user_mobilelogo

Hotel Wittelsbacher Höh

Hotel Wittelsbacher Höh ligt op een heuvel boven de gezellige stad Würzburg, het startpunt van de Romantische Strasse. De romantische route is een ongeveer 385 km tellende route die je langs pittoreske plaatsen voert in het Zuid-Duits gelegen Beieren en Baden-Württemberg, volgens velen het mooiste en meest romantische deel van Duitsland. Hier ervaar je een perfecte combinatie van cultuur, gastvrijheid, geschiedenis en natuurschoon, onderweg van Würzburg naar Füssen aan de voet van de Alpen. Geniet van de prachtige natuur, wandel door de romantische wijnbergen en verken de schilderachtige (vakwerk)plaatsjes. Hotel Wittelsbacher Höh is gevestigd in een prachtig gebouw uit 1880. Je proeft hier een historische sfeer. In het restaurant worden Fränkische en Italiaanse specialiteiten geserveerd. Je kunt genieten van een drankje of een maaltijd op het zonneterras waarvandaan je een adembenemend uitzicht heeft over de daken van Würzburg en de vesting Marienberg. Hotel

€ 97,00

lees verder

Duitsland Beieren Würzburg
Product
 

Hotel Fischzucht

Hotel Fischzucht ligt in een historisch pand in de Duitse plaats Würzburg. 1,5 km van de A3 dus perfect als stopoverhotel. Of ga op ontdekking in de deze historische stad.

€ 122,00

lees verder

Duitsland Beieren Würzburg
Product
 

Top Hotel Amberger

Het 3-sterren Top Hotel Amberger ligt midden in het centrum van de stad Würzburg in de deelstaat Beieren. Vanuit dit hotel bent u snel bij de belangrijkste bezienswaardigheden.

€ 99,00

lees verder

Duitsland Beieren Würzburg
Product