user_mobilelogo

Alpenhotel Kronprinz

Alpenhotel Kronprinz is een populair 4-sterrenhotel onder familiaire leiding met een rustige ligging in Berchtesgaden. Start de dag met een uitgebreid ontbijtbuffet en geniet van het prachtige uitzicht over de Beierse Alpen voordat u op stap gaat. De omgeving leent zich uitstekend voor uitgebreide fiets- en wandeltochten. Ook zijn er diverse uitstapjes mogelijk naar o.a. de Königssee, de Chiemsee of Ramsau en Salzburg in Oostenrijk. Na een actieve dag ontspant u in het wellnesscenter. Schuif daarna aan in het panoramarestaurant voor een smakelijk diner en sluit de dag af met een drankje in de bar. Niet alleen de centrale ligging en faciliteiten dragen bij aan de vele goede reviews die het hotel krijgt, maar ook het vriendelijke en gastvrije personeel zorgt voor een aangenaam verblijf tijdens uw vakantie in Berchtesgaden.

€ 187,00

lees verder

Duitsland Beieren Berchtesgaden
Product
 

Camping Weihersee

Camping in Ebrach, Beieren in Duitsland.

lees verder

Duitsland Beieren Ebrach
Product
 

Camping Platzermühle

Camping in Neualbenreuth, Beieren in Duitsland.

lees verder

Duitsland Beieren Neualbenreuth
Product
 

Camping Paradies Franken

Camping in Simmershofen, Beieren in Duitsland.

lees verder

Duitsland Beieren Simmershofen
Product
 

Goldberg Camping Mörslingen

Camping in Finningen, Beieren in Duitsland.

lees verder

Duitsland Beieren Finningen
Product
 

Landhotel Seeg

Verblijven in een aangename accommodatie in Seeg? Hotel Landhotel Seeg is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 25 reizigers beoordelen Hotel Landhotel Seeg gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Landhotel Seeg, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel Landhotel Seeg vandaag nog!

€ 742,00

lees verder

Beieren
Product
 

Birnbacher Hof

Verblijven in een aangename accommodatie in Bad Birnbach? Hotel Birnbacher Hof is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 14 reizigers beoordelen Hotel Birnbacher Hof gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Birnbacher Hof, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel Birnbacher Hof vandaag nog!

€ 692,00

lees verder

Beieren
Product
 

Riessersee Resort

Verblijven in een aangename accommodatie in Garmisch-partenkirchen? Hotel Riessersee Resort is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 10 reizigers beoordelen Hotel Riessersee Resort gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Riessersee Resort, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel Riessersee Resort vandaag nog!

€ 1.112,00

lees verder

Beieren
Product
 

Rhön Park Aktiv Resort

4-daagse Autovakantie naar Beieren bij Rhön Park Aktiv Resort

€ 275,00

lees verder

Duitsland Beieren Hausen Roth
Product
 

Vitalhotel Schurger

Verblijven in een aangename accommodatie in Thurmannsbang? Hotel Vitalhotel Schurger is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 723 reizigers beoordelen Hotel Vitalhotel Schurger gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Vitalhotel Schurger, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel Vitalhotel Schurger vandaag nog!

€ 938,00

lees verder

Beieren
Product
 

Furstenhof

Verblijven in een aangename accommodatie in Bad Griesbach? Hotel Furstenhof is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 111 reizigers beoordelen Hotel Furstenhof gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Furstenhof, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel Furstenhof vandaag nog!

€ 1.120,00

lees verder

Beieren
Product
 

Best Western Birnbachhohe

Verblijven in een aangename accommodatie in Bad Birnbach? Aparthotel Best Western Birnbachhohe is een comfortabel 3-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 65 reizigers beoordelen Aparthotel Best Western Birnbachhohe gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel Best Western Birnbachhohe, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Aparthotel Best Western Birnbachhohe vandaag nog!

€ 786,00

lees verder

Beieren
Product
 

PTI Eichwald

Verblijven in een aangename accommodatie in Bad Worishofen? Hotel PTI Eichwald is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 51 reizigers beoordelen Hotel PTI Eichwald gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel PTI Eichwald, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel PTI Eichwald vandaag nog!

€ 770,00

lees verder

Beieren
Product
 

Seerose

Verblijven in een aangename accommodatie in Lindau? Hotel Seerose is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 88 reizigers beoordelen Hotel Seerose gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Seerose, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel Seerose vandaag nog!

