user_mobilelogo

Hampton Inn Berlin City Centre

Verblijven in een aangename accommodatie in Berlijn? Hotel Hampton Inn Berlin City Centre Alexanderplatz is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 1736 reizigers beoordelen Hotel Hampton Inn Berlin City Centre Alexanderplatz gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Hampton Inn Berlin City Centre Alexanderplatz, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel Hampton Inn Berlin City Centre Alexanderplatz vandaag nog!

€ 140,00

lees verder

Berlijn
Product
 

Comfort Lichtenberg

Verblijven in een aangename accommodatie in Berlijn? Hotel Comfort Lichtenberg is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 53 reizigers beoordelen Hotel Comfort Lichtenberg gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Comfort Lichtenberg, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel Comfort Lichtenberg vandaag nog!

€ 78,00

lees verder

Berlijn
Product
 

Scandic Berlin Potsdamer Platz

Verblijven in een aangename accommodatie in Berlijn? Hotel Scandic Berlin Potsdamer Platz is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 1932 reizigers beoordelen Hotel Scandic Berlin Potsdamer Platz gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Scandic Berlin Potsdamer Platz, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel Scandic Berlin Potsdamer Platz vandaag nog!

€ 315,00

lees verder

Berlijn
Product
 

ibis Berlin City West

Verblijven in een aangename accommodatie in Berlijn? Hotel ibis Berlin City West is een comfortabel 2-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 283 reizigers beoordelen Hotel ibis Berlin City West gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel ibis Berlin City West, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel ibis Berlin City West vandaag nog!

€ 275,00

lees verder

Berlijn
Product
 

Azimut Berlin Kurfuerstendamm

Verblijven in een aangename accommodatie in Berlijn? Hotel Azimut Berlin Kurfuerstendamm is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 46 reizigers beoordelen Hotel Azimut Berlin Kurfuerstendamm gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Azimut Berlin Kurfuerstendamm, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel Azimut Berlin Kurfuerstendamm vandaag nog!

€ 246,00

lees verder

Berlijn
Product
 

Victors Residenz Berlin

Verblijven in een aangename accommodatie in Berlijn? Hotel Victors Residenz Berlin is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 581 reizigers beoordelen Hotel Victors Residenz Berlin gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Victors Residenz Berlin, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel Victors Residenz Berlin vandaag nog!

€ 132,00

lees verder

Berlijn
Product
 

Adagio Berlin Kurfurstendamm

Verblijven in een aangename accommodatie in Berlijn? Aparthotel Adagio Berlin Kurfurstendamm is een luxe 4-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 575 reizigers beoordelen Aparthotel Adagio Berlin Kurfurstendamm gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel Adagio Berlin Kurfurstendamm, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Aparthotel Adagio Berlin Kurfurstendamm vandaag nog!

€ 120,00

lees verder

Berlijn
Product
 

Monbijou

Verblijven in een aangename accommodatie in Berlijn? Hotel Monbijou is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 164 reizigers beoordelen Hotel Monbijou gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Monbijou, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel Monbijou vandaag nog!

€ 126,00

lees verder

Berlijn
Product
 

Mercure Berlin Zentrum

Verblijven in een aangename accommodatie in Berlijn? Hotel Mercure Berlin Zentrum is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 45 reizigers beoordelen Hotel Mercure Berlin Zentrum gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Mercure Berlin Zentrum, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel Mercure Berlin Zentrum vandaag nog!

€ 213,00

lees verder

Berlijn
Product
 

Bristol

Verblijven in een aangename accommodatie in Berlijn? Hotel Bristol is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 571 reizigers beoordelen Hotel Bristol gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Bristol, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel Bristol vandaag nog!

€ 134,00

lees verder

Berlijn
Product
 

Leonardo Royal Berlin

Verblijven in een aangename accommodatie in Berlijn? Hotel Leonardo Royal Berlin Alexanderplatz is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 1045 reizigers beoordelen Hotel Leonardo Royal Berlin Alexanderplatz gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Leonardo Royal Berlin Alexanderplatz, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel Leonardo Royal Berlin Alexanderplatz vandaag nog!

€ 206,00

lees verder

Berlijn
Product
 

enjoy Berlin City Messe

Verblijven in een aangename accommodatie in Berlijn? Hotel enjoy Berlin City Messe is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 35 reizigers beoordelen Hotel enjoy Berlin City Messe gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel enjoy Berlin City Messe, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel enjoy Berlin City Messe vandaag nog!

€ 215,00

lees verder

Berlijn
Product
 

Leonardo Berlin

Op zoek naar een comfortabel hotel voor jouw stedentrip naar Berlijn? Het aangename 3-sterrenhotel Leonardo Berlin heeft een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding en wordt erg goed beoordeeld. De kamers hebben een gezellige uitstraling en zijn voorzien van alle gemakken. Als jij thuiskomt van het Berlijnse nachtleven ligt daar een heerlijk bed voor je klaar. Je vindt het metrostation om de hoek dus bent zo bij allerlei Berlijnse bezienswaardigheden. Daarnaast zijn de medewerkers van de receptie ontzettend behulpzaam en staan zij 24 uur per dag voor je klaar. Boek jouw reis naar hotel Leonardo Berlin en ontdek wat Berlijn jou te bieden heeft.

