda
Isabena