user_mobilelogo

INNSiDE by Melia Berlin Mitte

4-daagse Stedentrip naar Berlijn bij INNSiDE by Melia Berlin Mitte

€ 1.656,00

lees verder

Duitsland Berlijn Berlijn
Product
 

Sorat hotel Berlin

4-daagse Stedentrip naar Berlijn bij Sorat hotel Berlin

€ 943,00

lees verder

Duitsland Berlijn Berlijn
Product
 

Comfort Lichtenberg

Verblijven in een aangename accommodatie in Berlijn? Hotel Comfort Lichtenberg is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 7 reizigers beoordelen Hotel Comfort Lichtenberg gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Comfort Lichtenberg, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel Comfort Lichtenberg vandaag nog!

€ 88,00

lees verder

Berlijn
Product
 

Azimut Berlin Kurfuerstendamm

Verblijven in een aangename accommodatie in Berlijn? Hotel Azimut Berlin Kurfuerstendamm is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 46 reizigers beoordelen Hotel Azimut Berlin Kurfuerstendamm gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Azimut Berlin Kurfuerstendamm, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel Azimut Berlin Kurfuerstendamm vandaag nog!

€ 229,00

lees verder

Berlijn
Product
 

Adagio Berlin Kurfurstendamm

Verblijven in een aangename accommodatie in Berlijn? Aparthotel Adagio Berlin Kurfurstendamm is een luxe 4-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 575 reizigers beoordelen Aparthotel Adagio Berlin Kurfurstendamm gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel Adagio Berlin Kurfurstendamm, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Aparthotel Adagio Berlin Kurfurstendamm vandaag nog!

€ 134,00

lees verder

Berlijn
Product
 

Monbijou

Verblijven in een aangename accommodatie in Berlijn? Hotel Monbijou is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 164 reizigers beoordelen Hotel Monbijou gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Monbijou, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel Monbijou vandaag nog!

€ 138,00

lees verder

Berlijn
Product
 

Bristol

Verblijven in een aangename accommodatie in Berlijn? Hotel Bristol is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 571 reizigers beoordelen Hotel Bristol gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Bristol, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel Bristol vandaag nog!

€ 220,00

lees verder

Berlijn
Product
 

Leonardo Royal Berlin

Verblijven in een aangename accommodatie in Berlijn? Hotel Leonardo Royal Berlin Alexanderplatz is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 1045 reizigers beoordelen Hotel Leonardo Royal Berlin Alexanderplatz gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Leonardo Royal Berlin Alexanderplatz, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel Leonardo Royal Berlin Alexanderplatz vandaag nog!

€ 224,00

lees verder

Berlijn
Product
 

enjoy Berlin City Messe

Verblijven in een aangename accommodatie in Berlijn? Hotel enjoy Berlin City Messe is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 35 reizigers beoordelen Hotel enjoy Berlin City Messe gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel enjoy Berlin City Messe, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel enjoy Berlin City Messe vandaag nog!

€ 258,00

lees verder

Berlijn
Product
 

Vienna House Andels Berlin

Verblijven in een aangename accommodatie in Berlijn? Hotel Vienna House by Wyndham Andels Berlin is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 135 reizigers beoordelen Hotel Vienna House by Wyndham Andels Berlin gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Vienna House by Wyndham Andels Berlin, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel Vienna House by Wyndham Andels Berlin vandaag nog!

€ 281,00

lees verder

Berlijn
Product
 

H10 Berlin Ku Damm

Verblijven in een aangename accommodatie in Berlijn? Hotel H10 Berlin Ku Damm is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 974 reizigers beoordelen Hotel H10 Berlin Ku Damm gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel H10 Berlin Ku Damm, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel H10 Berlin Ku Damm vandaag nog!

€ 138,00

lees verder

Berlijn
Product
 

Golden Tulip Bleibtreu

Verblijven in een aangename accommodatie in Berlijn? Hotel Golden Tulip Bleibtreu is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 46 reizigers beoordelen Hotel Golden Tulip Bleibtreu gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Golden Tulip Bleibtreu, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel Golden Tulip Bleibtreu vandaag nog!

€ 251,00

lees verder

Berlijn
Product
 

B en B Berlin City Ost

Verblijven in een aangename accommodatie in Berlijn? Hotel B en B Berlin City Ost is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel B en B Berlin City Ost, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel B en B Berlin City Ost vandaag nog!

€ 223,00

lees verder

Berlijn
Product
 

SORAT Berlin

Verblijven in een aangename accommodatie in Berlijn? Hotel SORAT Hotel Berlin is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 6 reizigers beoordelen Hotel SORAT Hotel Berlin gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel SORAT Hotel Berlin, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel SORAT Hotel Berlin vandaag nog!

