user_mobilelogo

First Flatotel International

Verblijven in een aangename accommodatie in Benalmadena? Hotel First Flatotel International is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 140 reizigers beoordelen Hotel First Flatotel International gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel First Flatotel International, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel First Flatotel International vandaag nog!

€ 267,00

lees verder

Costa Del Sol
Product
 

La Barracuda

Verblijven in een aangename accommodatie in Torremolinos? Hotel La Barracuda is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 656 reizigers beoordelen Hotel La Barracuda gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel La Barracuda, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel La Barracuda vandaag nog!

€ 308,00

lees verder

Costa Del Sol
Product
 

Ibersol Torremolinos Beach

Verblijven in een aangename accommodatie in Torremolinos? Hotel Ibersol Torremolinos Beach is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 599 reizigers beoordelen Hotel Ibersol Torremolinos Beach gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Ibersol Torremolinos Beach, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Ibersol Torremolinos Beach vandaag nog!

€ 384,00

lees verder

Costa Del Sol
Product
 

Ritual Torremolinos

Verblijven in een aangename accommodatie in Torremolinos? Hotel Ritual Torremolinos is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 574 reizigers beoordelen Hotel Ritual Torremolinos gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Ritual Torremolinos, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Ritual Torremolinos vandaag nog!

€ 427,00

lees verder

Costa Del Sol
Product
 

Royal Costa

Verblijven in een aangename accommodatie in Torremolinos? Hotel Royal Costa is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 163 reizigers beoordelen Hotel Royal Costa gemiddeld met een 6. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Royal Costa, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Royal Costa vandaag nog!

€ 1.583,00

lees verder

Costa Del Sol
Product
 

IPV Palace

Verblijven in een aangename accommodatie in Fuengirola? Hotel IPV Palace en Spa is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 23 reizigers beoordelen Hotel IPV Palace en Spa gemiddeld met een 9. Ook beschikt het hotel over vele faciliteiten waaronder een spa. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel IPV Palace en Spa, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel IPV Palace en Spa vandaag nog!

€ 564,00

lees verder

Costa Del Sol
Product
 

THB San Fermin

Verblijven in een aangename accommodatie in Benalmadena? Hotel THB San Fermin is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 184 reizigers beoordelen Hotel THB San Fermin gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel THB San Fermin, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel THB San Fermin vandaag nog!

€ 447,00

lees verder

Costa Del Sol
Product
 

Ilunion Fuengirola

Verblijven in een aangename accommodatie in Fuengirola? Hotel Ilunion Fuengirola is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 52 reizigers beoordelen Hotel Ilunion Fuengirola gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Ilunion Fuengirola, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Ilunion Fuengirola vandaag nog!

€ 402,00

lees verder

Costa Del Sol
Product
 

Veramar

Verblijven in een aangename accommodatie in Fuengirola? Aparthotel Veramar is een comfortabel 3-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 210 reizigers beoordelen Aparthotel Veramar gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel Veramar, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Aparthotel Veramar vandaag nog!

€ 304,00

lees verder

Costa Del Sol
Product
 

NH Marbella

Verblijven in een aangename accommodatie in Marbella? Hotel NH Marbella is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 344 reizigers beoordelen Hotel NH Marbella gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel NH Marbella, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel NH Marbella vandaag nog!

€ 493,00

lees verder

Costa Del Sol
Product
 

Holiday World Polynesia

Verblijven in een aangename accommodatie in Benalmadena? Hotel Holiday World Polynesia is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 30 reizigers beoordelen Hotel Holiday World Polynesia gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Holiday World Polynesia, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Holiday World Polynesia vandaag nog!

€ 504,00

lees verder

Costa Del Sol
Product
 

Playacalida Spa

Verblijven in een aangename accommodatie in Almunecar? Hotel Playacalida Spa is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 90 reizigers beoordelen Hotel Playacalida Spa gemiddeld met een 8. Ook beschikt het hotel over vele faciliteiten waaronder een spa. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Playacalida Spa, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Playacalida Spa vandaag nog!

