user_mobilelogo

Mendi Beach

Verblijven in een aangename accommodatie in Kassandra? Hotel Mendi Beach is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 2760 reizigers beoordelen Hotel Mendi Beach gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Mendi Beach, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Mendi Beach vandaag nog!

€ 476,00

lees verder

Chalkidiki
Product
 

Sousouras

Verblijven in een aangename accommodatie in Hanioti? Hotel Sousouras is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 536 reizigers beoordelen Hotel Sousouras gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Sousouras, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Sousouras vandaag nog!

€ 434,00

lees verder

Chalkidiki
Product
 

GRECOTEL Margo Bay Turquoise

Verblijven in een aangename accommodatie in Hanioti? Hotel Domes Noruz Kassandra is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 1384 reizigers beoordelen Hotel Domes Noruz Kassandra gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Domes Noruz Kassandra, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Domes Noruz Kassandra vandaag nog!

€ 934,00

lees verder

Chalkidiki
Product
 

Miraggio Thermal Spa

Verblijven in een aangename accommodatie in Paliouri? Hotel Miraggio Thermal Spa is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 194 reizigers beoordelen Hotel Miraggio Thermal Spa gemiddeld met een 9. Ook beschikt het hotel over vele faciliteiten waaronder een spa. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Miraggio Thermal Spa, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Miraggio Thermal Spa vandaag nog!

€ 859,00

lees verder

Chalkidiki
Product
 

Sani Beach

Verblijven in een aangename accommodatie in Sani? Hotel Sani Beach is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 799 reizigers beoordelen Hotel Sani Beach gemiddeld met een 10. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Sani Beach, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Sani Beach vandaag nog!

€ 926,00

lees verder

Chalkidiki
Product
 

Aegean Melathron

Verblijven in een aangename accommodatie in Kallithea? Hotel Aegean Melathron is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 347 reizigers beoordelen Hotel Aegean Melathron gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Aegean Melathron, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Aegean Melathron vandaag nog!

€ 537,00

lees verder

Chalkidiki
Product
 

Flegra Palace

Beleef Griekenland als nooit tevoren vanuit het heerlijke Hotel Flegra Palace! Dit schitterende 4-sterrenhotel ligt op het schiereiland Chalkidiki in de plaats Pefkohori. Het hotel is met slechts 80 kamers en appartementen lekker kleinschalig en ligt op loopafstand van het strand en centrum. Maar er is nog meer te beleven. Wat dacht je van zwemmen in het tropische zwembad, zonnebaden, een potje tafeltennissen en helemaal tot rust komen in de spa? De dag wordt smakelijk afgesloten bij het buffetrestaurant. Of kies jij liever voor de Griekse specialiteiten bij het à-la-carterestaurant? Het wordt hoe dan ook smullen!

€ 385,00

lees verder

Chalkidiki
Product
 

Possidona Beach

Verblijven in een aangename accommodatie in Gerakini? Hotel Possidona Beach is een comfortabel 2-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 39 reizigers beoordelen Hotel Possidona Beach gemiddeld met een 10. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Possidona Beach, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Possidona Beach vandaag nog!

€ 550,00

lees verder

Chalkidiki
Product
 

Lilly Ann Village

Verblijven in een aangename accommodatie in Nikiti? Hotel Lilly Ann Village is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 1038 reizigers beoordelen Hotel Lilly Ann Village gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Lilly Ann Village, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Lilly Ann Village vandaag nog!

€ 483,00

lees verder

Chalkidiki
Product
 

Apanemia by Flegra

Verblijven in een aangename accommodatie in Pefkohori? Appartement Apanemia by Flegra is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 26 reizigers beoordelen Appartement Apanemia by Flegra gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Apanemia by Flegra, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Appartement Apanemia by Flegra vandaag nog!

€ 402,00

lees verder

Chalkidiki
Product
 

Kassandra Palace

Verblijven in een aangename accommodatie in Kriopigi? Aparthotel Kassandra Palace is een luxe 5-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 135 reizigers beoordelen Aparthotel Kassandra Palace gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel Kassandra Palace, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Aparthotel Kassandra Palace vandaag nog!

€ 538,00

lees verder

Chalkidiki
Product
 

Porto Carras Meliton

Verblijven in een aangename accommodatie in Neos Marmaras? Hotel Porto Carras Meliton is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 256 reizigers beoordelen Hotel Porto Carras Meliton gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Porto Carras Meliton, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Porto Carras Meliton vandaag nog!

€ 651,00

lees verder

Chalkidiki
Product
 

Ikos Olivia

Verblijven in een aangename accommodatie in Gerakini? Hotel Ikos Olivia is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 391 reizigers beoordelen Hotel Ikos Olivia gemiddeld met een 10. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Ikos Olivia, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Ikos Olivia vandaag nog!

