user_mobilelogo

Los Alamos

Verblijven in een aangename accommodatie in Benidorm? Hotel Los Alamos is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 344 reizigers beoordelen Hotel Los Alamos gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Los Alamos, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Los Alamos vandaag nog!

€ 306,00

lees verder

Costa Blanca
Product
 

Sandos Monaco Resort

Verblijven in een aangename accommodatie in Benidorm? Hotel Sandos Monaco Resort is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 819 reizigers beoordelen Hotel Sandos Monaco Resort gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Sandos Monaco Resort, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Sandos Monaco Resort vandaag nog!

€ 475,00

lees verder

Costa Blanca
Product
 

RH Royal Adults Only

Verblijven in een aangename accommodatie in Benidorm? Hotel RH Royal Adults Only is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 453 reizigers beoordelen Hotel RH Royal Adults Only gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel RH Royal Adults Only, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel RH Royal Adults Only vandaag nog!

€ 583,00

lees verder

Costa Blanca
Product
 

Melia Benidorm

Verblijven in een aangename accommodatie in Benidorm? Hotel Melia Benidorm is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 147 reizigers beoordelen Hotel Melia Benidorm gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Melia Benidorm, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Melia Benidorm vandaag nog!

€ 435,00

lees verder

Costa Blanca
Product
 

del Mar

Verblijven in een aangename accommodatie in Benidorm? Hotel Villa del Mar is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 824 reizigers beoordelen Hotel Villa del Mar gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Villa del Mar, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Villa del Mar vandaag nog!

€ 500,00

lees verder

Costa Blanca
Product
 

Voramar

Verblijven in een aangename accommodatie in Benidorm? Hotel Voramar is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 341 reizigers beoordelen Hotel Voramar gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Voramar, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Voramar vandaag nog!

€ 290,00

lees verder

Costa Blanca
Product
 

Olympus

Verblijven in een aangename accommodatie in Benidorm? Hotel Olympus is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 108 reizigers beoordelen Hotel Olympus gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Olympus, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Olympus vandaag nog!

€ 374,00

lees verder

Costa Blanca
Product
 

Agua Azul

Verblijven in een aangename accommodatie in Benidorm? Hotel Agua Azul is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 763 reizigers beoordelen Hotel Agua Azul gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Agua Azul, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Agua Azul vandaag nog!

€ 462,00

lees verder

Costa Blanca
Product
 

Playas De Guardamar

Verblijven in een aangename accommodatie in Guardamar Del Segura? Hotel Playas De Guardamar is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 1031 reizigers beoordelen Hotel Playas De Guardamar gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Playas De Guardamar, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Playas De Guardamar vandaag nog!

€ 303,00

lees verder

Costa Blanca
Product
 

Mediterraneo

Verblijven in een aangename accommodatie in Benidorm? Hotel Mediterraneo is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 194 reizigers beoordelen Hotel Mediterraneo gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Mediterraneo, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Mediterraneo vandaag nog!

€ 452,00

lees verder

Costa Blanca
Product
 

Magic Robin Hood

Verblijven in een aangename accommodatie in Alfaz Del Pi? Hotel Magic Robin Hood is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 1145 reizigers beoordelen Hotel Magic Robin Hood gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Magic Robin Hood, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Magic Robin Hood vandaag nog!

€ 632,00

lees verder

Costa Blanca
Product
 

Port Denia

Verblijven in een aangename accommodatie in Denia? Hotel Port Denia is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 35 reizigers beoordelen Hotel Port Denia gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Port Denia, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Port Denia vandaag nog!

€ 526,00

lees verder

Costa Blanca
Product
 

Sol Pelicanos Ocas

Verblijven in een aangename accommodatie in Benidorm? Hotel Sol Pelicanos Ocas is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 1292 reizigers beoordelen Hotel Sol Pelicanos Ocas gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Sol Pelicanos Ocas, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Sol Pelicanos Ocas vandaag nog!

€ 401,00

lees verder

Costa Blanca
Product
 

Port Jardin Milenio

Verblijven in een aangename accommodatie in Elche? Hotel Port Jardin Milenio is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 510 reizigers beoordelen Hotel Port Jardin Milenio gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Port Jardin Milenio, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Port Jardin Milenio vandaag nog!

€ 569,00

lees verder

Costa Blanca
Product
 

Sh Gadea

Verblijven in een aangename accommodatie in Altea? Hotel Sh Villa Gadea is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 373 reizigers beoordelen Hotel Sh Villa Gadea gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Sh Villa Gadea, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Sh Villa Gadea vandaag nog!

