user_mobilelogo

Calypso

Verblijven in een aangename accommodatie in Salou? Hotel Calypso is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 225 reizigers beoordelen Hotel Calypso gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Calypso, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Calypso vandaag nog!

€ 454,00

lees verder

Costa Dorada
Product
 

Ohtels Dorada

Verblijven in een aangename accommodatie in Salou? Hotel Ohtels Villa Dorada is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 243 reizigers beoordelen Hotel Ohtels Villa Dorada gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Ohtels Villa Dorada, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Ohtels Villa Dorada vandaag nog!

€ 422,00

lees verder

Costa Dorada
Product
 

Prades

Prades - Costa Dorada

€ 99,00

lees verder

Spanje Costa Dorada Prades
Product
 

California Palace

Verblijven in een aangename accommodatie in Salou? Hotel California Palace is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 26 reizigers beoordelen Hotel California Palace gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel California Palace, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel California Palace vandaag nog!

€ 404,00

lees verder

Costa Dorada
Product
 

PortAventura Hotel PortAventura

Hotel PortAventura is een themahotel direct aan de ingang van het PortAventura park en de ingang van Ferrariland. Het is een mooi resorthotel in de stijl van een Mediterraans dorp, met tijdens uw gehele verblijf gratis entree tot PortAventura, direct toegankelijk vanuit het hotel. Of u nu met uw gezin geniet van de vele themawerelden die het park biedt, of met uw mede thrillseeker van de duizelingwekkende achtbanen als Dragon Khan en Shambala geniet... hier heeft u allemaal een fantastische vakantiebeleving!

€ 495,00

lees verder

Spanje Costa Dorada Salou
Product
 

Hotel H10 Delfin

Hotel H10 Delfin bevindt zich in het centrum van Salou in een levendige winkelstraat, op slechts 200 m van het Levante-strand. Er zijn twee zwembaden waarvan één met hydromassage. In het buffetrestaurant worden sommige gerechten klaargemakt waar je bij staat en voor een fruitige cocktail kun je terecht bij de poolbar of in de lobbybar. Het Blue Team organiseert in het hoogseizoen allerlei activiteiten en zorgt 's avonds voor een leuke show.

€ 481,00

lees verder

Spanje Costa Dorada Salou
Product
 

Dorada Palace

Verblijven in een aangename accommodatie in Salou? Hotel Dorada Palace is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 9588 reizigers beoordelen Hotel Dorada Palace gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Dorada Palace, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Dorada Palace vandaag nog!

€ 589,00

lees verder

Costa Dorada
Product
 

Salou Suites

Verblijven in een aangename accommodatie in Salou? Aparthotel Salou Suites is een comfortabel 3-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 149 reizigers beoordelen Aparthotel Salou Suites gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel Salou Suites, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Aparthotel Salou Suites vandaag nog!

€ 378,00

lees verder

Costa Dorada
Product
 

Magnolia

Verblijven in een aangename accommodatie in Salou? Hotel Magnolia is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 411 reizigers beoordelen Hotel Magnolia gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Magnolia, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Magnolia vandaag nog!

€ 606,00

lees verder

Costa Dorada
Product
 

Med Playa Piramide Salou

Verblijven in een aangename accommodatie in Salou? Hotel Med Playa Piramide Salou is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 340 reizigers beoordelen Hotel Med Playa Piramide Salou gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Med Playa Piramide Salou, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Med Playa Piramide Salou vandaag nog!

€ 508,00

lees verder

Costa Dorada
Product
 

Augustus

Verblijven in een aangename accommodatie in Cambrils? Hotel Augustus is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 481 reizigers beoordelen Hotel Augustus gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Augustus, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Augustus vandaag nog!

€ 460,00

lees verder

Costa Dorada
Product
 

Cesar Augustus

Verblijven in een aangename accommodatie in Cambrils? Hotel Cesar Augustus is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 104 reizigers beoordelen Hotel Cesar Augustus gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Cesar Augustus, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Cesar Augustus vandaag nog!

€ 469,00

lees verder

Costa Dorada
Product
 

California

Verblijven in een aangename accommodatie in Salou? Appartement California is een comfortabel 2-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 123 reizigers beoordelen Appartement California gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement California, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Appartement California vandaag nog!

