user_mobilelogo

Room Mate Carla

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hotel Room Mate Carla is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 4638 reizigers beoordelen Hotel Room Mate Carla gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Room Mate Carla, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Room Mate Carla vandaag nog!

€ 299,00

lees verder

Barcelona
Product
 

NH Barcelona Eixample

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hotel NH Barcelona Eixample is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 5834 reizigers beoordelen Hotel NH Barcelona Eixample gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel NH Barcelona Eixample, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel NH Barcelona Eixample vandaag nog!

€ 277,00

lees verder

Barcelona
Product
 

El Avenida Palace

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hotel El Avenida Palace is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 613 reizigers beoordelen Hotel El Avenida Palace gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel El Avenida Palace, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel El Avenida Palace vandaag nog!

€ 374,00

lees verder

Barcelona
Product
 

Grand Central

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hotel Grand Central is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 21 reizigers beoordelen Hotel Grand Central gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Grand Central, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Grand Central vandaag nog!

€ 627,00

lees verder

Barcelona
Product
 

Napols

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Aparthotel Napols is een comfortabel 2-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 36 reizigers beoordelen Aparthotel Napols gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel Napols, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Aparthotel Napols vandaag nog!

€ 351,00

lees verder

Barcelona
Product
 

Serhs del Port

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hotel Serhs del Port is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 2304 reizigers beoordelen Hotel Serhs del Port gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Serhs del Port, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Serhs del Port vandaag nog!

€ 401,00

lees verder

Barcelona
Product
 

Cristal Palace

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hotel Cristal Palace is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 6680 reizigers beoordelen Hotel Cristal Palace gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Cristal Palace, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Cristal Palace vandaag nog!

€ 428,00

lees verder

Barcelona
Product
 

Oasis

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hotel Oasis is een comfortabel 2-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Oasis, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Oasis vandaag nog!

€ 239,00

lees verder

Barcelona
Product
 

Hostel BCN Port

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hostel BCN Port is een comfortabel 2-sterren hostel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hostel BCN Port, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hostel BCN Port vandaag nog!

€ 207,00

lees verder

Barcelona
Product
 

Transit

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hotel Transit is een comfortabel 1-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 3656 reizigers beoordelen Hotel Transit gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Transit, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Transit vandaag nog!

€ 377,00

lees verder

Barcelona
Product
 

Park

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hotel Park is een comfortabel 1-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 4790 reizigers beoordelen Hotel Park gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Park, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Park vandaag nog!

€ 254,00

lees verder

Barcelona
Product
 

Medinaceli

Het sfeervolle Hotel Medinaceli in Barcelona bevindt zich op steenworp afstand van de beroemde Ramblas en de haven van Barcelona, in een van de mooiste wijken van de stad. Er liggen tal van leuke restaurants en barretjes in de omgeving en je vindt er diverse bezienswaardigheden. Het charmante 4-sterrenhotel beschikt over comfortabele kamers, die van alle gemakken zijn voorzien. Kortom: de ideale uitvalsbasis voor een stedentrip (of zakenreis!) naar deze heerlijke Spaanse stad. Zin in zon, zee, cultuur en lekker eten? Boek dan snel jouw verblijf bij Hotel Medinaceli!

€ 439,00

lees verder

Barcelona
Product
 

NH Hesperia Fira Suites

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Aparthotel NH Hesperia Fira Suites is een luxe 5-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 149 reizigers beoordelen Aparthotel NH Hesperia Fira Suites gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel NH Hesperia Fira Suites, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Aparthotel NH Hesperia Fira Suites vandaag nog!

€ 278,00

lees verder

Barcelona
Product
 

SB Diagonal Zero

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hotel SB Diagonal Zero is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 12330 reizigers beoordelen Hotel SB Diagonal Zero gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel SB Diagonal Zero, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel SB Diagonal Zero vandaag nog!

€ 320,00

lees verder

Barcelona
Product
 

Exe Ramblas Boqueria

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hotel Exe Ramblas Boqueria is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel Exe Ramblas Boqueria, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Exe Ramblas Boqueria vandaag nog!

€ 336,00

lees verder

Barcelona
Product
 

Hesperia Barri Gotic

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hotel Hesperia Barri Gotic is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 27 reizigers beoordelen Hotel Hesperia Barri Gotic gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Hesperia Barri Gotic, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Hesperia Barri Gotic vandaag nog!

€ 258,00

lees verder

Barcelona
Product
 

BCN Montjuic

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Aparthotel BCN Montjuic is een comfortabel 3-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 13 reizigers beoordelen Aparthotel BCN Montjuic gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel BCN Montjuic, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Aparthotel BCN Montjuic vandaag nog!

€ 283,00

lees verder

Barcelona
Product
 

NH Collection Barcelona Podium

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hotel NH Collection Barcelona Podium is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 5539 reizigers beoordelen Hotel NH Collection Barcelona Podium gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel NH Collection Barcelona Podium, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel NH Collection Barcelona Podium vandaag nog!

€ 376,00

lees verder

Barcelona
Product
 

Jazz

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hotel Jazz is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 51 reizigers beoordelen Hotel Jazz gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Jazz, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Jazz vandaag nog!