€ 411,00

lees verder

Costa Blanca
Product
 

Sercotel Palacio De Tudemir

Verblijven in een aangename accommodatie in Orihuela? Hotel Sercotel Palacio De Tudemir is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 289 reizigers beoordelen Hotel Sercotel Palacio De Tudemir gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Sercotel Palacio De Tudemir, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Sercotel Palacio De Tudemir vandaag nog!

€ 550,00

lees verder

Costa Blanca
Product
 

Servigroup Diplomatic

Verblijven in een aangename accommodatie in Benidorm? Hotel Servigroup Diplomatic is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 276 reizigers beoordelen Hotel Servigroup Diplomatic gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Servigroup Diplomatic, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Servigroup Diplomatic vandaag nog!

€ 431,00

lees verder

Costa Blanca
Product
 

Mareny Sol Avenida

Verblijven in een aangename accommodatie in Benidorm? Hotel Mareny Sol Avenida is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 109 reizigers beoordelen Hotel Mareny Sol Avenida gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Mareny Sol Avenida, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Mareny Sol Avenida vandaag nog!

€ 349,00

lees verder

Costa Blanca
Product
 

Alameda

Verblijven in een aangename accommodatie in Benidorm? Hotel Alameda is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 104 reizigers beoordelen Hotel Alameda gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Alameda, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Alameda vandaag nog!

€ 552,00

lees verder

Costa Blanca
Product
 

H10 Porto Poniente

Verblijven in een aangename accommodatie in Benidorm? Hotel H10 Porto Poniente is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 160 reizigers beoordelen Hotel H10 Porto Poniente gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel H10 Porto Poniente, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel H10 Porto Poniente vandaag nog!

€ 523,00

lees verder

Costa Blanca
Product
 

Masa

Verblijven in een aangename accommodatie in Torrevieja? Hotel Masa is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 83 reizigers beoordelen Hotel Masa gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Masa, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Masa vandaag nog!

€ 442,00

lees verder

Costa Blanca
Product
 

AR Roca Esmeralda

Verblijven in een aangename accommodatie in Calpe? Hotel AR Roca Esmeralda en Spa is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 30 reizigers beoordelen Hotel AR Roca Esmeralda en Spa gemiddeld met een 7. Ook beschikt het hotel over vele faciliteiten waaronder een spa. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel AR Roca Esmeralda en Spa, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel AR Roca Esmeralda en Spa vandaag nog!

€ 378,00

lees verder

Costa Blanca
Product
 

Finca's Costa Blanca met privézwembad inclusief huurauto

Finca's Costa Blanca zijn privé landhuizen die verspreid over het achterland van de plaatsen Calpe en Moraira liggen. Ze bevinden zich midden in het mooie landschap van de Costa Blanca, tussen amandelbomen, pijnbomen en wijngaarden, met vaak een adembenemend uitzicht over de omgeving.

De gezellige plaatsen Calpe en Moraira liggen tussen de 9 en 12 km. En met de huurauto sta je zo op het strand of zit je ergens op een zonnig terras. Ook langs de mooie kustweg tussen beide plaatsen vind je heel veel leuke restaurantjes, kleine strandjes en supermarkten.

Met de huurauto kun je natuurlijk ook de Costa Blanca en het mooie binnenland verkennen, of misschien wel een dag naar Valencia gaan. En dan 's avonds nagenieten met een drankje aan de rand van je eigen zwembad, hoe leuk is dat?

De finca's zijn van alle gemakken voorzien, zoals een grote tuin met zwembad, barbecue, terras met zitje en ligbedden. Doordat de finca's van privé-eigenaren zijn, kan de inrichting en ligging verschillen. Over het algemeen is de inrichting traditioneel.

€ 766,00

lees verder

Spanje Costa Blanca Moraira Calpe
Product
 

Bungalows Costa Blanca inclusief huurauto

Bungalows Costa Blanca liggen verspreid in de omgeving van het kleine, maar erg geliefde plaatsje Moraira. Moraira heeft een gezellig centrum, een visserhaventje, veel restaurantjes en terrasjes, maar ook een mooie kust met kleine rotsstrandjes, verscholen grotten en het is het beginpunt van diverse prachtige wandeltochten in het heuvelachtige achterland. De bungalows zijn van verschillende privé-eigenaren, die allemaal hun eigen voorkeur hebben qua inrichting. Ze zijn dus allemaal verschillend, qua inrichting, maar ook qua ligging.

