user_mobilelogo

Responsive Google Ads

u bevindt zich hier

Like ons

Mövenpick Hotel Egerkingen

Modern 4 sterren hotel slechts enkele minuten van de snelweg en toch rustig gelegen aan een bosrand. Het ligt circa 30 kilometer ten zuiden van Basel en bij de afslag richting Bern en Zürich. Prima hotel om ook meerdere dagen te verblijven en de schitterende omgeving (beter) te leren kennen.

€ 630.00

lees verder

Zwitserland Noord en Centraal Zwitserland Egerkingen
Mövenpick Hotel Egerkingen
 

Rigi

Dit kleinschalige familiehotel staat al jaren bekend om zijn persoonlijke service waardoor je je meteen helemaal thuis voelt. Het hotel heeft een fraai uitzicht op het Vierwoudstedenmeer.

€ 308.00

lees verder

Zwitserland Noord en Centraal Zwitserland Vitznau
Rigi
 

Alexander

Hotel Alexander heeft een prachtig uitzicht op het Vierwoudstedenmeer. Je hebt gratis toegang tot het strand aan het meer direct tegenover het hotel. Hotel Alexander en Gerbi zijn ondergronds met elkaar verbonden. Het prachtige Vitalis wellness- en beautylandschap is vanuit beide hotels binnendoor dan ook goed bereikbaar en een weldaad voor lichaam en geest. Dit hotel is een aanrader voor de wellnessliefhebber!

€ 462.00

lees verder

Zwitserland Noord en Centraal Zwitserland Weggis
Alexander
 

Gerbi

Dit hotel heeft een ideale ligging en een schitterend uitzicht over de Vierwoudsteden meer. Je kunt tevens gratis gebruik maken van het tegenover gelegen strand. Hotel Gerbi is ondergronds verbonden met het naastgelegen hotel Alexander waar je gebruik kunt maken van het prachtige wellness- en beautylandschap.

€ 492.00

lees verder

Zwitserland Noord en Centraal Zwitserland Weggis
Gerbi