€ 938,00

lees verder

Beieren
Product
 

Vier Jahreszeiten

Verblijven in een aangename accommodatie in Starnberg? Hotel Vier Jahreszeiten is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 177 reizigers beoordelen Hotel Vier Jahreszeiten gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Vier Jahreszeiten, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel Vier Jahreszeiten vandaag nog!

€ 1.064,00

lees verder

Beieren
Product
 

Mondi Holiday Oberstaufen

Verblijven in een aangename accommodatie in Oberstaufen? Hotel Mondi Holiday Oberstaufen is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 181 reizigers beoordelen Hotel Mondi Holiday Oberstaufen gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Mondi Holiday Oberstaufen, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel Mondi Holiday Oberstaufen vandaag nog!

€ 1.282,00

lees verder

Beieren
Product
 

Murz

Verblijven in een aangename accommodatie in Bad Fussing? Hotel Murz is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 58 reizigers beoordelen Hotel Murz gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Murz, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel Murz vandaag nog!

€ 1.470,00

lees verder

Beieren
Product
 

Ludwig Royal

Verblijven in een aangename accommodatie in Oberstaufen? Hotel Ludwig Royal is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 238 reizigers beoordelen Hotel Ludwig Royal gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Ludwig Royal, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel Ludwig Royal vandaag nog!

€ 1.842,00

lees verder

Beieren
Product
 

MAXIMILIAN Quellness en Golf

Verblijven in een aangename accommodatie in Bad Griesbach? Hotel MAXIMILIAN Quellness en Golf is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 180 reizigers beoordelen Hotel MAXIMILIAN Quellness en Golf gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel MAXIMILIAN Quellness en Golf, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel MAXIMILIAN Quellness en Golf vandaag nog!

€ 1.064,00

lees verder

Beieren
Product
 

Das Aunhamer

Verblijven in een aangename accommodatie in Bad Griesbach? Hotel Das Aunhamer is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 125 reizigers beoordelen Hotel Das Aunhamer gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Das Aunhamer, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel Das Aunhamer vandaag nog!

€ 1.008,00

lees verder

Beieren
Product
 

Bayerischer Hof

Verblijven in een aangename accommodatie in Lindau? Hotel Bayerischer Hof is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 221 reizigers beoordelen Hotel Bayerischer Hof gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Bayerischer Hof, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel Bayerischer Hof vandaag nog!

€ 1.470,00

lees verder

Beieren
Product
 

Dorint Marc Aurel Resort

Verblijven in een aangename accommodatie in Bad Gogging? Hotel Dorint Marc Aurel Resort is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 180 reizigers beoordelen Hotel Dorint Marc Aurel Resort gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Dorint Marc Aurel Resort, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel Dorint Marc Aurel Resort vandaag nog!

€ 984,00

lees verder

Beieren
Product
 

Achat Schreiberhof

Verblijven in een aangename accommodatie in Aschheim? Hotel Achat Schreiberhof is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 73 reizigers beoordelen Hotel Achat Schreiberhof gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Achat Schreiberhof, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel Achat Schreiberhof vandaag nog!

€ 634,00

lees verder

Beieren
Product
 

Kastanienhof

Verblijven in een aangename accommodatie in Erding? Hotel Kastanienhof is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 82 reizigers beoordelen Hotel Kastanienhof gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Kastanienhof, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel Kastanienhof vandaag nog!

€ 1.218,00

lees verder

Beieren
Product
 

Berghotel Hammersbach

Verblijven in een aangename accommodatie in Grainau? Hotel Berghotel Hammersbach is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 348 reizigers beoordelen Hotel Berghotel Hammersbach gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Berghotel Hammersbach, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel Berghotel Hammersbach vandaag nog!

€ 868,00

lees verder

Beieren
Product
 

Reutemann en Seegarten

Verblijven in een aangename accommodatie in Lindau? Hotel Reutemann en Seegarten is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 71 reizigers beoordelen Hotel Reutemann en Seegarten gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Reutemann en Seegarten, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel Reutemann en Seegarten vandaag nog!

