user_mobilelogo

Gran Melia Sancti Petri

Verblijven in een aangename accommodatie in Novo Sancti Petri? Hotel Gran Melia Sancti Petri is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 4362 reizigers beoordelen Hotel Gran Melia Sancti Petri gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Gran Melia Sancti Petri, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Gran Melia Sancti Petri vandaag nog!

€ 1.129,00

lees verder

Costa De La Luz
Product
 

Barcelo Punta Umbria Mar

Verblijven in een aangename accommodatie in Punta Umbria? Hotel Barcelo Punta Umbria Mar is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 453 reizigers beoordelen Hotel Barcelo Punta Umbria Mar gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Barcelo Punta Umbria Mar, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Barcelo Punta Umbria Mar vandaag nog!

€ 574,00

lees verder

Costa De La Luz
Product
 

Playa de Regla

Verblijven in een aangename accommodatie in Chipiona? Hotel Playa de Regla is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 162 reizigers beoordelen Hotel Playa de Regla gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Playa de Regla, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Playa de Regla vandaag nog!

€ 712,00

lees verder

Costa De La Luz
Product
 

Hotel Barceló Punta Umbría Beach Resort

Hotel Barceló Punta Umbria Beach Resort ligt net buiten het vissersdorpje Punta Umbria en maakt deel uit van de Barceló keten. Het strand is vlakbij: je hoeft alleen maar de weg over te steken en door de duinen te wandelen en je staat al met je voeten in het zand.

Het Selections hotel is gebouwd in Andalusische stijl en de moderne kamers liggen verspreid over drie gebouwen. Ontspannen kan hier goed bij het zwembad of in de prachtige spa, waar je ook diverse massages kunt reserveren. Kleine kinderen zullen een topvakantie beleven bij de mini-club, waar zij gemakkelijk vriendjes kunnen maken tijdens leuke spellen. Voor de wat oudere kinderen is er de maxi-club. Er zijn verschillende sportmogelijkheden en houd je van sport en spel: er worden ook activiteiten georganiseerd voor volwassenen.

Lekker eten is in dit hotel erg belangrijk: voor het diner kun je in het hoogseizoen (16/06-16/09) kiezen uit vier buffetrestaurants. Wat dacht je van het Italiaanse restaurant 'El Calé', waar je je in Venetië waant en kunt genieten van pizza's uit een traditionele oven? Of ga naar Brújula, waar wordt gezorgd voor uiteenlopende wereldspecialiteiten als sushi en kebab. Houd je van vis, ga dan naar restaurant 'El Estero' voor een smakelijke vismaaltijd. Ben je een liefhebber van Amerikaanse lekkernijen dan is restaurant 'Cormoranes' perfect voor jou.

€ 609,00

lees verder

Spanje Costa de la Luz Punta Umbría
Product
 

Fuerte Conil Resort

Verblijven in een aangename accommodatie in Conil De La Frontera? Hotel Fuerte Conil Resort is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 853 reizigers beoordelen Hotel Fuerte Conil Resort gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Fuerte Conil Resort, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Fuerte Conil Resort vandaag nog!

€ 496,00

lees verder

Costa De La Luz
Product
 

Puerto Antilla Grand

Verblijven in een aangename accommodatie in Islantilla? Hotel Puerto Antilla Grand is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 669 reizigers beoordelen Hotel Puerto Antilla Grand gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Puerto Antilla Grand, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Puerto Antilla Grand vandaag nog!

€ 472,00

lees verder

Costa De La Luz
Product
 

Playa de la Luz

Verblijven in een aangename accommodatie in Rota? Hotel Playa de la Luz is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 89 reizigers beoordelen Hotel Playa de la Luz gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Playa de la Luz, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Playa de la Luz vandaag nog!

€ 394,00

lees verder

Costa De La Luz
Product
 

Hipotels Flamenco Conil

Verblijven in een aangename accommodatie in Conil De La Frontera? Hotel Hipotels Flamenco Conil is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 163 reizigers beoordelen Hotel Hipotels Flamenco Conil gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Hipotels Flamenco Conil, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Hipotels Flamenco Conil vandaag nog!

€ 514,00

lees verder

Costa De La Luz
Product
 

Vincci Costa Golf

Verblijven in een aangename accommodatie in Chiclana De La Frontera? Hotel Vincci Costa Golf is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 24 reizigers beoordelen Hotel Vincci Costa Golf gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Vincci Costa Golf, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Vincci Costa Golf vandaag nog!

