user_mobilelogo

Ipsos Beach

Verblijven in een aangename accommodatie in Ipsos? Hotel Ipsos Beach is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 136 reizigers beoordelen Hotel Ipsos Beach gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Ipsos Beach, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Ipsos Beach vandaag nog!

€ 385,00

lees verder

Corfu
Product
 

GRECOTEL Corfu Imperial

Alle liefhebbers van 5-sterren stijl en grootste luxe raken dolgelukkig bij Corfu Imperial. Hier wissel je af tussen de 3 buitenbaden of kies je voor een van de 3 baaien, die enkel alleen te bezoeken zijn voor hotelbezoekers. Zo aanschouw je in serene rust en op de meest idyllische plekjes de prachtige zee. Bij Corfu Imperial wissel je het ene parelplekje af met de andere. En hoef je alleen te kiezen of je voor het zalige zwembadwater gaat of de kabbelende zee. Het hotel geeft je alle smaken in de restaurants, met 4 à-la-carte opties en een buffetrestaurant. Waar je bij de bar jouw favoriete dranken laat inschenken. Het zijn de kamers die jouw verblijf helemaal compleet maken. Met een uitzicht over de baai, over de olijfgaarden en de prachtige tuin, tuur je de vrijheid en kom je helemaal tot rust. Dompel jezelf onder in luxe en kom samen met je partner 5-sterren genieten bij Corfu Imperial.

€ 1.265,00

lees verder

Corfu
Product
 

Aeolos Beach Resort

Verblijven in een aangename accommodatie in Perama? Aparthotel Aeolos Beach Resort is een luxe 4-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 4167 reizigers beoordelen Aparthotel Aeolos Beach Resort gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel Aeolos Beach Resort, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Aparthotel Aeolos Beach Resort vandaag nog!

€ 802,00

lees verder

Corfu
Product
 

Ikos Dassia

Verblijven in een aangename accommodatie in Dassia? Hotel Ikos Dassia is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 396 reizigers beoordelen Hotel Ikos Dassia gemiddeld met een 10. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Ikos Dassia, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Ikos Dassia vandaag nog!

€ 1.238,00

lees verder

Corfu
Product
 

Nautilus Barbati

Geniet van de prachtige natuur in Barbati vanuit Hotel Nautilus Barbati! Dit intieme 3-sterrenhotel op Corfu heeft een heerlijk rustige ligging en bestaat uit slechts 65 kamers. Perfect voor een kleinschalige vakantie, waarbij je je volledig laat onderdompelen in Griekse gezelligheid. En terwijl je tussen de groene heuvels aan het zwembad ligt, waait er een verfrissend zeebriesje langs je huid. Het hotel ligt namelijk direct aan zee! Ben je klaar om deze mooie, unieke plek te ontdekken? Bekijk onze prijzen en reis met ons mee naar Nautilus Barbati!

€ 439,00

lees verder

Corfu
Product
 

Kairaba Mythos Palace

Verblijven in een aangename accommodatie in Boukari? Hotel Kairaba Mythos Palace is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 110 reizigers beoordelen Hotel Kairaba Mythos Palace gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Kairaba Mythos Palace, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Kairaba Mythos Palace vandaag nog!

€ 665,00

lees verder

Corfu
Product
 

Alkionis

Verblijven in een aangename accommodatie in Moraitika? Hotel Alkionis is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 600 reizigers beoordelen Hotel Alkionis gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Alkionis, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Alkionis vandaag nog!

€ 349,00

lees verder

Corfu
Product
 

Roda Beach

Verblijven in een aangename accommodatie in Roda? Hotel Roda Beach Resort en Spa is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 1175 reizigers beoordelen Hotel Roda Beach Resort en Spa gemiddeld met een 8. Ook beschikt het hotel over vele faciliteiten waaronder een spa. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Roda Beach Resort en Spa, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Roda Beach Resort en Spa vandaag nog!