€ 96,00

lees verder

Berlijn
Product
 

Vienna House Andels Berlin

Verblijven in een aangename accommodatie in Berlijn? Hotel Vienna House by Wyndham Andels Berlin is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 135 reizigers beoordelen Hotel Vienna House by Wyndham Andels Berlin gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Vienna House by Wyndham Andels Berlin, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel Vienna House by Wyndham Andels Berlin vandaag nog!

€ 372,00

lees verder

Berlijn
Product
 

Derag LivingBerlin Mitte

Verblijven in een aangename accommodatie in Berlijn? Hotel Derag Livinghotel Berlin Mitte is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 256 reizigers beoordelen Hotel Derag Livinghotel Berlin Mitte gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Derag Livinghotel Berlin Mitte, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel Derag Livinghotel Berlin Mitte vandaag nog!

€ 258,00

lees verder

Berlijn
Product
 

H10 Berlin Ku Damm

Verblijven in een aangename accommodatie in Berlijn? Hotel H10 Berlin Ku Damm is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 974 reizigers beoordelen Hotel H10 Berlin Ku Damm gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel H10 Berlin Ku Damm, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel H10 Berlin Ku Damm vandaag nog!

€ 166,00

lees verder

Berlijn
Product
 

Golden Tulip Bleibtreu

Verblijven in een aangename accommodatie in Berlijn? Hotel Golden Tulip Bleibtreu is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 46 reizigers beoordelen Hotel Golden Tulip Bleibtreu gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Golden Tulip Bleibtreu, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel Golden Tulip Bleibtreu vandaag nog!

€ 188,00

lees verder

Berlijn
Product
 

B en B Berlin City Ost

Verblijven in een aangename accommodatie in Berlijn? Hotel B en B Berlin City Ost is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 20 reizigers beoordelen Hotel B en B Berlin City Ost gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel B en B Berlin City Ost, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel B en B Berlin City Ost vandaag nog!

€ 200,00

lees verder

Berlijn
Product
 

Palace Berlin

Verblijven in een aangename accommodatie in Berlijn? Hotel Palace Berlin is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 714 reizigers beoordelen Hotel Palace Berlin gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Palace Berlin, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel Palace Berlin vandaag nog!

€ 214,00

lees verder

Berlijn
Product
 

SORAT Berlin

Verblijven in een aangename accommodatie in Berlijn? Hotel SORAT Hotel Berlin is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 108 reizigers beoordelen Hotel SORAT Hotel Berlin gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel SORAT Hotel Berlin, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel SORAT Hotel Berlin vandaag nog!

€ 132,00

lees verder

Berlijn
Product
 

Abba Berlin

Verblijven in een aangename accommodatie in Berlijn? Hotel Abba Berlin is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 12 reizigers beoordelen Hotel Abba Berlin gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Abba Berlin, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel Abba Berlin vandaag nog!

€ 116,00

lees verder

Berlijn
Product
 

Sofitel Berlin Kurfurstendamm

Verblijven in een aangename accommodatie in Berlijn? Hotel Sofitel Berlin Kurfurstendamm is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 723 reizigers beoordelen Hotel Sofitel Berlin Kurfurstendamm gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Sofitel Berlin Kurfurstendamm, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel Sofitel Berlin Kurfurstendamm vandaag nog!

€ 162,00

lees verder

Berlijn
Product
 

Ibis Hauptbahnhof

Verblijven in een aangename accommodatie in Berlijn? Hotel Ibis Hauptbahnhof is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 8135 reizigers beoordelen Hotel Ibis Hauptbahnhof gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Ibis Hauptbahnhof, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel Ibis Hauptbahnhof vandaag nog!

€ 120,00

lees verder

Berlijn
Product
 

Amber Econtel Charlottenburg

Verblijven in een aangename accommodatie in Berlijn? Hotel Amber Econtel Charlottenburg is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 105 reizigers beoordelen Hotel Amber Econtel Charlottenburg gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Amber Econtel Charlottenburg, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel Amber Econtel Charlottenburg vandaag nog!

€ 102,00

lees verder

Berlijn
Product
 

Novum Kronprinz Berlin

Verblijven in een aangename accommodatie in Berlijn? Hotel Novum Kronprinz Berlin is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 70 reizigers beoordelen Hotel Novum Kronprinz Berlin gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Novum Kronprinz Berlin, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel Novum Kronprinz Berlin vandaag nog!

€ 211,00

lees verder

Berlijn
Product
 

AMANO East Side

Verblijven in een aangename accommodatie in Berlijn? Hotel AMANO East Side is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 260 reizigers beoordelen Hotel AMANO East Side gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel AMANO East Side, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel AMANO East Side vandaag nog!