€ 515,00

lees verder

Costa De La Luz
Product
 

Valentin Sancti Petri

Verblijven in een aangename accommodatie in Novo Sancti Petri? Hotel Valentin Sancti Petri is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 343 reizigers beoordelen Hotel Valentin Sancti Petri gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Valentin Sancti Petri, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Valentin Sancti Petri vandaag nog!

€ 548,00

lees verder

Costa De La Luz
Product
 

Hipotels Gran Conil en Spa

Verblijven in een aangename accommodatie in Conil De La Frontera? Hotel Hipotels Gran Conil en Spa is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 357 reizigers beoordelen Hotel Hipotels Gran Conil en Spa gemiddeld met een 9. Ook beschikt het hotel over vele faciliteiten waaronder een spa. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Hipotels Gran Conil en Spa, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Hipotels Gran Conil en Spa vandaag nog!

€ 287,00

lees verder

Costa De La Luz
Product
 

Hacienda El Santiscal

Verblijven in een aangename accommodatie in Arcos De La Frontera? Hotel Hacienda El Santiscal is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 90 reizigers beoordelen Hotel Hacienda El Santiscal gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Hacienda El Santiscal, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Hacienda El Santiscal vandaag nog!

€ 364,00

lees verder

Costa De La Luz
Product
 

Hipotels Barrosa Palace en Spa

Verblijven in een aangename accommodatie in Chiclana De La Frontera? Hotel Hipotels Barrosa Palace en Spa is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 368 reizigers beoordelen Hotel Hipotels Barrosa Palace en Spa gemiddeld met een 9. Ook beschikt het hotel over vele faciliteiten waaronder een spa. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Hipotels Barrosa Palace en Spa, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Hipotels Barrosa Palace en Spa vandaag nog!

€ 683,00

lees verder

Costa De La Luz
Product
 

Ilunion Calas de Conil

Verblijven in een aangename accommodatie in Conil De La Frontera? Hotel Ilunion Calas de Conil is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 1302 reizigers beoordelen Hotel Ilunion Calas de Conil gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Ilunion Calas de Conil, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Ilunion Calas de Conil vandaag nog!

€ 717,00

lees verder

Costa De La Luz
Product
 

Hipotels Barossa Garden

Verblijven in een aangename accommodatie in Chiclana De La Frontera? Hotel Hipotels Barossa Garden is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 295 reizigers beoordelen Hotel Hipotels Barossa Garden gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Hipotels Barossa Garden, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Hipotels Barossa Garden vandaag nog!

€ 522,00

lees verder

Costa De La Luz
Product
 

Iberostar Andalucia Playa

Verblijven in een aangename accommodatie in Chiclana De La Frontera? Hotel Iberostar Selection Andalucia Playa is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 393 reizigers beoordelen Hotel Iberostar Selection Andalucia Playa gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Iberostar Selection Andalucia Playa, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Iberostar Selection Andalucia Playa vandaag nog!

€ 833,00

lees verder

Costa De La Luz
Product
 

Hipotels Barrosa Park

Verblijven in een aangename accommodatie in Chiclana De La Frontera? Hotel Hipotels Barrosa Park is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 58 reizigers beoordelen Hotel Hipotels Barrosa Park gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Hipotels Barrosa Park, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Hipotels Barrosa Park vandaag nog!

€ 456,00

lees verder

Costa De La Luz
Product
 

Fuerte Costa de la Luz

Verblijven in een aangename accommodatie in Conil De La Frontera? Resort Fuerte Costa de la Luz is een luxe 4-sterren resort, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 816 reizigers beoordelen Resort Fuerte Costa de la Luz gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Resort Fuerte Costa de la Luz, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Resort Fuerte Costa de la Luz vandaag nog!

€ 947,00

lees verder

Costa De La Luz
Product
 

Barcelo Montecastillo Resort

Verblijven in een aangename accommodatie in Jerez De La Frontera? Hotel Barcelo Montecastillo Golf en Sports Resort is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 315 reizigers beoordelen Hotel Barcelo Montecastillo Golf en Sports Resort gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Barcelo Montecastillo Golf en Sports Resort, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Barcelo Montecastillo Golf en Sports Resort vandaag nog!

€ 866,00

lees verder

Costa De La Luz
Product
 

Garden Playanatural

Verblijven in een aangename accommodatie in El Rompido? Hotel Garden Playanatural is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 458 reizigers beoordelen Hotel Garden Playanatural gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Garden Playanatural, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Garden Playanatural vandaag nog!

