user_mobilelogo

Responsive Google Ads

u bevindt zich hier

Like ons

Coal Miners Hardlopen

LET OP: Bij het boeken van deze reis wordt er eigen vervoer getoond, deze reis is echter inclusief directe TUI Fly vlucht. Verblijf in dit mooie 2 sterren hotel in Longyearbyen. De accommodatie bevindt zich in bijgebouwen die elk beschikken over een gedeelde badkamer en gemeenschappelijke woonkamer. Een aantal kamers hebben een prachtig uitzicht op de bergen en beschikken over een kleine keuken. De accommodatie beschikt over gratis wifi, computers en een snackbar. Deze zijn gevestigd bij de receptie. Ook biedt het hotel een gedeelde wasruimte, restaurant en gratis parkeermogelijkheden.

€ 2000.00

lees verder

Spitsbergen Spitsbergen Longyearbyen
Coal Miners Hardlopen
 

Funken Lodge Hardlopen

LET OP: Bij het boeken van deze reis wordt er eigen vervoer getoond, deze reis is echter inclusief directe TUI Fly vlucht. Verblijf in dit prachtige vier-sterrenhotel in Longyearbyen. Dit hotel bied een prachtig uitzicht, gratis WiFi, moderne kamers en gratis hapjes in de middag. Het restaurant is gebaseerd op de internationale keuken en bied een breed assortiment van alleen de beste ingrediënten. Tijdens het eten geniet je van een prachtig uitzicht over de stad en de bergen.

€ 2400.00

lees verder

Spitsbergen Spitsbergen Longyearbyen
Funken Lodge Hardlopen
 

Polfareren Hardlopen

LET OP: Bij het boeken van deze reis wordt er eigen vervoer getoond, deze reis is echter inclusief directe TUI Fly vlucht. Dit prachtige 4 sterren hotel bevind zich op een centrale plek in Longyearbyen op loopafstand van Spitsbergen en de marathon. Het hotel beschikt over een 24-uurs receptie. De accommodatie bestaat uit meerdere gebouwen die beschikken over moderne kamers met een flat screen-tv of appartementen met een eigen goed uitgeruste keuken en een wasmachine. Verder heb je toegang tot een gratis privé parkeergelegenheid, computers, gratis wifi, een terras en het Polfareren restaurant. De inspiratie uit de keuken komt vooral uit de Scandinavische, Franse en Aziatische keuken.

€ 2300.00

lees verder

Spitsbergen Spitsbergen Longyearbyen
Polfareren Hardlopen
 

Svalbard Lodge Hardlopen

Dit prachtige 4 sterren hotel beschikt over alles wat er nodig is tijdens een marathonreis. De lobby beschikt over gratis thee, koffie en Wi-Fi, de kamers over vloerverwarming en bovendien een mooi uitzicht. Het hotel is op loopafstand van het centrum van Longyearbyen waar verschillende restaurants gevestigd zijn, en de start van de marathon. Deze accommodatie is te boeken met minimaal 4 en maximaal 6 personen.

€ 2100.00

lees verder

Spitsbergen Spitsbergen Longyearbyen
Svalbard Lodge Hardlopen