€ 154,00

lees verder

Berlijn
Product
 

25hours Bikini

Verblijven in een aangename accommodatie in Berlijn? Hotel 25hours Bikini is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 427 reizigers beoordelen Hotel 25hours Bikini gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel 25hours Bikini, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel 25hours Bikini vandaag nog!

€ 158,00

lees verder

Berlijn
Product
 

Amano

Verblijven in een aangename accommodatie in Berlijn? Hotel Amano is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 25 reizigers beoordelen Hotel Amano gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Amano, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel Amano vandaag nog!

€ 142,00

lees verder

Berlijn
Product
 

Best Western am Spittelmarkt

Op zoek naar een comfortabel hotel op een gunstige locatie in Berlijn? Hotel Best Western am Spittelmarkt is de ideale plek voor jouw verblijf. Het hotel ligt op slechts 150 meter van het Spittelmarkt metrostation, waardoor je snel en gemakkelijk toegang hebt tot de hoogtepunten van Berlijn. Binnen 15 minuten ben je al op de Alexanderplatz. Begin je dag goed in de ontbijtruimte met een smakelijk ontbijt, zodat je vol energie de stad kunt verkennen. Na een dag vol Berlijnse hoogtepunten sluit je de dag af in de hotelbar. Ben je klaar om Berlijn te ontdekken? Reserveer nu jouw verblijf bij Best Western am Spittelmarkt.

€ 110,00

lees verder

Berlijn
Product
 

Wilde Checkpoint Charlie

Verblijven in een aangename accommodatie in Berlijn? Aparthotel Wilde Aparthotels Checkpoint Charlie Berlin is een luxe 4-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 143 reizigers beoordelen Aparthotel Wilde Aparthotels Checkpoint Charlie Berlin gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel Wilde Aparthotels Checkpoint Charlie Berlin, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Aparthotel Wilde Aparthotels Checkpoint Charlie Berlin vandaag nog!

€ 212,00

lees verder

Berlijn
Product
 

Ibis Berlin Mitte

Verblijven in een aangename accommodatie in Berlijn? Hotel Ibis Berlin Mitte is een comfortabel 2-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 683 reizigers beoordelen Hotel Ibis Berlin Mitte gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Ibis Berlin Mitte, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel Ibis Berlin Mitte vandaag nog!

€ 271,00

lees verder

Berlijn
Product
 

Intercity Berlin Hauptbahnhof

Verblijven in een aangename accommodatie in Berlijn? Hotel IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 1048 reizigers beoordelen Hotel IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof vandaag nog!

€ 124,00

lees verder

Berlijn
Product
 

Waldorf Astoria

Verblijven in een aangename accommodatie in Berlijn? Hotel Waldorf Astoria is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 563 reizigers beoordelen Hotel Waldorf Astoria gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Waldorf Astoria, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel Waldorf Astoria vandaag nog!

€ 412,00

lees verder

Berlijn
Product
 

NH Nhow Berlin

Verblijven in een aangename accommodatie in Berlijn? Hotel NH Nhow Berlin is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 1030 reizigers beoordelen Hotel NH Nhow Berlin gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel NH Nhow Berlin, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel NH Nhow Berlin vandaag nog!

€ 313,00

lees verder

Berlijn
Product
 

NH Berlin Alexanderplatz

Verblijven in een aangename accommodatie in Berlijn? Hotel NH Berlin Alexanderplatz is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 409 reizigers beoordelen Hotel NH Berlin Alexanderplatz gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel NH Berlin Alexanderplatz, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel NH Berlin Alexanderplatz vandaag nog!

€ 128,00

lees verder

Berlijn
Product
 

Abacus Tierpark

Verblijven in een aangename accommodatie in Berlijn? Hotel Abacus Tierpark is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 125 reizigers beoordelen Hotel Abacus Tierpark gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Abacus Tierpark, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel Abacus Tierpark vandaag nog!

€ 170,00

lees verder

Berlijn
Product
 

ARCOTEL John F

Verblijven in een aangename accommodatie in Berlijn? Hotel ARCOTEL John F is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 522 reizigers beoordelen Hotel ARCOTEL John F gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel ARCOTEL John F, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel ARCOTEL John F vandaag nog!

€ 265,00

lees verder

Berlijn
Product
 

Kudamm 101

Verblijven in een aangename accommodatie in Berlijn? Hotel Kudamm 101 is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 250 reizigers beoordelen Hotel Kudamm 101 gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Kudamm 101, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel Kudamm 101 vandaag nog!

€ 116,00

lees verder

Berlijn
Product
 

Estrel

Verblijven in een aangename accommodatie in Berlijn? Hotel Estrel is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 92 reizigers beoordelen Hotel Estrel gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Estrel, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel Estrel vandaag nog!

€ 152,00

lees verder

Berlijn
Product