user_mobilelogo

Responsive Google Ads

u bevindt zich hier

Like ons

Berghaus Toni

Een unieke plek om vakantie te vieren is Riederalp. Rust en ruimte vind je in de heerlijk dorp. Wat voel je je hier welkom! Berghaus Toni is een authentiek Zwitsers pension dat een aantal jaren geleden door het Brits/Vlaamse paar James & Britt is opgeknapt. De bar/restaurant is super gezellig en modern, maar de kamers zijn nog als vanouds. Hier kom je voor de omgeving, de natuur en het uitzicht zijn fenomenaal. En je kunt hier gewoon Nederlands praten, de eigenaresse is immers Belgisch.

€ 539.00

lees verder

Zwitserland Aletsch,Wallis Riederalp
Berghaus Toni
 

Edelweiss

Prachtige ruime appartementen aan de rand van het autovrije Riederalp. In dit hooggelegen dorp kom je voor je rust. Uren wandelen door de desolate bergen of onderweg met de mountainbike. Het kan best zijn dat je uren niemand tegen komt. Heerlijk toch? De appartementen zijn ruim en van alle gemakken voorzien zoals een vaatwasser en gratis wifi. Kortom, een heerlijke garantie is hier verzekerd.

€ 298.00

lees verder

Zwitserland Aletsch,Wallis Riederalp
Edelweiss
 

Bella Vista

Laat je kinderen lekker vrij, want er zijn geen auto's in de buurt! Het vervoer van en naar Riederalp gebeurt met een kabelbaan. Hier kun je tijdens je vakantie ook heerlijk een balletje slaan op de golfbaan.

€ 256.00

lees verder

Zwitserland Aletsch,Wallis Ried Mörel
Bella Vista