€ 509,00

lees verder

Costa Dorada
Product
 

Sol Costa Daurada

Verblijven in een aangename accommodatie in Salou? Hotel Sol Costa Daurada is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 795 reizigers beoordelen Hotel Sol Costa Daurada gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Sol Costa Daurada, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Sol Costa Daurada vandaag nog!

€ 444,00

lees verder

Costa Dorada
Product
 

Ohtels San Salvador

Verblijven in een aangename accommodatie in Coma-ruga? Hotel Ohtels San Salvador is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 41 reizigers beoordelen Hotel Ohtels San Salvador gemiddeld met een 6. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Ohtels San Salvador, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Ohtels San Salvador vandaag nog!

€ 480,00

lees verder

Costa Dorada
Product
 

4R Salou Park I

Verblijven in een aangename accommodatie in Salou? Hotel 4R Salou Park Resort I is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 220 reizigers beoordelen Hotel 4R Salou Park Resort I gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel 4R Salou Park Resort I, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel 4R Salou Park Resort I vandaag nog!

€ 477,00

lees verder

Costa Dorada
Product
 

Les Oliveres Beach Resort

Verblijven in een aangename accommodatie in El Perello? Hotel Ohtels Les Oliveres is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 287 reizigers beoordelen Hotel Ohtels Les Oliveres gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Ohtels Les Oliveres, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Ohtels Les Oliveres vandaag nog!

€ 496,00

lees verder

Costa Dorada
Product
 

Pins Platja

Verblijven in een aangename accommodatie in Cambrils? Appartement Pins Platja is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 10 reizigers beoordelen Appartement Pins Platja gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Pins Platja, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Appartement Pins Platja vandaag nog!

€ 580,00

lees verder

Costa Dorada
Product
 

Alannia Els Prats

Alannia Els Prats - Costa Dorada

€ 99,00

lees verder

Spanje Costa Dorada Miami Platja
Product
 

Oassium at Estival Park

Verblijven in een aangename accommodatie in La Pineda? Hotel Oassium at Estival Park is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 898 reizigers beoordelen Hotel Oassium at Estival Park gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Oassium at Estival Park, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Oassium at Estival Park vandaag nog!

€ 570,00

lees verder

Costa Dorada
Product
 

4R Miramar Calafell

Het 3-sterren hotel 4R Miramar is een heerlijk hotel om uw batterij weer helemaal op te laden. Het hotel is direct aan het strand van de rustige badplaats Calafell gelegen. Strijk tussen het zonnebaden lekker neer op het terras van de beachbar van hotel. Onze gasten genieten van de moderne inrichting van het hotel, haar stijlvolle kamers, maar zoals al genoemd vooral van de fantastische ligging!

€ 255,00

lees verder

Spanje Costa Dorada Calafell
Product
 

4R Gran Europe

Verblijven in een aangename accommodatie in Coma-ruga? Hotel 4R Gran Europe is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 153 reizigers beoordelen Hotel 4R Gran Europe gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel 4R Gran Europe, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel 4R Gran Europe vandaag nog!

€ 368,00

lees verder

Costa Dorada
Product
 

Camping Costa Dorada

Camping Costa Dorada is een familiecamping met veel faciliteiten die uw vakantie onvergetelijk maken. Zo kunt u een duik nemen in het zwembad, tot rust komen in het wellnesscenter en een lekker hapje eten in het terras van het restaurant, La Cala. Wilt u tijdens het zwemmen even een ijsje of een snack, dan kunt u zich melden bij de Tiki bar. Naast de zwembaden is er uiteraard nog meer te doen op camping Costa Dorada, in de speeltuinen kunnen de kleintjes zich vermaken en naar hartenlust spelen met hun leeftijdsgenootjes. Voor de wat oudere kinderen is er een gamehall met verschillende toffe videospelletjes en op de sportvelden of op de fitnessapparaten kunt u uw energie kwijt en in vorm blijven. Het animatieteam zal gedurende dag activiteiten organiseren om zo u en uw kinderen een fantastische tijd te laten beleven. Overdag worden er sport- en spelactiviteiten georganiseerd en in de avonden worden er shows op het podium opgevoerd, neem plaats, drink iets en