€ 516,00

lees verder

Costa Del Sol
Product
 

Senator Banus Spa

Verblijven in een aangename accommodatie in Puerto Banus? Hotel Senator Banus Spa is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 243 reizigers beoordelen Hotel Senator Banus Spa gemiddeld met een 8. Ook beschikt het hotel over vele faciliteiten waaronder een spa. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Senator Banus Spa, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Senator Banus Spa vandaag nog!

€ 501,00

lees verder

Costa Del Sol
Product
 

Las Rampas

Verblijven in een aangename accommodatie in Fuengirola? Hotel Las Rampas is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 304 reizigers beoordelen Hotel Las Rampas gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Las Rampas, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Las Rampas vandaag nog!

€ 323,00

lees verder

Costa Del Sol
Product
 

Hacienda el Sueno

Verblijven in een aangename accommodatie in Mijas? Appartement Hacienda el Sueno is een luxe 4-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 11 reizigers beoordelen Appartement Hacienda el Sueno gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Hacienda el Sueno, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Appartement Hacienda el Sueno vandaag nog!

€ 391,00

lees verder

Costa Del Sol
Product
 

Appartementen Hacienda el Sueño

Hacienda el Sueño is een fraai, nieuwbouw vakantie resort bestaande uit 4 moderne gebouwen met luxe ingerichte appartementen. Hier kunt u op en top ontspannen, bijvoorbeeld bij het verwarmde buitenzwembad, in de wellness of bij een lekker drankje aan de cocktailbar met uitzicht op de lagune. Uiteraard kunt u ook aan uw conditie blijven werken in de aanwezige fitnessruimte of boek een yoga sessie bij de waterval. Voor de innerlijke mens kunt u terecht bij het Vista Lago Restaurant voor een internationaal warm ontbijt of a la carte lunch, diner of tussendoortje.

€ 187,00

lees verder

Spanje Costa del Sol Mijas
Product
 

Hotel Sandos Griego

Hotel Sandos Griego ligt in Torremolinos, tussen Malaga en Benalmadena. De kamers van dit leuke hotel zijn mooi ingericht en van alle gemakken voorzien. Voor een frisse duik is er een zwembad en daaromheen ligt een zonneterras waar je heerlijk kunt genieten van het zonnetje. Kinderen kunnen elke dag mee doen met diverse activiteiten bij de miniclub.

In de avond geeft het animatieteam een leuke show waar je naartoe kunt. Lekker eten kan in het buffetrestaurant, maar ook heb je de mogelijkheid om een keer Italiaans te eten in brasserie La Gioconda, dat is altijd genieten! Een dagje wat anders dan zon, zee en zwemmen? Ga dan gezellig naar het bruisende centrum van Torremolinos.

€ 497,00

lees verder

Spanje Costa del Sol Torremolinos
Product
 

Ibersol Almunecar Beach en Spa

Verblijven in een aangename accommodatie in Almunecar? Hotel Ibersol Almunecar Beach en Spa is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 90 reizigers beoordelen Hotel Ibersol Almunecar Beach en Spa gemiddeld met een 8. Ook beschikt het hotel over vele faciliteiten waaronder een spa. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Ibersol Almunecar Beach en Spa, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Ibersol Almunecar Beach en Spa vandaag nog!

€ 465,00

lees verder

Costa Del Sol
Product
 

tent Torremolinos

Verblijven in een aangename accommodatie in Torremolinos? Hotel tent Torremolinos is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 2906 reizigers beoordelen Hotel tent Torremolinos gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel tent Torremolinos, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel tent Torremolinos vandaag nog!

€ 283,00

lees verder

Costa Del Sol
Product
 

Terrazas Costa del Sol

Verblijven in een aangename accommodatie in Manilva? Vakantiepark Pierre et Vacances Resort Terrazas Costa del Sol is een luxe 4-sterren vakantiepark, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 277 reizigers beoordelen Vakantiepark Pierre et Vacances Resort Terrazas Costa del Sol gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Vakantiepark Pierre et Vacances Resort Terrazas Costa del Sol, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Vakantiepark Pierre et Vacances Resort Terrazas Costa del Sol vandaag nog!