€ 705,00

lees verder

Corfu
Product
 

Ibiscus Corfu

Verblijven in een aangename accommodatie in Roda? Hotel Ibiscus Corfu is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 63 reizigers beoordelen Hotel Ibiscus Corfu gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Ibiscus Corfu, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Ibiscus Corfu vandaag nog!

€ 742,00

lees verder

Corfu
Product
 

Angela Beach

Verblijven in een aangename accommodatie in Roda? Aparthotel Angela Beach is een comfortabel 3-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 264 reizigers beoordelen Aparthotel Angela Beach gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel Angela Beach, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Aparthotel Angela Beach vandaag nog!

€ 411,00

lees verder

Corfu
Product
 

Mareblue Beach Resort

Verblijven in een aangename accommodatie in Agios Spiridon? Hotel Mareblue Beach Resort is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 605 reizigers beoordelen Hotel Mareblue Beach Resort gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Mareblue Beach Resort, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Mareblue Beach Resort vandaag nog!

€ 507,00

lees verder

Corfu
Product
 

Almyros Beach Resort en Spa

Verblijven in een aangename accommodatie in Acharavi? Hotel Almyros Beach Resort en Spa is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 73 reizigers beoordelen Hotel Almyros Beach Resort en Spa gemiddeld met een 9. Ook beschikt het hotel over vele faciliteiten waaronder een spa. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Almyros Beach Resort en Spa, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Almyros Beach Resort en Spa vandaag nog!

€ 554,00

lees verder

Corfu
Product
 

Panorama Sidari

Verblijven in een aangename accommodatie in Sidari? Hotel Panorama Sidari is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 204 reizigers beoordelen Hotel Panorama Sidari gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Panorama Sidari, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Panorama Sidari vandaag nog!

€ 612,00

lees verder

Corfu
Product
 

Laguna Holiday Resort

Verblijven in een aangename accommodatie in Agios Spiridon? Hotel Laguna Holiday Resort is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 12 reizigers beoordelen Hotel Laguna Holiday Resort gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Laguna Holiday Resort, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Laguna Holiday Resort vandaag nog!

€ 768,00

lees verder

Corfu
Product
 

Amour Holiday Resort

Verblijven in een aangename accommodatie in Sidari? Hotel Amour Holiday Resort is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 50 reizigers beoordelen Hotel Amour Holiday Resort gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Amour Holiday Resort, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Amour Holiday Resort vandaag nog!

€ 735,00

lees verder

Corfu
Product
 

The Royal Grand

Verblijven in een aangename accommodatie in Kanoni? Hotel The Royal Grand is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 1622 reizigers beoordelen Hotel The Royal Grand gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel The Royal Grand, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel The Royal Grand vandaag nog!

€ 421,00

lees verder

Corfu
Product
 

Marbella Corfu

Verblijven in een aangename accommodatie in Agios Ioannis? Hotel Marbella Corfu is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 242 reizigers beoordelen Hotel Marbella Corfu gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Marbella Corfu, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Marbella Corfu vandaag nog!

€ 1.099,00

lees verder

Corfu
Product
 

Cooks Club Corfu

Verblijven in een aangename accommodatie in Gouvia? Hotel Cooks Club Corfu is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 460 reizigers beoordelen Hotel Cooks Club Corfu gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Cooks Club Corfu, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Cooks Club Corfu vandaag nog!

€ 703,00

lees verder

Corfu
Product
 

Blue Princess Beach en Suites

Verblijven in een aangename accommodatie in Liapades? Hotel Blue Princess Beach en Suites is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 96 reizigers beoordelen Hotel Blue Princess Beach en Suites gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Blue Princess Beach en Suites, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Blue Princess Beach en Suites vandaag nog!

€ 706,00

lees verder

Corfu
Product
 

Alua Dreams Corfu Resort

Verblijven in een aangename accommodatie in Gouvia? Hotel Dreams Corfu Resort and Spa is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 145 reizigers beoordelen Hotel Dreams Corfu Resort and Spa gemiddeld met een 9. Ook beschikt het hotel over vele faciliteiten waaronder een spa. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Dreams Corfu Resort and Spa, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Dreams Corfu Resort and Spa vandaag nog!