€ 299,00

lees verder

Barcelona
Product
 

Doubletree by Hilton Alexandra Barcelona

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hotel Doubletree by Hilton Alexandra Barcelona is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 4941 reizigers beoordelen Hotel Doubletree by Hilton Alexandra Barcelona gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Doubletree by Hilton Alexandra Barcelona, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Doubletree by Hilton Alexandra Barcelona vandaag nog!

€ 526,00

lees verder

Barcelona
Product
 

Arc la Rambla

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hotel Arc la Rambla is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel Arc la Rambla, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Arc la Rambla vandaag nog!

€ 255,00

lees verder

Barcelona
Product
 

Ronda

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hotel Ronda is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 12761 reizigers beoordelen Hotel Ronda gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Ronda, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Ronda vandaag nog!

€ 242,00

lees verder

Barcelona
Product
 

Omm

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hotel Omm is een comfortabel 1-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel Omm, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Omm vandaag nog!

€ 725,00

lees verder

Barcelona
Product
 

Ayre Rosellon

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hotel Ayre Rosellon is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 573 reizigers beoordelen Hotel Ayre Rosellon gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Ayre Rosellon, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Ayre Rosellon vandaag nog!

€ 301,00

lees verder

Barcelona
Product
 

InterContinental Barcelona

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hotel InterContinental Barcelona is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 220 reizigers beoordelen Hotel InterContinental Barcelona gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel InterContinental Barcelona, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel InterContinental Barcelona vandaag nog!

€ 532,00

lees verder

Barcelona
Product
 

Hostel Generator

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hostel Generator is een comfortabel 1-sterren hostel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hostel Generator, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hostel Generator vandaag nog!

€ 276,00

lees verder

Barcelona
Product
 

Holiday Inn Express Barcelona City 22

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hotel Holiday Inn Express Barcelona City 22 is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 13 reizigers beoordelen Hotel Holiday Inn Express Barcelona City 22 gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Holiday Inn Express Barcelona City 22, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Holiday Inn Express Barcelona City 22 vandaag nog!

€ 283,00

lees verder

Barcelona
Product
 

W Barcelona

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hotel W Barcelona is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 1001 reizigers beoordelen Hotel W Barcelona gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel W Barcelona, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel W Barcelona vandaag nog!

€ 668,00

lees verder

Barcelona
Product
 

Acta Antibes

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hotel Acta Antibes is een comfortabel 2-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel Acta Antibes, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Acta Antibes vandaag nog!

€ 227,00

lees verder

Barcelona
Product
 

Acevi Villarroel

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hotel Acevi Villarroel is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 6478 reizigers beoordelen Hotel Acevi Villarroel gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Acevi Villarroel, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Acevi Villarroel vandaag nog!

€ 283,00

lees verder

Barcelona
Product
 

Room Mate Pau

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hotel Room Mate Pau is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel Room Mate Pau, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Room Mate Pau vandaag nog!

€ 346,00

lees verder

Barcelona
Product
 

Ibis Barcelona Glories 22

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hotel Ibis Barcelona Plaza Glories 22 is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel Ibis Barcelona Plaza Glories 22, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Ibis Barcelona Plaza Glories 22 vandaag nog!

€ 287,00

lees verder

Barcelona
Product
 

Acta Ink 606

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hotel Acta Ink 606 is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel Acta Ink 606, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Acta Ink 606 vandaag nog!

€ 234,00

lees verder

Barcelona
Product
 

Le Meridien Barcelona

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hotel Le Meridien Barcelona is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 4747 reizigers beoordelen Hotel Le Meridien Barcelona gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Le Meridien Barcelona, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Le Meridien Barcelona vandaag nog!

€ 600,00

lees verder

Barcelona
Product
 

Barcelona Century

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hotel Barcelona Century is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 20 reizigers beoordelen Hotel Barcelona Century gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Barcelona Century, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Barcelona Century vandaag nog!

€ 288,00

lees verder

Barcelona
Product
 

Gran Torre Catalunya

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hotel Gran Torre Catalunya is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel Gran Torre Catalunya, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Gran Torre Catalunya vandaag nog!

€ 518,00

lees verder

Barcelona
Product
 

Travelodge Barcelona Poblenou

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hotel Travelodge Barcelona Poblenou is een comfortabel 1-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 732 reizigers beoordelen Hotel Travelodge Barcelona Poblenou gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Travelodge Barcelona Poblenou, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Travelodge Barcelona Poblenou vandaag nog!

€ 228,00

lees verder

Barcelona
Product
 

Vincci Mae

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hotel Vincci Mae is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 4320 reizigers beoordelen Hotel Vincci Mae gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Vincci Mae, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Vincci Mae vandaag nog!

€ 499,00

lees verder

Barcelona
Product
 

Axel Barcelona

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hotel Axel Hotel Barcelona is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 6552 reizigers beoordelen Hotel Axel Hotel Barcelona gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Axel Hotel Barcelona, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Axel Hotel Barcelona vandaag nog!

€ 284,00

lees verder

Barcelona
Product
 

Granados 83

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hotel Granados 83 is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 4359 reizigers beoordelen Hotel Granados 83 gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Granados 83, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Granados 83 vandaag nog!

€ 311,00

lees verder

Barcelona
Product