user_mobilelogo

Responsive Google Ads

u bevindt zich hier

Like ons

Club Marvy by PALOMA

Luxe en comfort. Daarin dompelen kleine én grote gasten zich onder in het gloednieuwe Club Marvy by PALOMA in Özdere. Luieren bij de zwembaden in de weelderige tuin vol palm-, olijf- en pijnbomen, een plekje in de zon aan één van de twee zandstranden direct voor de deur of glijbanen testen in het aquapark. Je hoeft het maar te verzinnen, of Club Marvy heeft het. Dus ook een toegewijde Kid's Chef die groente zo weet te verstoppen dat zélfs de lastigste eter nog een keer opschept. Of een plek in een adults only restaurant als je juist ongestoord wil genieten. Wie het geheim van al dat heerlijks wil weten, doet mee met een kookworkshop in de Yerlim bistro. Al kunnen we één ding vast verklappen. De liefde die in de biologische ingrediënten van eigen land is gestopt, gaat door de maag…

€ 622.00

lees verder

Turkije Noord Egeische Kust Özdere
Club Marvy by PALOMA
 

Aria Claros Beach Spa Resort

Vakantie vieren aan een prachtige baai met mooi zandstrand tussen Kusadasi en Özdere. Dat is Aria Claros. Ontspannen met een boekje bij het zwembad of de glijbanen van het aquapark testen. Durf jij de Kamikaze aan? Groot en klein komen hier aan hun trekken. Tel daar slapen in verzorgde, comfortabele kamers bij op en je vakantie is compleet.

€ 599.00

lees verder

Turkije Noord Egeische Kust Özdere
Aria Claros Beach Spa Resort
 

Grand Efe

Grand Efe ligt direct aan het kiezelstrand van Özdere in een groene, rustgevende omgeving. Bij aankomst in het hotel word je warm ontvangen door het vriendelijke personeel. Lekker zonnen bij het zwembad of liever een verfrissende duik in zee? Vandaag is het aan jou.

€ 387.00

lees verder

Turkije Noord Egeische Kust Özdere
Grand Efe