Een bungalow is in Spanje een niet vrijstaand vakantiehuis, dat zich in een wijkje met soortgelijke huizen bevindt en elk wijkje heeft zijn eigen gemeenschappelijk zwembad. Een bungalow kan uit meerdere etages bestaan. Met de auto kun je natuurlijk naar Moraira en omgeving, maar ook een aanrader is het om met de auto langs de kustweg van ongeveer 14 km naar Calpe te rijden. Je komt langs allerlei leuke baaitjes, restaurants en ziet de Peñon, de rots van Calpe, steeds dichterbij komen.

Vanuit Moraira zijn er heel veel leuke dagtochtjes te maken door het prachtige achterland van de Costa Blanca. Ontdek de ongerepte natuur, de typische Spaanse plaatsjes met die échte Spaanse restaurantjes. Vlak bij Moraira zijn Teulada, Benisa of Benitachell leuke plaatsjes om te ontdekken. Of ga een dagje naar de mooie plaats Denia of wat verder noordwaarts naar Valencia. Richting het zuiden zijn de aanraders Calpe, Altea, Villajoyosa, Alicante en Elche. Maar genieten van het zonnetje bij de bungalow is natuurlijk ook heerlijk!

Zelf koken? Er zijn genoeg winkels en marktjes in de omgeving en restaurants om lekker uit eten te gaan zijn er volop! Dat wordt een heerlijke vakantie in een van de Bungalows Costa Blanca!

€ 567,00

lees verder

Spanje Costa Blanca Moraira Calpe
Product
 

Suitopia Sol y Mar Suites Hotel

Suitopia Sol y Mar Suites Hotel is een luxe vakantieadres voor jong en oud. Het ligt op een ideale plek in het centrum van Calpe en op steenworp afstand van het schitterende strand.

In het hotel is aan alles gedacht. Er is een mooi, onregelmatig gevormd zwembad voor de nodige uurtjes waterpret. Voor kleine vakantiegangers is er een fantastisch waterparkje met glijbanen en voor de iets grotere kinderen een springbubbel, geweldig! Om de zwembaden heen ligt fijn terras met genoeg ligbedden om heerlijk van het zonnetje te genieten. En in het uitgebreide wellnesscenter kom je nog meer tot rust. De kamers van Suitopia zijn ruim, erg modern ingericht en ontzettend luxe.

Het eten in het restaurant is zeer goed verzorgd en heb je tussendoor trek ga dan naar de poolbar. Zit jouw kamer wat lager in het gebouw en wil je toch een keer weten hoe Calpe er van bovenaf uit ziet? Neem dan de lift naar de bar op de bovenste verdieping, nip gezellig van een drankje en laat je verrassen door het spectaculaire uitzicht.

Liever een adults only adres of wat rustiger verblijven? Klik dan
hier voor Hotel Sol y Mar en hier voor Appartementen Sol y Mar.

€ 513,00

lees verder

Spanje Costa Blanca Calpe
Product
 

Primavera Park

8-daagse Zonvakantie naar Costa Blanca bij Primavera Park

€ 544,00

lees verder

Spanje Costa Blanca Benidorm
Product
 

Appartementen Primavera Loix

Appartementen Primavera Loix ligt op een heerlijke locatie; een rustige plek in Benidorm, maar nog steeds op loopafstand van winkels en een restaurantje. Het appartementencomplex ligt naast een gezellige markt en op circa 700 meter van het strand. De kamers zijn comfortabel ingericht. Elk appartement heeft een ruim balkon. Overdag geniet je van een drankje op een terras in Benidorm of van een verfrissende duik in het zwembad.

€ 329,00

lees verder

Spanje Costa Blanca Benidorm
Product
 

Port Benidorm Hotel Spa

Hotel Port Benidorm is een lekker modern hotel dat van alle gemakken is voorzien. Gelegen in een gezellige buurt, vlakbij het strand. Dit fijne hotel is geschikt voor jong en oud. De kinderen vermaken zich opperbest in het zwembad, er is zelfs een leuk klein spray-parkje voor de allerkleinsten voor gegarandeerd waterpret. Ook is er een leuk speeltuintje en worden er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd. U kunt ook heerlijk ontspannen in de Spa van het hotel, met een verwarmd zwembad met hydrotherapie, jacuzzi, Hammam, sauna en contrastdouches. Naast dit alles is het elke keer weer genieten van de smakelijke buffetten met ruime keuze en showcooking!