€ 1.105,00

lees verder

Corfu
Product
 

Barbati Bay

Verblijven in een aangename accommodatie in Barbati? Appartement Barbati Bay is een luxe 4-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Barbati Bay, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Appartement Barbati Bay vandaag nog!

€ 604,00

lees verder

Corfu
Product
 

Labranda Sandy Beach Resort

Verblijven in een aangename accommodatie in Agios Georgios South? Hotel Labranda Sandy Beach Resort is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 978 reizigers beoordelen Hotel Labranda Sandy Beach Resort gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Labranda Sandy Beach Resort, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Labranda Sandy Beach Resort vandaag nog!

€ 498,00

lees verder

Corfu
Product
 

Kairaba Sandy Villas

Verblijven in een aangename accommodatie in Agios Georgios South? Hotel Kairaba Sandy Villas is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 103 reizigers beoordelen Hotel Kairaba Sandy Villas gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Kairaba Sandy Villas, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Kairaba Sandy Villas vandaag nog!

€ 786,00

lees verder

Corfu
Product
 

Golden Mare

Verblijven in een aangename accommodatie in Barbati? Hotel Golden Mare is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 118 reizigers beoordelen Hotel Golden Mare gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Golden Mare, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Golden Mare vandaag nog!

€ 601,00

lees verder

Corfu
Product
 

Studios Belvedere

Verblijven in een aangename accommodatie in Agios Gordios? Appartement Studios Belvedere is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 25 reizigers beoordelen Appartement Studios Belvedere gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Studios Belvedere, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Appartement Studios Belvedere vandaag nog!

€ 278,00

lees verder

Corfu
Product
 

The Olivar Suites

Verblijven in een aangename accommodatie in Messonghi? Hotel The Olivar Suites is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 12 reizigers beoordelen Hotel The Olivar Suites gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel The Olivar Suites, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel The Olivar Suites vandaag nog!

€ 947,00

lees verder

Corfu
Product
 

Century Resort

Verblijven in een aangename accommodatie in Acharavi? Appartement Century Resort is een luxe 4-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 141 reizigers beoordelen Appartement Century Resort gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Century Resort, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Appartement Century Resort vandaag nog!

€ 373,00

lees verder

Corfu
Product
 

11 dg cruise Oostelijke Middellandse Zee

11-daagse Vakantie naar Corfu bij 11 dg cruise Oostelijke Middellandse Zee

€ 1.190,00

lees verder

Griekenland Corfu Corfu stad
Product
 

The Royal Grand Hotel

The Royal Grand Hotel is een geweldig hotel bevestigd in Kanoni, vlakbij Korfoe, de hoofdstad van het gelijknamige eiland. De stijlvolle kamers zijn van alle gemakken voorzien en tegen een toeslag zijn er ook kamers met tuin- en/of zeezicht te boeken. Het hotel ligt op slechts 300 meter van het zandstrand en beschikt over een mooi zwembad, twee restaurants en bars en een café met schitterend uitzicht op de Kanoni-baai. Kanoni is een leuke toeristenplaats, er zijn veel restaurants, souvenirwinkels en bars. Nu al zin om te genieten op het eiland Corfu? Boek nu je reis naar The Royal Grand Hotel.

€ 143,00

lees verder

Griekenland Corfu Kanoni
Product
 

Nido, Mar Bella Collection Adults only

Te midden van geurende tuinen en vlak bij de Ionische Zee ligt het prachtige Nido, Mar-Bella Collection. Een adults-only hotel die haar gasten veel gemak en gezelligheid biedt tijdens een welverdiende vakantie op Corfu. Geniet van de rust en de ruimte die het hotel je te bieden heeft en kom even helemaal tot rust.