€ 204,00

lees verder

Spanje Costa Dorada Calafat
Product
 

Camping Els Prats

Camping Els Prats beschikt over tal van faciliteiten voor een geweldige vakantie. Er zijn meerdere zwembaden aanwezig, geschikt voor zowel volwassenen als kinderen. Er is een directe toegang tot het strand, waar u heerlijk kunt ontspannen op het zachte zand. Voor de sportliefhebbers biedt Camping Els Prats een breed scala aan mogelijkheden, zoals tennisbanen, voetbalvelden en een fitnessruimte waar u bijvoorbeeld een spinning les kunt volgen. Terwijl u zich in het zweet werkt zullen de kinderen zich vermaken bij de kidsclub of in een van de speeltuinen op deze fantastische camping. Uw accommodatie beschikt uiteraard over een eigen keuken, maar u kunt 's avonds (of overdag) ook langs een van de restaurants gaan voor een heerlijke lunch of diner. Neem plaats op het terras en geniet van alles dat er om u heen gaande is. De gasten van camping Els Prats zijn erg tevreden over de ligging direct aan zee en de faciliteiten van deze topcamping.

€ 275,00

lees verder

Spanje Costa Dorada Mont Roig del Camp
Product
 

Lauria

Verblijven in een aangename accommodatie in Tarragona? Hotel Lauria is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 348 reizigers beoordelen Hotel Lauria gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Lauria, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Lauria vandaag nog!

€ 443,00

lees verder

Costa Dorada
Product
 

Mansion de Lucy

Verblijven in een aangename accommodatie in Salou? Hotel Mansion de Lucy is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 120 reizigers beoordelen Hotel Mansion de Lucy gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Mansion de Lucy, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Mansion de Lucy vandaag nog!

€ 1.826,00

lees verder

Costa Dorada
Product
 

Platjador

Verblijven in een aangename accommodatie in Sitges? Hotel Platjador is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 375 reizigers beoordelen Hotel Platjador gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Platjador, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Platjador vandaag nog!

€ 543,00

lees verder

Costa Dorada
Product
 

El Cid

Verblijven in een aangename accommodatie in Sitges? Hotel El Cid is een comfortabel 1-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 3622 reizigers beoordelen Hotel El Cid gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel El Cid, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel El Cid vandaag nog!

€ 412,00

lees verder

Costa Dorada
Product
 

Sol Port Cambrils

Verblijven in een aangename accommodatie in Cambrils? Hotel Sol Port Cambrils is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 419 reizigers beoordelen Hotel Sol Port Cambrils gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Sol Port Cambrils, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Sol Port Cambrils vandaag nog!

€ 586,00

lees verder

Costa Dorada
Product
 

Best San Francisco

Verblijven in een aangename accommodatie in Salou? Hotel Best San Francisco is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 102 reizigers beoordelen Hotel Best San Francisco gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Best San Francisco, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Best San Francisco vandaag nog!

€ 409,00

lees verder

Costa Dorada
Product
 

Sitges

Verblijven in een aangename accommodatie in Sitges? Hotel Sitges is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 253 reizigers beoordelen Hotel Sitges gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Sitges, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Sitges vandaag nog!

€ 468,00

lees verder

Costa Dorada
Product
 

Gran Palas Experience Spa

Verblijven in een aangename accommodatie in La Pineda? Hotel Gran Palas Experience Spa en Beach Resort is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 166 reizigers beoordelen Hotel Gran Palas Experience Spa en Beach Resort gemiddeld met een 8. Ook beschikt het hotel over vele faciliteiten waaronder een spa. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Gran Palas Experience Spa en Beach Resort, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Gran Palas Experience Spa en Beach Resort vandaag nog!