€ 1.478,00

lees verder

Chalkidiki
Product
 

Dolphin Beach

Verblijven in een aangename accommodatie in Kassandra? Hotel Dolphin Beach is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 101 reizigers beoordelen Hotel Dolphin Beach gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Dolphin Beach, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Dolphin Beach vandaag nog!

€ 612,00

lees verder

Chalkidiki
Product
 

Kriopigi Beach

Verblijven in een aangename accommodatie in Kriopigi? Hotel Kriopigi Beach is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 15 reizigers beoordelen Hotel Kriopigi Beach gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Kriopigi Beach, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Kriopigi Beach vandaag nog!

€ 762,00

lees verder

Chalkidiki
Product
 

Ikos Oceania

Verblijven in een aangename accommodatie in Nea Moudania? Hotel Ikos Oceania is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 732 reizigers beoordelen Hotel Ikos Oceania gemiddeld met een 10. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Ikos Oceania, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Ikos Oceania vandaag nog!

€ 1.437,00

lees verder

Chalkidiki
Product
 

Chrousso Village

Verblijven in een aangename accommodatie in Paliouri? Hotel Chrousso Village is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 65 reizigers beoordelen Hotel Chrousso Village gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Chrousso Village, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Chrousso Village vandaag nog!

€ 535,00

lees verder

Chalkidiki
Product
 

Alia Palace

Ga voor grandioze luxe in een smaakvol jasje bij het 5-sterrenhotel Alia Palace. Waar je bij aankomst overweldigd wordt door de sfeer en de service. Als je je jouw prachtige optrekje krijgt toegewezen; weet je zeker dat je een rustieke week tegemoet gaat. Het bed getest? Tijd om door te gaan naar het zwembad. Wat een grootste verademing is in jouw door zon gekleurde dagen; die ruimte biedt voor eindeloze verkoeling en een warm welkom is voor alle waterratten. Laat vervolgens je sportieve skills zien in de fitnessruimte en op de tennisbaan; om vervolgens jezelf alle rust te gunnen in het spacentrum. Laat de sauna, hamam, de whirlpool en massages je lichaam een onvergetelijke behandeling geven. Met een voldaan zen-gevoel loop je richting het restaurant en proef je de smakelijke gerechten die op je bord getoverd worden. De gezellige ambiance krijgt een hoger niveau door de sfeervolle livemuziek. Kom samen met je partner een week elegant genieten in Pefkohori.

€ 539,00

lees verder

Chalkidiki
Product
 

ACROTEL Elea Beach

Verblijven in een aangename accommodatie in Elia Beach? Hotel ACROTEL Elea Beach is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 223 reizigers beoordelen Hotel ACROTEL Elea Beach gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel ACROTEL Elea Beach, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel ACROTEL Elea Beach vandaag nog!

€ 436,00

lees verder

Chalkidiki
Product
 

Acrotel Athena Pallas Village

Verblijven in een aangename accommodatie in Elia Beach? Hotel Acrotel Athena Pallas Village is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 240 reizigers beoordelen Hotel Acrotel Athena Pallas Village gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Acrotel Athena Pallas Village, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Acrotel Athena Pallas Village vandaag nog!

€ 566,00

lees verder

Chalkidiki
Product
 

Atrium

Verblijven in een aangename accommodatie in Pefkohori? Hotel Atrium is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 86 reizigers beoordelen Hotel Atrium gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Atrium, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Atrium vandaag nog!

€ 678,00

lees verder

Chalkidiki
Product
 

Acrotel Lily Ann Beach

Verblijven in een aangename accommodatie in Nikiti? Hotel Acrotel Lily Ann Beach is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 30 reizigers beoordelen Hotel Acrotel Lily Ann Beach gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Acrotel Lily Ann Beach, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Acrotel Lily Ann Beach vandaag nog!

€ 644,00

lees verder

Chalkidiki
Product
 

Cora Resort

Een vakantie om helemaal bij weg te dromen: dat beleef je bij Cora Hotel en Spa Resort! Dit prachtige 5-sterrenhotel ligt in Afitos op het schiereiland Chalkidiki. Een adembenemende omgeving, waarin dit adembenemende hotel extra goed tot zijn recht komt. Geniet van een heerlijke relaxvakantie bij het zwembad (mét zeezicht), trakteer jezelf op een wellnessmomentje bij de sauna of verwen je smaakpapillen met een hoogstaande gastronomische beleving. Alles is hier lekker luxe, en toch is de sfeer heel gemoedelijk. Klinkt dat als jouw droomvakantie? Reserveer dan snel jouw kamer bij Cora Hotel en Spa Resort!