€ 1.596,00

lees verder

Beieren
Product
 

Rothbacher Hof

5-daagse Autovakantie naar Beieren bij Rothbacher Hof

€ 260,00

lees verder

Duitsland Beieren Bodenmais
Product
 

Sonnenhotel Bayerischer Hof

4-daagse Autovakantie naar Beieren bij Sonnenhotel Bayerischer Hof

€ 236,00

lees verder

Duitsland Beieren Waldmünchen
Product
 

Posthotel Traube

Posthotel Traube heeft een geschiedenis die zo'n 300 jaar terug gaat. Het hotel heeft een fantastische ligging midden in het historische centrum van Donauwörth en kende een wel heel bijzondere gast. Op 26 oktober 1777 logeerde de componist Wolfgang Amadeus Mozart een nachtje in het hotel onderweg naar Mannheim. Posthotel Traube is een ideale uitvalsbasis om de Romantische Strasse te ontdekken. Het hotel behoort toe aan de familie Schmidt-Nestmaier, die het hotel al jaren in handen heeft. Na een dag op pad geweest te zijn, kunt u in het gemoedelijke centrum van Donauwörth genieten van een typische Beierse maaltijd en een lokaal biertje.

€ 78,00

lees verder

Duitsland Beieren Donauwörth
Product
 

Sonnenbichl Hotel am Rotfischbach

Sonnenbichl Hotel Am Rotfischbach is een uitstekend, comfortabel en gezellig 4-sterrenhotel. Het hotel heeft een ideale ligging aan de voet van de Rubihorn berg. Daarnaast beschikt Sonnenbichl Hotel Am Rotfischbach over een Biergarten waarvandaan u een onvergetelijk uitzicht heeft over de Allgäuer natuur. In het wellnesscenter kunt u heerlijk ontspannen in de infraroodcabine, sauna of het stoombad. Ook beschikt het hotel over een restaurant waar het ontbijt en diner elke dag voor u klaarstaat. Kortom: in Sonnenbichl Hotel Am Rotfischbach komt u niets te kort. Jaarlijks ontvangt dit hotel dan ook vele gasten. Ze zijn zeer te spreken over de goede keuken, aangename wellnessfaciliteiten, het vriendelijke personeel en de schitterende ligging.

€ 189,00

lees verder

Duitsland Beieren Fischen im Allgäu
Product
 

Hotel Alte Post

Al sinds 1612 doet Alte Post dienst als Gasthof, dus met recht kunnen we spreken over een traditioneel Beiers hotel in het centrum van Oberammergau. Het hotel wordt gerund door de familie Preisinger, waarvan inmiddels de vijfde generatie u welkom heet op een persoonlijke en gastvrije manier. Zowel de gevel als het interieur met veel hout zijn plaatjes om te zien. Achter de traditionele groene vensterluiken liggen comfortabele kamers die in de loop der jaren zijn gemoderniseerd en aangepast. Gasten waarderen vooral de goede keuken met regionale gerechten, vergezeld van een selectie bieren en wijnen, de aantrekkelijke ligging van Hotel Alte Post en het vriendelijke personeel.

€ 129,00

lees verder

Duitsland Beieren Oberammergau
Product
 

Appartementen Chiemgau

Een verblijf in Appartementen Chiemgau betekent plezier voor het hele gezin. De appartementen zijn ruim opgezet en van alle gemakken voorzien. Na een goede nachtrust is het tijd voor een activiteit. Met de Chiemgau-kaart / Ruhpolding & Inzell die inbegrepen is tijdens uw verblijf kunt u de prachtige omgeving gaan verkennen. Geniet met deze kaart van gratis vakantieplezier, maak gebruik van de bergbanen, zwembaden, musea, tennis, voetbalgolf, fietsverhuur, schaatsen en nog veel meer. Ook het regionale openbaar vervoer is met deze kaart gratis. De omgeving van Inzell leent zich uitstekend voor wandelingen. Ook kunt u hier prachtig fietsen door groene weides en langs diverse meertjes met de bergen op de achtergrond. Breng een bezoek aan de Chiemsee, ga waterfietsen met het hele gezin of lekker luieren op het strand. Na een dag op pad kunt u nog wat baantjes trekken in het zwembad of uw batterij opladen in de sauna van Appartementen Chiemgau. Niet alleen de

€ 81,00

lees verder

Duitsland Beieren Inzell
Product
 

Best Western Plus Hotel Füssen

Best Western Plus Hotel Füssen is een populair 4-sterrenhotel met een topligging in Füssen. Füssen is de stad van koning Ludwig II. Hier vindt u pure romantiek tussen Alpentoppen en bergmeren, gecombineerd met cultuur en koninklijke bezienswaardigheden. Het vakantie- en kuuroord Füssen ligt aan de zuidkant van de Romantische Strasse, in een van de mooiste vakantiegebieden van Europa. Elke ochtend staat een uitgebreid ontbijtbuffet voor u klaar. Na een dag vol belevenissen kunt u relaxen in de comfortabele loungebar. Gasten zijn bijzonder te spreken over de centrale ligging van dit hotel. Best Western Plus Hotel Füssen is een ideale uitvalsbasis voor diverse uitstapjes in de veelzijdige omgeving. Het hotel is ook een prima tussenstop op weg naar Italië.

