user_mobilelogo

Ciutadella Barcelona

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hotel Ciutadella Barcelona is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 197 reizigers beoordelen Hotel Ciutadella Barcelona gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Ciutadella Barcelona, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Ciutadella Barcelona vandaag nog!

€ 323,00

lees verder

Barcelona
Product
 

Catalonia Albeniz

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hotel Catalonia Albeniz is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 3838 reizigers beoordelen Hotel Catalonia Albeniz gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Catalonia Albeniz, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Catalonia Albeniz vandaag nog!

€ 233,00

lees verder

Barcelona
Product
 

Catalonia Atenas

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hotel Catalonia Atenas is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 9864 reizigers beoordelen Hotel Catalonia Atenas gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Catalonia Atenas, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Catalonia Atenas vandaag nog!

€ 238,00

lees verder

Barcelona
Product
 

Catalonia Rigoletto

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hotel Catalonia Rigoletto is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 6323 reizigers beoordelen Hotel Catalonia Rigoletto gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Catalonia Rigoletto, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Catalonia Rigoletto vandaag nog!

€ 286,00

lees verder

Barcelona
Product
 

Catalonia Ramblas

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hotel Catalonia Ramblas is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 15 reizigers beoordelen Hotel Catalonia Ramblas gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Catalonia Ramblas, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Catalonia Ramblas vandaag nog!

€ 332,00

lees verder

Barcelona
Product
 

Alimara

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hotel Alimara is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Alimara, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Alimara vandaag nog!

€ 272,00

lees verder

Barcelona
Product
 

Gran Barcino

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hotel Gran Barcino is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 142 reizigers beoordelen Hotel Gran Barcino gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Gran Barcino, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Gran Barcino vandaag nog!

€ 290,00

lees verder

Barcelona
Product
 

Medicis

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hotel Medicis is een comfortabel 2-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel Medicis, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Medicis vandaag nog!

€ 232,00

lees verder

Barcelona
Product
 

Hcc Sant Moritz

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hotel Hcc Sant Moritz is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 2349 reizigers beoordelen Hotel Hcc Sant Moritz gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Hcc Sant Moritz, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Hcc Sant Moritz vandaag nog!

€ 286,00

lees verder

Barcelona
Product
 

Bertran

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Aparthotel Bertran is een comfortabel 3-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 1679 reizigers beoordelen Aparthotel Bertran gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel Bertran, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Aparthotel Bertran vandaag nog!

€ 277,00

lees verder

Barcelona
Product
 

Catalonia La Maquinista

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hotel Catalonia La Maquinista is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 3793 reizigers beoordelen Hotel Catalonia La Maquinista gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Catalonia La Maquinista, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Catalonia La Maquinista vandaag nog!

€ 247,00

lees verder

Barcelona
Product
 

Diagonal Zero

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hotel Diagonal Zero is een comfortabel 1-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 12330 reizigers beoordelen Hotel Diagonal Zero gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Diagonal Zero, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Diagonal Zero vandaag nog!

€ 282,00

lees verder

Barcelona
Product
 

Glories

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hotel Glories is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 2549 reizigers beoordelen Hotel Glories gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Glories, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Glories vandaag nog!

€ 312,00

lees verder

Barcelona
Product
 

Sant Antoni

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hotel Sant Antoni is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 338 reizigers beoordelen Hotel Sant Antoni gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Sant Antoni, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Sant Antoni vandaag nog!

€ 272,00

lees verder

Barcelona
Product
 

Catalonia Park Guell

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hotel Catalonia Park Guell is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 8587 reizigers beoordelen Hotel Catalonia Park Guell gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Catalonia Park Guell, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Catalonia Park Guell vandaag nog!

€ 237,00

lees verder

Barcelona
Product
 

Eric Vokel Gran Via Suites

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Appartement Eric Vokel Gran Via Suites is een luxe 4-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 184 reizigers beoordelen Appartement Eric Vokel Gran Via Suites gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Eric Vokel Gran Via Suites, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Appartement Eric Vokel Gran Via Suites vandaag nog!

