user_mobilelogo

Leonardo Hotel Heidelberg

Het Leonardo Hotel Heidelberg verwelkomt je in een aangename en rustige sfeer in het zuiden van Heidelberg, op slechts enkele minuten van het centraal station, Kasteel Heidelberg en het historische stadscentrum. Het hotel biedt makkelijke toegang tot het openbaar vervoer; bus en tram haltes zijn vlakbij. Het hotel beschikt over comfortabele kamers en moderne faciliteiten zoals airconditioning, televisie, haardroger en telefoon. Het restaurants en de bar bieden de gelegenheid voor een lekker hapje of drankje. In de ochtend wordt er in het restaurant een uitgebreid ontbijt geserveerd. De recent gerenoveerde wellnessruimte omvat een sauna voor de ultieme ontspanning.

€ 65,00

lees verder

Duitsland Baden Württemberg Heidelberg
Product
 

Hotel Zum Ritter St. Georg

In het meer dan 400 jaar oude Hotel Zum Ritter St. Georg proef je de nostalgische sfeer in het restaurant met glas-in-loodramen. Vanuit het hotel loop je direct het historische centrum met prachtige vakwerkhuizen in.

€ 109,00

lees verder

Duitsland Baden Württemberg Heidelberg
Product
 

NH Heidelberg

NH Heidelberg bevindt zich in Deutsches Heidelberg in de regio Baden-Württemberg. In deze stad vind je de ruïnes van het kasteel van Heidelberg, met een prachtig uitzicht dat zeker een bezoek waard is.

€ 74,25

lees verder

Duitsland Baden Württemberg Heidelberg
Product