user_mobilelogo
Booking.com

20.000 flying blue miles cadeau + 30 XP + eerste jaar gratis bij een American express GOLD card.

vlieg gratis met een gemiddeld uitgavenpatroon.
Denk hierbij aan boodschappen, tanken, reizen, en zelfs je OV chipkaart opwaarderen!

> vraag vrijblijvend aan <

tip: bekijk bij Transavia eenvoudig wat je kunt boeken met flying blue miles

Romagna Village

Lang leve de Italiaanse zon en het kilometers lange strand langs de Adriatische Zee! Vanaf Romagna Camping Village loop je binnen één minuut naar het strand voor een duik in de golven. Met de zee naast de deur heb je geen zwembad nodig! Het super enthousiaste animatieteam vind je dan ook de hele dag door op het strand. En wat ga je doen in het bruisende Riccione? Keuze genoeg: stuif van de spectaculaire glijbanen in Aquafan, laat je hart veroveren door de dolfijnen in Oltremare, proef álle smaken Italiaans ijs of onthaast in de Atlantic Spa in Riccione. Prima voor mekaar hier in Italië!

Zwemmen, spelen, sporten en dansen

De speeltuin is dé plek op Romagna om vakantievriendjes te ontmoeten. En doe mee met de animatie op het strand! Een miniclub voor de kleintjes, softgym, aquagym en sporttoernooitjes. Leuk om te zien hoe kinderen van alle nationaliteiten met elkaar spelen en hoe snel je kinderen met Italiaanse en Engelse woordjes terugkomen. En geen zorgen over het eten na zo'n fijne vakantiedag. Haal een makkelijke afhaalmaaltijd of laat je verwennen met een pizza of andere Italiaanse specialiteit in het restaurant aan het strand direct voor Romagna Camping Village. En 's avonds? Dan gaat de vakantiepret door met dans en shows in het theater!

Binnen 30 (auto)minuten van Romagna Camping Village

Zin om de omgeving te verkennen maar wil je niet te ver rijden? Trek een keer een ochtend uit voor de stad Pesaro de geboortestad van de componist Rossini, je weet wel die van 'De Barbier van Sevilla'. Zijn geboortehuis is nu een museum en in het Teatro Rossini wordt elk jaar in augustus een operafestival georganiseerd. Verder kom je Rossini overal in de stad tegen in de vorm van beeldjes en souvenirs, er is zelfs een pizza naar hem vernoemd! En ga ook eens op onderzoek in het oude centrum van Ariminum (Rimini) met Romeinse restanten, kerken. En mooie pleinen: Piazza Cavour, de oude vismarkt en Piazza Tre Martiri, waar de zaterdagmarkt staat. Lekker mensen kijken vanaf een terras! En let goed op in Rimini, op allerlei oude muren en gebouwen zie je graffiti en muurschilderingen, echt fantastisch mooie streetart!

Goed om te weten!

Het animatieteam, het restaurant en de bar zijn niet in beheer van de camping zelf, maar zijn aan het strand, direct voor de camping.

€ 347.88

Controleer op beschikbaarheid

Italië Adriatische kust Riccione
Romagna Village
 
Op vakantie en toch doorwerken vanuit je bestemming? Dat kan bij beginmetthuiswerken.nl
20.000 flying blue miles cadeau bij AMEX GOLD, vlieg gratis bij een gemiddeld gebruik van je kaart! nu 1ste jaar gratis

vliegtickets