€ 139,00

lees verder

Spanje Costa Blanca Benidorm
Product
 

Deloix Aqua center

8-daagse Zonvakantie naar Costa Blanca bij Deloix Aqua center

€ 568,00

lees verder

Spanje Costa Blanca Benidorm
Product
 

Mercure Hotel Benidorm

Het Mercure hotel in Benidorm is een prettig 4-sterrenhotel dat pas gerenoveerd is. Na een korte wandeling ligt u op het strand of loopt u door het centrum van Benidorm. Het centrum is opgedeeld in het oude en nieuwe gedeelte, loop ook eens door het L'Aiguera Park en breng hierbij een bezoek aan de oude stierenarena. Bent u op zoek naar een dagje waterpret koop dan entree tickets voor Aqualandia. Tijdens uw vakantie bij Mercure hotel geniet u optimaal van het aangename klimaat dat heerst in Benidorm. De winters zijn niet te koud en de zomers niet te warm, ideaal voor een heerlijke vakantie. De gasten van Mercure hotel komen graag terug, zij zijn te spreken over het vriendelijke personeel en aangename zwembad.

€ 286,00

lees verder

Spanje Costa Blanca Benidorm
Product
 

Hotel Barcelo Benidorm Beach adults recommended

Hotel Barcelo Benidorm Beach is een fijn adres voor een heerlijke vakantie in het levendige Benidorm. Geniet hier lekker aan de rand van het zwembad met een verkoelend drankje van de bar en neem zo nu en dan een verfrissende duik in het zwembad.

Ga je graag naar het strand? Dan zit je hier helemaal perfect! Je hoeft namelijk alleen maar de gezellige wandelboulevard over te steken en je staat al met je voeten in het zand. Daar komt nog eens bij dat het leuke oorspronkelijke centrum goed aan te lopen is!

€ 505,00

lees verder

Spanje Costa Blanca Benidorm
Product
 

Sandos Monaco

8-daagse Zonvakantie naar Costa Blanca bij Sandos Monaco

€ 429,00

lees verder

Spanje Costa Blanca Benidorm
Product
 

Hotel Poseidon Playa

Hotel Poseidon Playa in Benidorm, heeft een perfecte ligging aan de boulevard en het strand van Poniente. Als u op korte afstand van het strand wilt verblijven, is Hotel Poseidon Playa de beste keuze! De 306 kamers van Poseidon Playa hebben een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee, op Playa de Poniente en op het eiland van Benidorm. Het hotel biedt u alle faciliteiten die u nodig heeft voor een perfecte vakantie. Vanaf het buitenzwembad kijkt u uit over het strand van Poniente en het eiland van Benidorm. Tijdens het zomerseizoen is de bar geopend, u kunt een aantal van hun heerlijke cocktails proeven terwijl u op een van de ligbedden ligt te zonnen. Plezier is gegarandeerd bij Poseidon Playa. Het animatieteam zorgt ervoor dat de activiteiten en shows gericht zijn op alle leeftijden van de gasten. In het hoogseizoen is er een Mini Club en in het laagseizoen is al onze animatie gericht op volwassenen.

€ 306,00

lees verder

Spanje Costa Blanca Benidorm
Product
 

Hotel Levante Club Resort

Fijn gelegen adults only hotel met ruime kamers. Liefhebbers van wellness zijn hier ook zeker aan het juiste adres en kunnen hun hart ophalen in het Luxor spa & fitness center. De kamers zijn fraai en modern ingericht en de smakelijke buffetten maken uw vakantiealbum compleet!

€ 179,00

lees verder

Spanje Costa Blanca Benidorm
Product
 

Appartementen Avenida

Avenida Appartamentos is een appartementencomplex gelegen in het oude centrum van Benidorm. Het is onderdeel van Hotel Avenida, aan de overkant van de straat. Tijdens uw verblijf profiteert u niet alleen van de faciliteiten van uw appartement maar ook van Hotel Avenida. Vooral het zwembad, jacuzzi en animatie zijn een aangename bijkomstigheid! Kortom, geniet van de rust en zoek de drukte op wanneer u dit wenst. In Benidorm is genoeg te zien en doen, zo is er een nieuw en oud centrum. In het oude centrum vindt u onder andere de stierenarena, gelegen in het prachtige park L'Aiguera. In het nieuwe centrum kunt u uitstekend terecht voor een middagje winkelen. Ook vindt u hier diverse restaurants, probeer de Spaanse keuken uit. Houdt u van lang tafelen? Reserveer een tafeltje in een tapasrestaurant en geniet van de kleine Spaanse hapjes. Tijdens uw vakantie bij Avenida Appartamentos geniet u van zon, zee strand en stad! Benidorm is niet voor niets geliefd onder