€ 399,00

lees verder

Costa Del Sol
Product
 

Hotel Best Benalmadena

Hotel Best Benalmadena ligt aan het strand en is de ideale plek om een ontspannen vakantie door te brengen met zonnebaden en een briesje van de Middellandse Zee. Dit hotel ligt in een rustig gedeelte van de kust van Benalmadena en biedt een goede bereikbaarheid van de bezienswaardigheden in de omgeving. Bij het hotel kunt u heerlijk relaxen bij het zwembad en de jacuzzi en een drankje halen bij de bar. Of trakteer uzelf op een middagje écht ontspannen met een bezoek aan de spa. Voor de kinderen is er ook genoeg te doen. Zij kunnen spetteren in het kinderbad, spelen in de speeltuin of zich vermaken bij de kidsclub. Een 's Avonds biedt het hotel regelmatig live muziek en shows ter animatie. Hotel Best Benalmadena biedt comfortabele en moderne kamers, voorzien van allerlei voorzieningen voor een aangenaam verblijf. Gasten kunnen genieten van een prachtig uitzicht op zee vanuit hun kamer. Dit is dan ook één van de pluspunten die worden benoemd im de vele lovende

€ 188,00

lees verder

Spanje Costa del Sol Benalmadena
Product
 

AluaSun Lago Rojo voorheen Roc Lago Rojo adults only

AluaSun Lago Rojo ligt in Torremolinos, in het hart van de Costa del Sol. Het zandstrand van La Carihuela ligt op een steenworp afstand en dankzij het prettige klimaat in deze regio, kun je hier het hele jaar door terecht voor een heerlijke vakantie onder de Spaanse zon.

De smakelijke maaltijden worden geserveerd in het buffetrestaurant bij het zwembad en de kamers, die comfortabel zijn ingericht, zorgen ervoor dat je de volgende dag weer helemaal uitgerust bent om ultiem te genieten van de vakantie.

Op het dakterras kun je niet alleen genieten van een prachtig uitzicht, maar ook relaxen in de jacuzzi. Het zwembad in de tuin wordt omringd door zitjes en tijdens het zomerseizoen wordt er gezorgd voor live shows.

€ 545,00

lees verder

Spanje Costa del Sol Torremolinos
Product
 

Alua AluaSun Marbella Park

Midden in een groene oase, nabij het zonnige Marbella, ligt Alusun Marbella Park. Een heerlijk 4-sterrenhotel met een mediterrane tuin waarin je meteen een lekker vakantiegevoel krijgt. Er is een waterpark met glijbanen, een adults only-bad en er zijn verschillende zonneterrassen en sportfaciliteiten. Ook je smaakpapillen komen niks tekort: er is een buffetrestaurant en er zijn 2 bars. En wil je helemaal zorgeloos genieten van een zonvakantie aan de Costa del Sol? Kies dan voor de all inclusive-optie. Zo ben je de hele dag verzekerd van lekker eten en drinken. Wil jij op een top zomervakantie met het hele gezin? Boek dan snel je verblijf bij AluaSun Marbella Park!

€ 464,00

lees verder

Costa Del Sol
Product
 

SENTIDO Benalmadena Beach

Verblijven in een aangename accommodatie in Benalmadena? Hotel SENTIDO Benalmadena Beach is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 253 reizigers beoordelen Hotel SENTIDO Benalmadena Beach gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel SENTIDO Benalmadena Beach, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel SENTIDO Benalmadena Beach vandaag nog!

€ 934,00

lees verder

Costa Del Sol
Product
 

Hotel MS Tropicana

Hotel Tropicana is een gezellig, kleinschalig hotel, direct aan het strand en de bekende boulevard La Carihuela. Het hotel heeft een gezellig terras met bar, direct uitkijkend op het strand, een heerlijke plek om van uw Sangria of Cerveza te genieten! Het strand ligt voor de deur en het hotel heeft daar zijn eigen Beachclub. Naast het buffetrestaurant heeft het hotel ook een a la carte restaurant (niet inbegrepen) met heerlijke vis- en vleesmaaltijden van de houtskoolgrill! Onze gasten komen graag terug naar Hotel Tropicana vanwege de gezellige sfeer en de centrale ligging!