€ 339,00

lees verder

Barcelona
Product
 

Eric Vokel Sagrada Familia

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Appartement Eric Vokel Sagrada Familia Suites is een luxe 4-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 175 reizigers beoordelen Appartement Eric Vokel Sagrada Familia Suites gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Eric Vokel Sagrada Familia Suites, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Appartement Eric Vokel Sagrada Familia Suites vandaag nog!

€ 338,00

lees verder

Barcelona
Product
 

Ohla Eixample

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hotel Ohla Eixample is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 150 reizigers beoordelen Hotel Ohla Eixample gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Ohla Eixample, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Ohla Eixample vandaag nog!

€ 384,00

lees verder

Barcelona
Product
 

Pierre et Vacances Barcelona

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hotel Pierre et Vacances Apartamentos Barcelona Sants is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 223 reizigers beoordelen Hotel Pierre et Vacances Apartamentos Barcelona Sants gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Pierre et Vacances Apartamentos Barcelona Sants, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Pierre et Vacances Apartamentos Barcelona Sants vandaag nog!

€ 220,00

lees verder

Barcelona
Product
 

Amister Urban

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Appartement Amister Urban is een luxe 4-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 56 reizigers beoordelen Appartement Amister Urban gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Amister Urban, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Appartement Amister Urban vandaag nog!

€ 127,00

lees verder

Barcelona
Product
 

Eurohotel Diagonal port

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hotel Eurohotel Diagonal port is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 31 reizigers beoordelen Hotel Eurohotel Diagonal port gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Eurohotel Diagonal port, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Eurohotel Diagonal port vandaag nog!

€ 265,00

lees verder

Barcelona
Product
 

Melia Barcelona Sarria

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hotel Melia Barcelona Sarria is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 423 reizigers beoordelen Hotel Melia Barcelona Sarria gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Melia Barcelona Sarria, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Melia Barcelona Sarria vandaag nog!

€ 374,00

lees verder

Barcelona
Product
 

Niu Barcelona

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hotel Niu Barcelona is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 1585 reizigers beoordelen Hotel Niu Barcelona gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Niu Barcelona, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Niu Barcelona vandaag nog!

€ 202,00

lees verder

Barcelona
Product
 

Acta City47

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hotel Acta City47 is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 3517 reizigers beoordelen Hotel Acta City47 gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Acta City47, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Acta City47 vandaag nog!

€ 202,00

lees verder

Barcelona
Product
 

Meson Castilla

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hotel Meson Castilla is een comfortabel 2-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 114 reizigers beoordelen Hotel Meson Castilla gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Meson Castilla, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Meson Castilla vandaag nog!

€ 205,00

lees verder

Barcelona
Product
 

Acta Splendid

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hotel Acta Splendid is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 4310 reizigers beoordelen Hotel Acta Splendid gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Acta Splendid, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Acta Splendid vandaag nog!

€ 202,00

lees verder

Barcelona
Product
 

Gaudi

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hotel Gaudi is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 479 reizigers beoordelen Hotel Gaudi gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Gaudi, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Gaudi vandaag nog!

€ 211,00

lees verder

Barcelona
Product
 

Casa Lit by Ona Hotels

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hotel Casa Lit by Ona Hotels is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 482 reizigers beoordelen Hotel Casa Lit by Ona Hotels gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Casa Lit by Ona Hotels, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Casa Lit by Ona Hotels vandaag nog!

€ 203,00

lees verder

Barcelona
Product
 

Espana

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hotel Espana is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 355 reizigers beoordelen Hotel Espana gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Espana, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Espana vandaag nog!

€ 293,00

lees verder

Barcelona
Product
 

Paral lel

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hotel Paral lel is een comfortabel 2-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 290 reizigers beoordelen Hotel Paral lel gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Paral lel, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Paral lel vandaag nog!

€ 237,00

lees verder

Barcelona
Product
 

Europark

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hotel Europark is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 615 reizigers beoordelen Hotel Europark gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Europark, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Europark vandaag nog!