€ 603,00

lees verder

Costa Dorada
Product
 

PortAventura Hotel Gold River

Gold River Hotel is onderdeel van het bekende PortAventura, het thema van het hotel is het wilde westen en de goudkoorts. Je waant je hier in en rondom het hotel in het wilde westen, de kamers zijn volledig in traditionele stijl ingericht. Tijdens uw verblijf geniet u niet alleen van het bijbehorende zwembad van Hotel Gold River maar ook van gratis entree tot PortAventura! Ontdek de verschillende themawerelden en ga in de vetste attracties. Naast de entree voor PortAventura, ontvangt u kaartjes voor één bezoek aan Ferrariland en profiteert u van speciale kortingen op de entree van Caribe Aquatic Park. U en uw gezin hoeven zich hier niet te vervelen! Voor een dagje stad of strand biedt de ligging van Gold River Hotel ook uitkomst. Het strand van Salou ligt op 3 kilometer afstand en met de auto bent u in circa één uur in Barcelona. Vele gezinnen maar ook vrienden hebben genoten van hun verblijf bij Gold River Hotel. Gasten zijn te spreken over het leuk ingerichte

€ 94,00

lees verder

Spanje Costa Dorada Salou
Product
 

Hotel Caribe at PortAventura World

Mooi resorthotel in de stijl van een Caribisch dorp, met gratis entree tot PortAventura.

€ 91,00

lees verder

Spanje Costa Dorada Salou
Product
 

Hotel California Garden

Hotel California Garden is een prima 3-sterrenhotel in Salou. Vanuit het hotel ligt u zo op het strand en na een korte wandeling bent u in het centrum. Maak eens een fietstour langs het oude spoor of ga paardrijden. Is dit niets voor u? Geniet dan van de Spaanse zon vanuit deze levendige badplaats. Een dagje uit naar PortAventura mag niet ontbreken, ontdek de 6 thema werelden en ga in de leukste attracties. In het hotel neemt u een duik van het zwembad of kijkt u vanuit het terras toe hoe de kinderen zich vermaken. Voor de kinderen is er een miniclub en speeltuintje waar ze niet uitgespeeld raken. Sluit samen de middag af met een potje minigolf om vervolgens aan te schuiven bij het buffet. Zin in een à la carte diner? Reserveer dan bij een van de uitstekende restaurants die Salou te bieden heeft. Voor een vakantie vol plezier, ontspanning en vermaak bent u bij Hotel California Garden aan het juiste adres. Het hotel heeft comfortabele kamers, perfect voor een goed

€ 156,00

lees verder

Spanje Costa Dorada Salou
Product
 

Appartementen California Garden

Appartementen California behoren tot Hotel California Garden dat aan de overkant ligt. Het complex beschikt over een eigen receptie, bar, restaurant en kleine zwembadzone. Daarnaast mag u gebruik van de faciliteiten van Hotel California Garden. Het hotel beschikt over een groter zwembad, daarnaast is er een poolbar. Voor de kinderen is er minigolf, een speeltuintje en een miniclub aanwezig in het hoogseizoen. In en rondom California Garden hoeft u zich niet te vervelen. Het centrum bereikt u na een korte wandeling evenals het strand. Ontdek de gezellige straatjes en flaneer over de boulevard. Maak eens een ritje op de bananenboot en koop entree tickets voor Port Aventura. Een bezoek aan Port Aventura staat garant aan veel plezier samen met het gezin! California Garden is een prima accommodatie, u geniet van uw appartement en profiteert van de faciliteiten van het bijbehorende hotel. De appartementen zijn netjes ingericht en beschikken allemaal over een balkon en

€ 289,00

lees verder

Spanje Costa Dorada Salou
Product
 

Hotel El Paso at PortAventura World

Hotel El Paso is een kleurrijk themahotel van PortAventura in Mexicaanse koloniale stijl met een zeer uitgebreide zwembadzone, ideaal voor groot en klein! Tijdens uw verblijf heeft u onbeperkt entree tot het PortAventura themapark, waar u zich kunt uitleven in de duizelingwekkende achtbanen die u verspreid over de diverse themawerelden vindt.En we mogen een dagje Ferrariland (ook inclusief) niet vergeten te vermelden! Tevens kunt u via de receptie entreekaarten met korting aanschaffen voor een van de andere parken van PortAventura World.

€ 362,00

lees verder

Spanje Costa Dorada Salou
Product