user_mobilelogo

Responsive Google Ads

u bevindt zich hier

Like ons

Ersan Resort Spa

's Ochtends kun je ontbijten op een prachtig terras tussen de olijfbomen. Maar wat ga je hierna eens doen? Lekker relaxen op het strand of met een goed boek bij het zwembad, een massage in het prachtige spa-centrum, keuze genoeg! Ook de kinderen vermaken zich prima in het speciale familie zwembad met een te gek aquapark. En 's avonds geniet je van een heerlijk glas wijn op jouw balkon, terwijl je de zon achter de bergen ziet verdwijnen. Dit wordt voor iedereen een vakantie om nooit te vergeten!

€ 661.00

lees verder

Turkije Egeische Kust Bodrum Icmeler
Ersan Resort Spa
 

Forever Club

Forever Club Bodrum! Dat ga je vast denken na je verblijf in dit gemoedelijk en kleinschalige hotel. Je geniet volop van goed eten en uitstekende service. Even lekker bijkomen aan het gezellige zwembad of kies voor wat meer rust bij het privéstrand. De volgende dag houd je voor de deur een dolmus tegen. Dat is wel even wat anders dan de Nederlandse taxi, maar is een ideaal vervoersmiddel om in het centrum van Bodrum te komen. Na een bezoek aan het bruisende centrum van Bodrum, beland je op het terras van Forever Club met een Turkse thee om nog even te genieten van de ondergaande zon. Wat gaat de tijd toch snel als je het naar je zin hebt!

€ 551.00

lees verder

Turkije Egeische Kust Bodrum Icmeler
Forever Club
 

Bodrum Holiday Resort Spa

Bodrum Holiday Resort & Spa is tegen een heuvel opgebouwd en je ontkomt er niet aan: trappen! Dat kan natuurlijk nadelig.... of juist heel voordelig zijn! Want als je helemaal tot rust komt in het luxueuze spacentrum, relaxed aan het zwembad met een prachtig uitzicht over zee ligt, op de stijger boven zee dobbert, je buik vol eet aan de uitgebreide all inclusive, of geniet van de vriendelijke service? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat je een aantal kilootjes zwaarder naar huis gaat. Dat zeg ik! De trappen bij Bodrum Holiday Resort & Spa kunnen zeer voordelig werken!

€ 396.00

lees verder

Turkije Egeische Kust Bodrum Icmeler
Bodrum Holiday Resort Spa
 

Sign

Als je intieme luxe, perfecte service van de hoogste kwaliteit wilt, kies dan voor deze vakantie. Dit is het beste van het beste. Hotel Sign is een schitterend luxueus 5-sterrenhotel waar het je aan luxe en comfort niet zal ontbreken. De kamers zijn met oog voor detail ingericht en hebben schitterend uitzicht over de zee. Je kunt genieten van de Turkse zon bij het zwembad of laat je verwennen in de spa. Verblijven in dit hotel is een waar genot!

€ 991.00

lees verder

Turkije Egeische Kust Bodrum Icmeler
Sign