€ 497,00

lees verder

Costa De La Luz
Product
 

Fuerte El Rompido

Verblijven in een aangename accommodatie in El Rompido? Hotel Fuerte El Rompido is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 293 reizigers beoordelen Hotel Fuerte El Rompido gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Fuerte El Rompido, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Fuerte El Rompido vandaag nog!

€ 480,00

lees verder

Costa De La Luz
Product
 

Best Costa Ballena

Verblijven in een aangename accommodatie in Chipiona? Hotel Best Costa Ballena is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 1094 reizigers beoordelen Hotel Best Costa Ballena gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Best Costa Ballena, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Best Costa Ballena vandaag nog!

€ 511,00

lees verder

Costa De La Luz
Product
 

Garbi Costa Luz

Verblijven in een aangename accommodatie in Conil De La Frontera? Hotel Garbi Costa Luz is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 85 reizigers beoordelen Hotel Garbi Costa Luz gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Garbi Costa Luz, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Garbi Costa Luz vandaag nog!

€ 565,00

lees verder

Costa De La Luz
Product
 

Iberostar Royal Andalus

Verblijven in een aangename accommodatie in Novo Sancti Petri? Hotel Iberostar Royal Andalus is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 754 reizigers beoordelen Hotel Iberostar Royal Andalus gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Iberostar Royal Andalus, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Iberostar Royal Andalus vandaag nog!

€ 547,00

lees verder

Costa De La Luz
Product
 

Playacanela

Verblijven in een aangename accommodatie in Isla Canela? Hotel Playacanela is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 216 reizigers beoordelen Hotel Playacanela gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Playacanela, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Playacanela vandaag nog!

€ 514,00

lees verder

Costa De La Luz
Product
 

Dona Blanca

Verblijven in een aangename accommodatie in Jerez De La Frontera? Hotel Dona Blanca is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 229 reizigers beoordelen Hotel Dona Blanca gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Dona Blanca, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Dona Blanca vandaag nog!

€ 332,00

lees verder

Costa De La Luz
Product
 

Jerez

Verblijven in een aangename accommodatie in Jerez De La Frontera? Hotel Jerez en Spa is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 353 reizigers beoordelen Hotel Jerez en Spa gemiddeld met een 8. Ook beschikt het hotel over vele faciliteiten waaronder een spa. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Jerez en Spa, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Jerez en Spa vandaag nog!

€ 411,00

lees verder

Costa De La Luz
Product
 

FERGUS Conil Park

Verblijven in een aangename accommodatie in Conil De La Frontera? Hotel FERGUS Conil Park is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 57 reizigers beoordelen Hotel FERGUS Conil Park gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel FERGUS Conil Park, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel FERGUS Conil Park vandaag nog!

€ 357,00

lees verder

Costa De La Luz
Product
 

Alboran Algeciras

Verblijven in een aangename accommodatie in Algeciras? Hotel Alboran Algeciras is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 84 reizigers beoordelen Hotel Alboran Algeciras gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Alboran Algeciras, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Alboran Algeciras vandaag nog!

€ 427,00

lees verder

Costa De La Luz
Product
 

Las Dunas

Verblijven in een aangename accommodatie in Chiclana De La Frontera? Aparthotel Las Dunas is een luxe 4-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 292 reizigers beoordelen Aparthotel Las Dunas gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel Las Dunas, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Aparthotel Las Dunas vandaag nog!

€ 529,00

lees verder

Costa De La Luz
Product
 

Hipotels Sherry Park

Verblijven in een aangename accommodatie in Jerez De La Frontera? Hotel Hipotels Sherry Park is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 780 reizigers beoordelen Hotel Hipotels Sherry Park gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Hipotels Sherry Park, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Hipotels Sherry Park vandaag nog!

€ 592,00

lees verder

Costa De La Luz
Product
 

Hotel Occidental Isla Cristina

Hotel Occidental Isla Cristina ligt in het centrum van Isla Cristina. Na een korte wandeling door een beschermd natuurgebied kom je aan bij het strand.

Blijf je liever bij het hotel dan wacht daar een prachtig zwembad op je en een fijn terras om van het zonnetje te genieten. Voor kinderen is er de hele dag animatie. Als je zelf ook graag een beetje actief bent tijdens de vakantie is er van alles te doen. Een aanrader is om de auto in te stappen en een bezoek te brengen aan Portugal, dat niet ver van het hotel ligt.