€ 595,00

lees verder

Chalkidiki
Product
 

Possidi Holidays

Verblijven in een aangename accommodatie in Possidi? Hotel Possidi Holidays is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 100 reizigers beoordelen Hotel Possidi Holidays gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Possidi Holidays, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Possidi Holidays vandaag nog!

€ 660,00

lees verder

Chalkidiki
Product
 

Sani Dunes

Verblijven in een aangename accommodatie in Sani? Hotel Sani Dunes is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 165 reizigers beoordelen Hotel Sani Dunes gemiddeld met een 10. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Sani Dunes, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Sani Dunes vandaag nog!

€ 1.300,00

lees verder

Chalkidiki
Product
 

Lagomandra

Verblijven in een aangename accommodatie in Neos Marmaras? Hotel Lagomandra is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 83 reizigers beoordelen Hotel Lagomandra gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Lagomandra, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Lagomandra vandaag nog!

€ 576,00

lees verder

Chalkidiki
Product
 

Xenios Anastasia Resort en Spa

Verblijven in een aangename accommodatie in Nea Skioni? Hotel Xenios Anastasia Resort en Spa is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 70 reizigers beoordelen Hotel Xenios Anastasia Resort en Spa gemiddeld met een 8. Ook beschikt het hotel over vele faciliteiten waaronder een spa. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Xenios Anastasia Resort en Spa, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Xenios Anastasia Resort en Spa vandaag nog!

€ 554,00

lees verder

Chalkidiki
Product
 

Lagomandra Beach

Verblijven in een aangename accommodatie in Elia Nikiti? Hotel Lagomandra Beach en Spa is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 106 reizigers beoordelen Hotel Lagomandra Beach en Spa gemiddeld met een 9. Ook beschikt het hotel over vele faciliteiten waaronder een spa. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Lagomandra Beach en Spa, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Lagomandra Beach en Spa vandaag nog!

€ 515,00

lees verder

Chalkidiki
Product
 

Possidi Paradise

Verblijven in een aangename accommodatie in Possidi? Hotel Possidi Paradise is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 1126 reizigers beoordelen Hotel Possidi Paradise gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Possidi Paradise, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Possidi Paradise vandaag nog!

€ 544,00

lees verder

Chalkidiki
Product
 

Sani Club

Verblijven in een aangename accommodatie in Sani? Resort Sani Club is een luxe 5-sterren resort, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 348 reizigers beoordelen Resort Sani Club gemiddeld met een 10. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Resort Sani Club, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Resort Sani Club vandaag nog!

€ 1.228,00

lees verder

Chalkidiki
Product
 

Blue Bay

Verblijven in een aangename accommodatie in Afitos? Hotel Blue Bay is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 87 reizigers beoordelen Hotel Blue Bay gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Blue Bay, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Blue Bay vandaag nog!

€ 693,00

lees verder

Chalkidiki
Product
 

Melissa Gold Coast

Verblijven in een aangename accommodatie in Psakoudia? Hotel Melissa Gold Coast is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 59 reizigers beoordelen Hotel Melissa Gold Coast gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Melissa Gold Coast, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Melissa Gold Coast vandaag nog!

€ 356,00

lees verder

Chalkidiki
Product
 

Domes Noruz Kassandra adults only

Domes Noruz Kassandra is een fantastisch lifestyle resort en krijgt niet voor niets ons Excellent label. Hier worden de deuren geopend naar een wereld van ongekende luxe en exclusiviteit. Er zijn alleen volwassen gasten welkom om te genieten van de weelde van het goede leven. Ook de ligging is super. Het resort ligt aan het zand/kiezelstrand, bekroond met met een blauwe vlag met gratis ligstoelen en parasols.

De fantastisch uitgestrekte buitenruimtes zijn ontworpen met heerlijke ligstoelen, kristalheldere zwembaden en een prachtige omgeving vol groen. De gazons vol palmbomen lopen vloeiend over in het strand. Domes Noruz Kassandra geeft je dan ook het gevoel van een beachclub, you can feel it in the air. Ontspannen en socializen gaat hier vanzelf onder het genot van een lekker drankje, hapje en goede muziek.

In het exclusieve restaurant word je verwend met heerlijke gerechten, bereid door gepassioneerde chef-koks. Elke maaltijd is een feest van smaak, met de meest verse ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Natuurlijk is er ook een fantastische spa, waar je geniet van verkwikkende behandelingen en massages, uitgevoerd door professioneel personeel. Laat al je zorgen achter en ontspan helemaal, terwijl je geniet van de prachtige omgeving. 

€ 921,00

lees verder

Griekenland Chalkidiki Hanioti Kassandra
Product