Het hotel straalt veel charme uit en combineert dit met veel moderne gemakken en de suites bieden je een echt vakantiegevoel. Kies je voor een suite met privézwembad of een whirlpool dan geniet je optimaal van alle luxe.

Op het privéstrand staan comfortabele ligbedden en deze bieden veel comfort en ontspanning voor de zonaanbidder. Wil je echt helemaal ontspannen? Dan biedt het rustgevende wellnesscenter uitkomst. Of je nu gaat om de sauna in te gaan of kiest voor een heerlijke massage, hier kom je weer volledig tot rust en ben je weer helemaal opgeladen.

€ 917,00

lees verder

Griekenland Corfu Agios Ioannis
Product
 

8 dg cruise Oostelijke Middellandse Zee

8-daagse Vakantie naar Corfu bij 8 dg cruise Oostelijke Middellandse Zee

€ 783,00

lees verder

Griekenland Corfu Bari
Product
 

Hotel Dassia Beach

Dassia Beach Hotel is een fijne accommodatie op het mooie eiland Corfu. Het hotel ligt direct aan Dassia-stran en beschikt over een privéstrand met zonneterras. Het zonneterras bevindt zich op een steiger in het water. Een ideale plek om te ontspannen en te genieten van de heerlijke Griekse zon en het verfrissende zeewater. Dassia Beach Hotel ligt tussen de olijf-en pijnbomen en biedt een ontbijtbuffet en een Grieks restaurant. Verder hebben de kamers een eigen balkon met uitzicht op de Ionische Zee en het mooie platteland.

€ 173,00

lees verder

Griekenland Corfu Dassia
Product
 

Mr Mrs White Corfu Couples Retreat

Mr & Mrs White Hotel in Corfu is zoals u al aan de naam kan raden een erg luxe, modern maar vooral wit is de kleur dat een groot kenmerk van dit hotel is. Het hotel beschikt over allerlei loungeplekjes en een heerlijk zwembad, omgevend door tientallen bomen. Het hotel is omringd door prachtige tuinen, deze groene omgeving maakt het de perfecte locatie om helemaal te kunnen ontspannen. Het hotel beschikt over een restaurant, een zonneterras met ligbedden en een bar aan het zwembad. Het hotel is gelegen in het charmante dorpje Acharavi in het noorden van Corfu. Gasten die hebben verbleven in het Mr & Mrs White Hotel waarderen vooral de rustige locatie waarin het hotel zich bevindt en het vriendelijke personeel.

€ 543,00

lees verder

Griekenland Corfu Acharavi
Product
 

Hotel Nautilus Barbati

Hotel Nautilus is een hotel in een mediterraanse stijl en ligt op 1 kilometer van het strand van Barbati en op 15 kilometer van de stad Corfu. Dit 3 verdiepingen tellende hotel beschikt over 65 kamers, die allemaal voorzien zijn van airconditioning en een balkon. Begin met een smakelijk ontbijt en geniet daarna bij het buitenzwembad van de zon. Of neem de gratis dagelijkse bus naar het strand van Barbati. Kinderen kunnen zich vermaken in de speeltuin of tijdens een spelletje tafeltennis of basketbal. 's Avonds kunt u genieten van een drankje, maaltijd of snack uit de poolbar of ga naar het 3 kilometer verder gelegen Ipsos, een badplaats met een ruime keuze aan restaurants en bars. Barbati heeft bijna 2 kilometer aan kiezelstrand, tavernes aan zee, een supermarkt en enkele souvenirwinkeltjes.

€ 150,00

lees verder

Griekenland Corfu Barbati
Product
 

Appartementen Irene

Het kleinschalige appartementencomplex Irene ligt nabij de badplaats Agios Gordios en wordt omringd door groene heuvels. Hier geniet u van het mooie zwembad met peuterbad en zwembadbar, prachtige tuin met terras, verschillende wellnessfaciliteiten en fantastische uitzichten. Authentieke winkeltjes, restaurants, bars en een fijn zandstrand vindt u in het gezellige centrum op loopafstand. Het heerlijke Griekse eten mag natuurlijk niet ontbreken, maar er worden ook regelmatig barbecue- en pizza-avonden georganiseerd. Kortom wilt u ultiem genieten van uw vakantieperiode? Boek nu je reis naar Corfu!