€ 92,00

lees verder

Berlijn
Product
 

Ibis Hauptbahnhof

Verblijven in een aangename accommodatie in Berlijn? Hotel Ibis Hauptbahnhof is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 8135 reizigers beoordelen Hotel Ibis Hauptbahnhof gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Ibis Hauptbahnhof, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel Ibis Hauptbahnhof vandaag nog!

€ 118,00

lees verder

Berlijn
Product
 

Novum Kronprinz Berlin

Verblijven in een aangename accommodatie in Berlijn? Hotel Novum Kronprinz Berlin is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Novum Kronprinz Berlin, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel Novum Kronprinz Berlin vandaag nog!

€ 212,00

lees verder

Berlijn
Product
 

AMANO East Side

Verblijven in een aangename accommodatie in Berlijn? Hotel AMANO East Side is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 260 reizigers beoordelen Hotel AMANO East Side gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel AMANO East Side, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel AMANO East Side vandaag nog!

€ 158,00

lees verder

Berlijn
Product
 

Amano

Verblijven in een aangename accommodatie in Berlijn? Hotel Amano is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 25 reizigers beoordelen Hotel Amano gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Amano, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel Amano vandaag nog!

€ 144,00

lees verder

Berlijn
Product
 

Best Western am Spittelmarkt

Op zoek naar een comfortabel hotel op een gunstige locatie in Berlijn? Hotel Best Western am Spittelmarkt is de ideale plek voor jouw verblijf. Het hotel ligt op slechts 150 meter van het Spittelmarkt metrostation, waardoor je snel en gemakkelijk toegang hebt tot de hoogtepunten van Berlijn. Binnen 15 minuten ben je al op de Alexanderplatz. Begin je dag goed in de ontbijtruimte met een smakelijk ontbijt, zodat je vol energie de stad kunt verkennen. Na een dag vol Berlijnse hoogtepunten sluit je de dag af in de hotelbar. Ben je klaar om Berlijn te ontdekken? Reserveer nu jouw verblijf bij Best Western am Spittelmarkt.

€ 108,00

lees verder

Berlijn
Product
 

ARCOTEL John F

Verblijven in een aangename accommodatie in Berlijn? Hotel ARCOTEL John F is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel ARCOTEL John F, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel ARCOTEL John F vandaag nog!

€ 264,00

lees verder

Berlijn
Product
 

Kudamm 101

Verblijven in een aangename accommodatie in Berlijn? Hotel Kudamm 101 is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 251 reizigers beoordelen Hotel Kudamm 101 gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Kudamm 101, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel Kudamm 101 vandaag nog!

€ 98,00

lees verder

Berlijn
Product
 

Estrel

Verblijven in een aangename accommodatie in Berlijn? Hotel Estrel is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 7 reizigers beoordelen Hotel Estrel gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Estrel, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel Estrel vandaag nog!

€ 116,00

lees verder

Berlijn
Product
 

Come Inn Kurfurstendamm

Verblijven in een aangename accommodatie in Berlijn? Hotel Come Inn Berlin Kurfurstendamm Opera is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 476 reizigers beoordelen Hotel Come Inn Berlin Kurfurstendamm Opera gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Come Inn Berlin Kurfurstendamm Opera, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel Come Inn Berlin Kurfurstendamm Opera vandaag nog!

€ 106,00

lees verder

Berlijn
Product
 

RIU Plaza Berlin

Hotel RIU Plaza Berlin is perfect voor een stedentrip in Berlijn. Van een uitgebreid ontbijtbuffet en modern ingerichte kamers tot de ideale ligging om de veelzijdige stad te ontdekken. Het 4-sterrenhotel is gevestigd in de wijk Schöneberg, vlak bij de winkelboulevard Kurfürstendamm en de metrohaltes Wittenbergplatz en An Der Urania. Op loopafstand vind je het winkelcentrum Kadewe. Kortom, een toplocatie om de hoofdstad van Duitsland te ontdekken. Wil jij comfortabel verblijven in Berlijn? Boek dan snel je verblijf bij RIU Plaza Berlin!

€ 108,00

lees verder

Berlijn
Product
 

Berlin Berlin

Verblijven in een aangename accommodatie in Berlijn? Hotel Berlin Berlin is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 30 reizigers beoordelen Hotel Berlin Berlin gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Berlin Berlin, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel Berlin Berlin vandaag nog!

€ 246,00

lees verder

Berlijn
Product
 

Berlin Mark

Verblijven in een aangename accommodatie in Berlijn? Hotel Berlin Mark is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 34 reizigers beoordelen Hotel Berlin Mark gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Berlin Mark, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel Berlin Mark vandaag nog!

€ 317,00

lees verder

Berlijn
Product