€ 559,00

lees verder

Spanje Costa de la Luz Isla Cristina
Product
 

Hotel Spa Garden Playanatural adults only

Hotel & Spa Garden Playa Natural is een perfecte plek voor als je op zoek bent naar rust en ontspanning tijdens de vakantie. Het ligt op een rustige, prachtige locatie, aan de Piedras rivier. Het is alleen toegankelijk voor volwassenen, waardoor je extra kunt relaxen.

Na een korte wandeling bereik je het strand. Dit strand is erg afhankelijk is van eb en vloed, dus je kunt hier niet op elk moment van de dag liggen. Ben je een echte strandliefhebber, stap dan op de ferry naar de landtong aan de overkant en je kunt genieten op een schitterend strand! Ook bij het hotel zelf kun je genieten. Wat dacht je van een groot zwembad en een terras met Balinese ligbedden om heerlijk op te luieren? Wil je echt even helemaal tot rust komen, ga dan naar de spa en ontspan in de sauna of bubbel even lekker weg in de jacuzzi. Ben je graag actief en houd je van sport en spel, ook dan is dit het perfecte hotel voor jou. Het animatieteam zorgt voor verschillende activiteiten: van diverse balsporten en danslessen tot yoga en pilates.

Als je overdag trek hebt, dan kun je genieten van echte Spaanse tapas en op zondag wordt regelmatig gezorgd voor een brunch. 's Avonds staat er een smakelijk buffet voor je klaar, één keer per week aan de hand van een thema. Heerlijk om zo aan te schuiven! Daarna kun je nog genieten van een leuke show of live muziek.

 

€ 456,00

lees verder

Spanje Costa de la Luz El Rompido
Product
 

Majorel

"Majorel", villa 5-kamers 230 m2. Ruim, mooi ingericht: groot woon-/eetkamer 70 m2 met open haard, eettafel, Sat-TV en Flatscreen TV. 1 kamer 22 m2 met 1 2-pers bed, open haard en douche/WC (privé) Sat-TV, Flatscreen TV en air-conditioning. 1 kamer 12 m2 met 2 bedden en douche/WC (privé) air-conditioning. 1 kamer 12 m2 met 1 2-pers bed, douche/WC, Sat-TV en air-conditioning. 1 kamer 18 m2 met 1 2-pers bed, douche/WC, Sat-TV en air-conditioning. Uitgang naar de tuin, naar het zwembad. Bureau 9 m2. Keuken 12 m2 (oven, afwasmachine, magnetron). Aparte WC, dubbele wastafels. Zithoek in de tuin. Terrasmeubelen, barbecue, ligstoelen (6). Ter beschikking: wasmachine, kinderstoel, kinderbed tot 2 jaar, haardhout (gratis). Internet (Internet (WiFi), gratis). Parkeerplaats (4 Auto's), parkeerplaats (4 Auto's). CTC-2018090758

€ 241,85

lees verder

Spanje Costa de la Luz Chiclana de la frontera
Product
 

Miraalba (CHZ309)

"Miraalba (CHZ309)", bungalow 4-kamers 65 m2. Licht, met veel hout ingericht: woonkamer met open haard, Sat-TV, radio en elektrische kachel. 1 kamer met 1 2-pers bed (160 cm, lengte 200 cm). 2 kamers, elke kamer heeft 1 bed (90 cm, lengte 200 cm). Keuken (4-pits kookplaat, oven, afwasmachine, broodrooster, magnetron, diepvriezer, elektrische koffiemachine). Bad/WC, aparte WC. Terrasmeubelen, ligstoelen (2). Ter beschikking: wasmachine, strijkijzer. Internet (Internet (WiFi), gratis). CTC2018111282

€ 83,62

lees verder

Spanje Costa de la Luz Chiclana de la frontera
Product
 

Villa España

4-kamer "Villa España", huis voor 6 personen, 130 m2, comfortabel en gezellig ingericht. Woon-/eetkamer met regionale televisie, Sat-TV, DVD, radio, open haard en eettafel. Roken toegelaten. Internet (WIFI). Slaapkamer met 1 2-pers bed. Slaapkamer met 2 eenpersoons bedden. Slaapkamer met 2 eenpersoons bedden. Keuken met 4 kookplaten, magnetron, oven, grill, eettafel, eethoek, afwasmachine, koelkast en diepvriezer. Bad/douche/WC. Terras 25 m2, zithoek in de tuin 500 m2, terrasmeubelen, bergruimte, 4 ligstoelen. Overige voorzieningen: kinderstoel, haardroger, strijkijzer, wasmachine. VFT/CA/00987