€ 68,00

lees verder

Griekenland Corfu Agios Gordios
Product
 

Hotel Labranda Sandy Beach Resort

Labranda Sandy Bach Resort is de beste keuze voor de ideale vakantie voor de hele familie. Van sportfaciliteiten tot wellness tot entertainment, alles is mogelijk. De meerdere zwembaden en glijbanen zorgen bovendien voor een garantie op waterpret! Dankzij de directe ligging aan het strand is een duik in de zee ook mogelijk. Verder vindt u diverse winkels, restaurants en bars op loopafstand van het resort. Even in alle rust genieten van de Griekse zon? Dat kan uiteraard ook, ondertussen wordt door de animatie voor uitgebreid vermaak voor de kinderen gezorgd. Het ruime aanbod aan vermaak en faciliteiten is één van de redenen voor de goede recensies. Het Labranda Sandy Beach Resort heeft werkelijk alles in huis om de hele familie een geslaagde vakantie te bezorgen.

€ 517,00

lees verder

Griekenland Corfu Agios Georgios
Product
 

Hotel Roda Beach Resort Spa

Roda Beach Resort & Spa ligt is gunstig gelegen direct aan het strand. Het resort biedt luxe kamers en een restaurant, buitenzwembad en een bar. Geniet van de vele (sport)faciliteiten en het privé zandstrand. Voor families met kinderen zijn er ruime familiekamers beschikbaar die uw verblijf extra aangenaam maken. Met vele (sport) activiteiten, luxe kamers en een groot zwembad is er voor iedereen wat te beleven binnen het resort. Boek nu uw verblijf bij Roda Beach Resort en geniet van het heerlijke eiland Corfu!

€ 247,00

lees verder

Griekenland Corfu Roda
Product
 

Appartementen La Riviera Barbati Seaside

In de appartementen van La Riviera Barbati geniet je van de luxe van een eigen appartement aan zee. De appartementen voelen huiselijk aan en het personeel is erg behulpzaam, ze zullen je met open armen verwelkomen. Je kunt bij La Riviera Barbati zelfs kiezen voor een appartement met eigen privé zwembad! Wil je toch liever wat meer onder de mensen zijn ga dan naar het openbare zwembad op het complex. Vanuit je appartement loop je door de olijfboomgaard zo het witte kiezelstrand op. Heerlijk om een verfrissende duik te nemen in het kristalheldere water of om te ontspannen op een ligbedje. Verder worden in het restaurant speciaal voor jou, de meest lekkere gerechten gemaakt en is er voor de kinderen een speeltuin aanwezig. De appartementen zijn gelegen in het mooie Barbati op Corfu.

€ 282,00

lees verder

Griekenland Corfu Barbati
Product
 

Hotel Kontokali Bay Resort Spa

Het eco-vriendelijke Kontokali Bay Resort & Spa ligt op het groene schiereiland van Corfu, Kontokali. Het resort beschikt o.a. over een privé-strand, zoutwaterzwembad en dagelijkse animatie voor jong en oud. Kom tot rust in het uitgebreide wellnesscenter of sla een balletje op de tennisbaan. Sluit de dag af in één van de vier restaurants, terwijl u geniet van het uitzicht over zee. Kontokali Bay is de perfecte locatie om Corfu te verkennen maar ook zeker om tot rust te komen. De sfeer in het resort is een en al ontspannen en het interieur is gebaseerd op natuurlijke kleuren en elementen. Enthousiast geworden? Boek nu uw reis naar Kontokali Bay Resort & Spa!

€ 240,00

lees verder

Griekenland Corfu Kontokali
Product