user_mobilelogo

Castel de Pont a Lesse

Hotel Castel de Pont-à-Lesse is een stijvol hotel gelegen in Dinant in de Belgische Ardennen. Dit stijvolle hotel is gevestigd in een voormalige kasteel dat dateert uit 1810. Geniet van een uitzicht op de vallei en ontdek de schitterende Ardennen.De 91 kamers van Hotel Castel de Pont-à-Lesse zijn verspreid over 3 gebouwen waarvan 2 met historische waarde. De kamers hebben allemaal hun eigen karakter, grootte en indeling. Alle kamers beschikken over airco, televisie, kluis, koelkast en badkamer. Het hotel beschikt daarnaast over een binnenzwembad, bubbelbad en sauna. In het restaurant kun je genieten van verfijnde diners met wijnen uit de wijnkelder. Kortom; alles is aanwezig voor een ontspannen verblijf. Hotel Castel de Pont-à-Lesse ligt op steenworpafstand van het Middeleeuwse Dinant. Een natuurrijke omgeving nabij rivier de Lesse. Het gebied is fantastisch voor wandelaars en mountainbikers maar ook kan je kajakken op de rivier. Sla een bezoek aa...

€ 109,50

lees verder

België Belgische Ardennen Dinant
Product
 

Hotel Aquatel

Hotel Aquatel ligt een paar kilometer van het centrum van Dinant. Dit is een mooie natuurrijke omgeving waar veel activiteiten te vinden zijn. Denk aan kajakken, een adventure park en vele wandel- en fietsroutes.

€ 58,50

lees verder

België Belgische Ardennen Dinant
Product
 

Castel de Pont à Lesse

Het statige kasteelhotel Castel de Pont-à-Lesse ligt in het hart van de Belgische Ardennen. Het hotel bevindt zich op 5 kilometer van Dinant te midden van een bomenpark.

€ 66,00

lees verder

België Belgische Ardennen Dinant
Product