€ 259,00

lees verder

Barcelona
Product
 

Olimpica Suites

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hotel Villa Olimpica Suites is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 490 reizigers beoordelen Hotel Villa Olimpica Suites gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Villa Olimpica Suites, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Villa Olimpica Suites vandaag nog!

€ 258,00

lees verder

Barcelona
Product
 

1898

€ 356,00

lees verder

Barcelona
Product
 

Camping Resort Els Pins

Kamperen aan de Costa Sta jij het liefst 's ochtends gelijk op het strand? En houd je van lekker warm weer? Dan is een vakantie op camping Els Pins iets voor jou. Je vindt deze Spaanse camping aan de Costa del Maresme bij het dorp Malgrat de Mar. De Costa del Maresme ligt tussen de bekende Costa Brava en Costa Dorada. Beide zijn erg geliefd onder de zonaanbidders, dus je raadt het al: je geniet hier van heerlijk veel zon! Camping Els Pins is erg geschikt voor een zonvakantie. Even de weg oversteken en je staat op het strand. Je geniet hier in juli van maar liefst negen zonuren per dag! De camping ligt op drie kilometer van Malgrat de Mar en op zeven kilometer van Blanes. Beide plaatsen zijn ook ideaal voor een uitgebreide stranddag. Wil je liever een dagje winkelen? Dan is Lloret de Mar heel geschikt. Deze stad ligt ook op maar elf kilometer van de camping, dus je bent er zo. Tijd voor een duik Ben je geïnstalleerd op jouw vakantieplek, dan is het tijd om een beetje af te koelen. Kies je voor het zwembad of toch liever voor de zee? Er lopen verschillende paden vanaf de camping naar het strand. En camping Els Pins heeft ook nog eens twee fijne zwembaden en waterglijbanen. Heel fijn als je de dag wilt beginnen met een frisse duik. Daarna is het tijd voor een lekker ontbijtje. Gelukkig hoef je niet ver te zoeken. Er is vers brood verkrijgbaar op de camping en Camping resort Els Pins heeft een mini-markt. Kun jij kiezen? Van chalets tot mobilhomes en bungalowtenten, op camping Els Pins hebben ze het allemaal. Liever met je eigen kampeermiddel op vakantie? Je kunt natuurlijk ook terecht op een van de staanplaatsen. Je hebt hier een wateraansluiting en toegang tot elektriciteit. Reserveer je een kampeerplaats? Dan mag je geliefde viervoeter ook mee op vakantie. Extra handig: je kunt op deze camping een kluisje huren. Dan zijn jouw belangrijke spullen en documenten altijd veilig. Naar de miniclub, basketballen of paddle tennissen Hmm, is het alweer tijd voor het avondeten? Zo'n vakantiedag vliegt als je het naar je zin hebt! Maar geen zorgen, er is plek genoeg bij het restaurant en de bar. Ondertussen kun je vast bedenken wat je morgen wilt gaan doen. Er zijn speeltoestellen op de camping en in het hoogseizoen is er animatie voor kinderen, tieners én volwassenen. Daarnaast is er voor de kinderen vier keer per week een miniclub (in het hoogseizoen). Het animatieteam spreekt Engels, Frans of Spaans. Je kunt natuurlijk ook gewoon jezelf vermaken. Ga bijvoorbeeld basketballen of tafeltennissen. Of ontdek paddle tennis. Heb jij dat al eens gespeeld? Genoeg te zien in Barcelona! Klaar om de Costa's te ontdekken? Bezoek een van de vele stranden, ga watersporten of ontdek de botanische tuinen van Blanes. Heb je meer tijd, breng dan een bezoek aan wereldstad Barcelona (72 km). Hier staat de beroemde Sagrada Família en andere ontwerpen van kunstenaar Gaudí. Wanneer je zin hebt in een familie-uitje, is een bezoek aan Marineland (3 km) heel leuk. Dit park is 's zomers geopend en bestaat uit een dolfinarium en een waterpark. Een unieke combinatie!

lees verder

Campsite Barcelona Malgrat de Mar
Product