€ 250,00

lees verder

Spanje Costa Blanca Benidorm
Product
 

Hotel Agua Azul

Hotel Agua Azul is een modern adults only hotel met een goede locatie, gelegen naast Parque de L'Aigüera en vlakbij de winkelstraten van het gezellige oude gedeelte van Benidorm. Daar het hotel zich alleen op volwassen gasten richt, heerst er een prettige rustige sfeer. Bij het zwembad vindt u een fijn zonneterras met ligstoelen en parasols. Het restaurant serveert prima buffetten en tevens kunt u er voor kiezen om all inclusive te boeken, waarbij u tevens uw drankjes en diverse snacks inbegrepen hebt! Een gastvrij hotel om tot rust te komen.

€ 288,00

lees verder

Spanje Costa Blanca Benidorm
Product
 

Pierre Vacances Hôtel Bahía Calpe

Bahia Calpe by Pierre & Vacances is een modern hotel en ligt direct aan het strand. Vanuit het hotel bent u na een korte wandeling in het centrum. Iedere zaterdagochtend vindt hier een grote markt plaats. Op de markt hangt een gezellige sfeer en koopt u heerlijke groente en fruit van zeer goede kwaliteit. Daarnaast staan er ook diverse kleding en meubel kramen. Een leuke uitstapje voor de kinderen is een bezoek aan Terra Mitica of Aqualandia, twee waterparken rondom Benidorm. Maar ook in het hotel kunt u terecht voor verkoeling, neem een duik in het zwembad! Aan de rand van het zwembad staan ligstoelen van waaruit u geniet van het prachtige uitzicht op zee! Bij de skybar besteld u een zomers drankje voor het ultieme vakantiegevoel. Vele vakantiegangers hebben inmiddels genoten van hun vakantie bij Bahia Calpe by Pierre & Vacances. De service en kwaliteit die u van Pierre & Vacances mag verwachten ziet u terug. Zo is de service goed en zijn de kamers netjes.

€ 141,00

lees verder

Spanje Costa Blanca Calpe
Product
 

Hotel Barcelo La Nucia Hills winterzon

Hotel Barcelo La Nucia Hills is een Excellent adres voor een heerlijke vakantie aan de schitterende Costa Blanca. Hier ontbreekt het je aan niets en verdwijnt alles stress als sneeuw voor de zon.

Voor een frisse duik is er een verkoelend zwembad en uren soezen in de zon kan goed in de mooi aangelegde tuin. Toe aan nog meer ontspanning? Breng dan een bezoek aan het wellnesscenter met o.a. sauna en Turks stoombad. Voor lekkere drankjes wordt gezorgd bij de bars en het eten is tot in de puntjes verzorgd.

De kamers zijn werkelijk prachtig ingericht en perfect om in te cocoonen. En dan is er ook nog een geweldig dakterras met een schitterend uitzicht over de omgeving. Geniet hier van een creatieve cocktail en van een fijn gesprek met elkaar. Dit wordt een fantastische vakantie!

€ 838,00

lees verder

Spanje Costa Blanca Benidorm
Product
 

Dormio Resort Costa Blanca

Genieten in en van luxe, dat doet u bij Dormio Resort Costa Blanca. Dit in 2021 nieuw geopende resort is ideaal gelegen aan strand, met een adembenemend uitzicht over de Middellandse Zee. U vindt er een zwembad, wellnesscenter met binnenzwembad en een restaurant. U verblijft in een luxe, stijlvol appartement van alle gemakken voorzien.

€ 284,00

lees verder

Spanje Costa Blanca El Campello
Product
 

Hotel Sol Pelícanos Ocas

Hotel Sol Pelicanos Ocas is een hotelcomplex bestaande uit twee gebouwen: Pelicanos en Ocas. Ze delen de tuin met meerdere mooie zwembaden. Het is een zeer kindvriendelijk 3-sterrenhotel met een actief animatieteam en een leuke miniclub! De hotels serveren uitgebreide en smakelijke buffetten waar u van zult smullen. U kunt er ook voor kiezen om de all inclusive verzorging te boeken zodat uw gezin en u echt niets te kort zullen komen! Onze gasten kunnen ook de stijlvolle en moderne kamers met comfortabele bedden erg waarderen! Kortom, dit hotel biedt alles voor een geweldige vakantie voor het hele gezin!

€ 291,00

lees verder

Spanje Costa Blanca Benidorm
Product