€ 145,00

lees verder

Spanje Costa de la Luz Conil de la Frontera
Product
 

Amado (CIL206)

"Amado (CIL206)", huis 3-kamers 120 m2 op 2 verdiepingen. Het objekt is geschikt voor 4 volwassenen. Met veel hout ingericht: woon-/eetkamer met open haard, eettafel, Sat-TV en elektrische kachel. 1 kamer met 1 2-pers bed (135 cm, lengte 190 cm). Open keuken (oven, afwasmachine, 4 keramische glas kookplaten, magnetron, elektrische koffiemachine). Douche/WC. Bovenverdieping: 1 kamer met afgeschuinde daken met 2 bedden (90 cm, lengte 190 cm), air-conditioning. Terras overdekt. Terrasmeubelen, barbecue, ligstoelen (4). Ter beschikking: wasmachine, haardroger. Internet (Internet (WiFi), gratis). 1 huisdier/hond toegestaan. VTAR/CA/01459

€ 80,62

lees verder

Spanje Costa de la Luz Conil de la Frontera
Product
 

Brisamar Novo Sancti Petri

"Brisamar - Novo Sancti Petri", huis in een rij 4-kamers 90 m2 op 2 verdiepingen. Doelmatig en comfortabel ingericht: woon-/eetkamer met open haard, Digitale TV, air-conditioning en heteluchtverwarming. Uitgang naar de zitplaats in de tuin. Keuken (oven, afwasmachine, 4 keramische glas kookplaten, broodrooster, magnetron, diepvriezer, elektrische koffiemachine). Zitbad/WC. Bovenverdieping: 1 kamer met 1 2-pers bed (lengte 180 cm), elektrische kachel, air-conditioning en heteluchtverwarming. 2 kamers, elke kamer heeft 2 bedden (lengte 90 cm), elektrische kachel, air-conditioning en heteluchtverwarming. Bad/bidet/WC. Zithoek in de tuin 18 m2, gazon 20 m2. Terrasmeubelen. Uitzicht op Golfbaan. Ter beschikking: wasmachine, strijkijzer, kinderbed, haardroger. Internet (Internet (WiFi), gratis). Parkeerplaats (omheind), parkeerplaats (omheind). CTC-2018015672

€ 114,08

lees verder

Spanje Costa de la Luz Chiclana de la frontera
Product
 

De Piedra (CIL224)

"De Piedra (CIL224)", bungalow 3-kamers 60 m2. Smaakvol en gezellig ingericht: woon-/eetkamer met open haard, eettafel, Sat-TV en air-conditioning. Uitgang naar het terras. 1 kamer met 1 2-pers bed (140 cm, lengte 190 cm), elektrische kachel. 1 kamer met 2 bedden (90 cm, lengte 190 cm), elektrische kachel. Open keuken (mini-oven, afwasmachine, 4 keramische glas kookplaten, diepvriezer, elektrische koffiemachine). Douche/WC. Terras overdekt. Terrasmeubelen, ligstoelen (4). Ter beschikking: wasmachine. Internet (Internet (WiFi), gratis). 1 huisdier/hond toegestaan. VTAR/CA/01459

€ 80,62

lees verder

Spanje Costa de la Luz Conil de la Frontera
Product
 

Hanna (CHZ300)

"Hanna (CHZ300)", huis 5-kamers 160 m2. Licht, gezellig ingericht: woon-/eetkamer met open haard, eettafel, Sat-TV en elektrische kachel. Uitgang naar het terras. 2 kamers, elke kamer heeft 2 bedden (90 cm, lengte 190 cm). 1 kamer met 1 2-pers bed (150 cm, lengte 190 cm). 1 kamer met 1 2-pers bed (150 cm, lengte 190 cm). Keuken (mini-oven, afwasmachine, 4 keramische glas kookplaten, diepvriezer). Uitgang naar het terras. Bad/WC, 3 douche/WC's. 2 terrassen overdekt. Terrasmeubelen, barbecue, ligstoelen (6). Ter beschikking: wasmachine, strijkijzer. Internet (Internet (WiFi), gratis). VTAR/CA/01688

€ 105,08

lees verder

Spanje Costa de la Luz Chiclana de la frontera
Product