user_mobilelogo

Londra

In dit hotel staat de familie Donini voor je klaar. Dit hotel is door hun ouders opgericht in 1962. Ze willen er alles aan doen om jou een onvergetelijke vakantie te geven in de bergen. Je kunt in de ochtend genieten van een heerlijk ontbijt buffet. Daarna kun je tot rust komen en van het prachtige uitzicht genieten. Bij het hotel zit ook een super gezellig restaurant, hier kun je de Zuid-Tiroolse specialiteiten proeven. Echt heerlijk! Wanneer zien we jou?

€ 234,00

lees verder

Italie Altopiano della Paganella Molveno
Product
 

Du Lac Vital Mountain

Bij de familie Cornella voel je je gelijk thuis. Al meer dan 50 jaar runnen zij dit hotel met passie en ter plaatse geven ze hun gasten net dat beetje extra. Zo informeren ze je graag over de gratis activiteiten met de Trentino Activity Card of de verschillende mountainbikeroutes. Extra leuk; als gast van Du Lac Vital Mountain mag je gebruiken maken van de mountainbikes van het hotel.

€ 327,00

lees verder

Italie Altopiano della Paganella Molveno
Product
 

Residence Rio Piccolo Stefenine

Nieuw in ons aanbod en een leuk alternatief voor de grote drukke meren, dit charmante plaatsje aan het meer van Molveno. Tegenover de appartementen vind je een groot recreatiegebied met zwembaden en diverse sport- en recreatie activiteiten. Mountainbiken, paragliden, als outdoorfanaat zit je hier goed. In ca. 10 minuten ben je in Andalo en de Brenta Dolomites Bike Trail loopt bijna langs de appartementen.

€ 202,00

lees verder

Italie Altopiano della Paganella Molveno
Product