user_mobilelogo

Per pendelbus naar Oostenrijk en retour (zonder accommodatie)

Met onze Luxury Class pendelbus rijdt u comfortabel en snel naar de Oostenrijkse Alpen en retour. U stapt op vrijdagavond in de bus en komt zaterdag ochtend uitgerust in Oostenrijk aan. Op zaterdag avond vertrekt de Luxury Class pendelbus weer terug naar Nederland, waar u dan op zondagochtend aanko

€ 99,00

lees verder

Oostenrijk Achensee Maurach
Product
 

Alpen Chalet Achensee III

Alpen-Chalet Achensee III (ca. 70m2), 2 slaapkamers, 1 badkamer, maximaal 4 personen.Het Alpen-Chalet Achensee III is een knus chalet gelegen in Lärchenwiese - een wijk van Maurach. De Achensee ligt op ca 1 kilometer afstand van het chalet. Het gezellige centrum van Maurach met diverse cafés, restaurants, winkels en supermarkten ligt samen met de skilift Rofanbahn eveneens op een kleine kilometer. Het chalet beschikt over een gezellige woonkamer met hoekbank, tv en een houtkachel. De keuken is volledig uitgerust met o.a. een elektrisch fornuis, oven, koelkast met vriesvak, magnetron en koffiezetapparaat. Na het skiën is er de mogelijkheid om lekker tot rust te komen in de infraroodcabine. Het chalet heeft gratis Wi-Fi, twee parkeerplaatsen, een balkon en een terras die een fantastisch uitzicht op de omliggende Tiroolse bergen bieden. Alpen-Chalet Achensee III heeft 2 slaapkamers met een tweepersoonsbed. Verder is er een badkamer met douche en toilet. Het verblijf in Alpen-Chalet Achensee III is op basis van logies.

€ 420,00

lees verder

Oostenrijk Achensee Maurach
Product
 

Chalet Achenseer Hüttendörfl I

Chalet Achenseer Hüttendörfl I (104m2), 3 slaapkamers, 1 badkamer, maximaal 8 personen.Aan de zuidoever van de prachtige Achensee ligt het bijzondere Chalet Achenseer Hüttendörfl. Het centrum van Maurach en de skilift Rofanbahn liggen op ruim een halve kilometer afstand. Er zijn gratis parkeermogelijkheden bij het chalet en de skibus stopt vlak voor het chalet. Verder is er een skiberging, een balkon en een terras. Vlakbij de chalets is een restaurant.Het chalet beschikt over een gezellige woonkamer met zithoek, tv en een open haard. De Wi-Fi is gratis in het chalet. De keuken is volledig uitgerust met o.a. een elektrisch fornuis, oven, magnetron, koelkast, vaatwasser en een koffiezetapparaat. Chalet Achenseer Hüttendörfl I heeft in totaal 3 slaapkamers; 2 met een tweepersoonsbed en 1 met twee enkele bedden. In de woonkamer is ook nog een slaapbank voor 2 personen. Er is 1 badkamer met douche, föhn en een toilet. Er is ook nog een apart toilet. Het verblijf in Chalet Achenseer Hüttendörfl I is op basis van logies. Tegen betaling is het mogelijk om gebruik te maken van de broodjesservice danwel de ontbijtservice.

€ 388,00

lees verder

Oostenrijk Achensee Maurach
Product
 

Alpen Chalet Achensee II

Alpen-Chalet Achensee II (ca. 70m2), 2 slaapkamers, 1 badkamer, maximaal 4 personen.Het Alpen-Chalet Achensee II is een knus chalet gelegen in Lärchenwiese - een wijk van Maurach. De Achensee ligt op ca 1 kilometer afstand van het chalet. Het gezellige centrum van Maurach met diverse cafés, restaurants, winkels en supermarkten ligt samen met de skilift Rofanbahn eveneens op een kleine kilometer. Het chalet beschikt over een gezellige woonkamer met hoekbank, tv en een houtkachel. De keuken is volledig uitgerust met o.a. een elektrisch fornuis, oven, koelkast met vriesvak, magnetron en koffiezetapparaat. Na het skiën is er de mogelijkheid om lekker tot rust te komen in de infraroodcabine. Het chalet heeft gratis Wi-Fi, twee parkeerplaatsen, een balkon en een terras die een fantastisch uitzicht op de omliggende Tiroolse bergen bieden. Alpen-Chalet Achensee II heeft 2 slaapkamers met een tweepersoonsbed. Verder is er een badkamer met douche en toilet. Het verblijf in Alpen-Chalet Achensee II is op basis van logies.

€ 420,00

lees verder

Oostenrijk Achensee Maurach
Product
 

Alpen Chalet Achensee I

Alpen-Chalet Achensee I (ca. 70m2), 2 slaapkamers, 1 badkamer, maximaal 4 personen.Het Alpen-Chalet Achensee I is een knus chalet gelegen in Lärchenwiese - een wijk van Maurach. De Achensee ligt op ca 1 kilometer afstand van het chalet. Het gezellige centrum van Maurach met diverse cafés, restaurants, winkels en supermarkten ligt samen met de skilift Rofanbahn eveneens op een kleine kilometer. Het chalet beschikt over een gezellige woonkamer met hoekbank, tv en een houtkachel. De keuken is volledig uitgerust met o.a. een elektrisch fornuis, oven, koelkast met vriesvak, magnetron en koffiezetapparaat. Na het skiën is er de mogelijkheid om lekker tot rust te komen in de infraroodcabine. Het chalet heeft gratis Wi-Fi, twee parkeerplaatsen, een balkon en een terras die een fantastisch uitzicht op de omliggende Tiroolse bergen bieden. Alpen-Chalet Achensee I heeft 2 slaapkamers met een tweepersoonsbed. Verder is er een badkamer met douche en toilet. Het verblijf in Alpen-Chalet Achensee I is op basis van logies.

€ 420,00

lees verder

Oostenrijk Achensee Maurach
Product
 

Appartementen Kofler

Scherp geprijsde, centraal gelegen appartementen, gerund door de vriendelijke en gastvrije gastvrouw Kofler.

€ 229,00

lees verder

Oostenrijk Achensee Maurach
Product