€ 93,00

lees verder

Duitsland Beieren Füssen
Product
 

Bayerwald

4-daagse Autovakantie naar Beieren bij Bayerwald

€ 81,00

lees verder

Duitsland Beieren Neureichenau
Product
 

Landhotel Seeg

4-daagse Autovakantie naar Beieren bij Landhotel Seeg

€ 190,00

lees verder

Duitsland Beieren Seeg
Product
 

Knaus Campingpark Lackenhäuser

Parkachtig kamperen in het Beierse Woud Op zoek naar een gezonde kampeervakantie in Duitsland? Dan is Knaus Campingpark Lackenhäuser in Beieren de plek, ook in de herfst- en wintermaanden. Vanwege de schitterende omgeving in Zuid-Duitsland, de regio rond Passau aan de Donau en het begin van het Woud van Bohemen, dat helemaal doorloopt tot ver in Tsjechië. Dat betekent: eindeloze bossen waarin je kilometers kunt wandelen zonder iemand tegen te komen. Verwennen van lichaam en geest Op Campingpark Lackenhäuser zijn alle faciliteiten aanwezig om je lichaam en geest te verwennen. Zo is er een masseur, een overdekt (verwarmd) zwembad, een sauna, kuurbaden en een praktijk voor natuurgeneeskunde. In zomer én winter een klein paradijs 's Winters is dit een heerlijke plek om te skiën of langlaufen in de zuivere berglucht van het Beierse Woud. Het terrein heet niet voor niets 'campingpark': je kampeert hier echt in een parkachtig landschap. Ook 's winters is het een prachtig gebied om te wandelen en je te ontspannen. De inwendige mens komt niks tekort: er is een goed restaurant met Beierse keuken aanwezig. Vlak bij het drielandenpunt 's Zomers kun je een duik nemen in het natuurbad, met een groene ligweide om lekker te zonnen. Er is een minigolfbaan, een speeltuin, een kegelbaan en een beachvolleybalveld. Voor de kinderen is er zowel in de zomer als in de winter een goed programma. Voor een vakantie met totale ontspanning voor lichaam en geest zit je hier helemaal goed! Als je een paar kilometer rijdt, ben je in het westen van Oostenrijk en ook de grens met Tsjechië is vlakbij.

lees verder

Campsite Beieren Lackenhäuser
Product
 

Knaus Campingpark Bad Kissingen

Kamperen in een kuuroord Knaus Campingpark Bad Kissingen ligt in de gelijknamige (Rozen)stad aan de Fränkische Saale, tegenover het Kurpark vlak bij het stadscentrum. Kuuroord met een rijke traditie Bad Kissingen is een van de bekendste kuuroorden in Duitsland en dat is niet zomaar. Er staan veel historische kuurgebouwen rond het park met een rijke traditie. Reden voor regelmatige bezoeken van koningen en tsaren in het verleden en reden om vermeld te staan op de Werelderfgoedlijst van Unesco. Voorbeelden van deze gebouwen zijn: de Rosengarten, Regentenbau, Arkadenbau en het casino. Populaire plek voor liefhebbers van muziek Knaus Campingpark Bad Kissingen ligt dan ook heerlijk centraal en is bijzonder geschikt als startpunt van allerlei activiteiten. Deze plek is populair vanwege de ontspannende activiteiten in het kuuroord, maar ook bij muziekliefhebbers vanwege concerten. Hier kom je in de relaxstand Er is een overdekt zwembad en een buitenzwembad op ongeveer 1 kilometer. Verder zijn er mogelijkheden om te vissen en te kanoën. Uiteraard leent de omgeving zich uitstekend om te relaxen: wandelen en fietsen. Er is een bistro met biertuin en een minimarkt met broodjesservice. Voor meer informatie wend je je tot de vriendelijke en behulpzame mensen van de receptie.

lees verder

Campsite Beieren Bad Kissingen
Product