€ 180,00

lees verder

Spanje Costa del Sol Torremolinos
Product
 

Benalma Hotel Costa del Sol

Benalma Hotel Costa del Sol is een splinternieuw hotel met luxe faciliteiten voor een heerlijke vakantie in Spanje. Het ligt aan het strand, je hoeft dus niet veel moeite te doen voor een duik in zee, heerlijk!

Om af te koelen op een warme zonnige dag zijn er twee zwembaden. Er is een mooi, wat kleiner zwembad voor personen vanaf 16 jaar. Op het terras bij dit zwembad kun je na een frisse duik weer rustig opdrogen in het zonnetje op een ligbedje. Een stukje verderop vind je een groot zwembad met twee glijbanen voor de hele familie. Ook hier zijn ligbedden om op te relaxen met een boek of om even weg te dromen. Wil je extra tot rust komen, breng dan een bezoek aan de spa.

De kamers en suites van Benalma Hotel Costa del Sol zijn modern ingericht en zeer comfortabel. Je favoriete drankje haal je bij een van de bars, maar het lekkerst zal dit smaken bij de bar op het dakterras. Vanaf dit terras heb je een prachtig uitzicht over de omgeving. Heerlijk eten hoort er natuurlijk ook bij tijdens de vakantie en hiervoor wordt gezorgd in het goede buffetrestaurant, waar iedere dag weer allerlei lekkers voor je klaar staat. Sommige maaltijden worden zelfs bereid terwijl je toekijkt!

€ 528,00

lees verder

Spanje Costa del Sol Benalmádena
Product
 

Playacalida

Een zonovergoten luxe vakantie met hele gezin beleef je in Playacalida. Gelegen op een klif en net buiten Almuñécar, geniet je hier van alle rust en prachtige vergezichten. Als kers op de taart heeft dit fantastische hotel een infinity pool die uitkijkt over het helderblauwe water van de Middellandse Zee.

Playacalida laat zich het best omschrijven als een waar zwemparadijs. Naast de infinity pool beschikt het hotel over meerdere schitterende zwembaden voor jong en oud. Kinderen zullen het meeste plezier beleven in het zwembad met glijbanen, maar de waterrivier zal ook zeker in de smaak vallen. Het ultieme vakantiegevoel zul je krijgen wanneer je wegdroomt in een hangmat bij het zwembad of helemaal tot rust komt in de spa.

Gebouwd in Arabische stijl geeft Playacalida je verblijf een exotisch tintje. Dit is ook zeker terug te vinden in de warme en sfeervolle inrichting van de kamers. Op het gebied van eten kan er genoten worden van overheerlijke tapas. Het exotische thema is zelfs doorgevoerd in de animatie. Van familiespelletjes tot jazz avonden, swingende Caribische nachten en karaoke, hier zal iedereen een fantastische vakantie beleven.

€ 554,00

lees verder

Spanje Costa del Sol Almuñecar
Product
 

Estival Torrequebrada

Verblijven in een aangename accommodatie in Benalmadena? Hotel Estival Torrequebrada is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 765 reizigers beoordelen Hotel Estival Torrequebrada gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Estival Torrequebrada, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Estival Torrequebrada vandaag nog!

€ 386,00

lees verder

Costa Del Sol
Product
 

Appartementen Colina del Paraiso

Colina Del Paraiso is een resort met 4 toeristische appartementen, gelegen in de rustige heuvels van Benahavis, maar toch op slechts 10 minuten van de glitter en glamour van Puerto Banus. Kies uit de comfortabele appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers of herenhuizen met een privéjacuzzi of een penthouse met privézwembad. Colina del Parioso is volledig uitgerust met alles wat u nodig heeft voor uw verblijf. Er is een groot balkon, waar je gezellig met z'n allen kunt genieten van een drankje. En in het restaurant, waar je heerlijk kunt eten, heb je een prachtig, panoramisch uitzicht. Ontspannen kan in Colina del Paraiso perfect in de mooie tuin met palmbomen. Hier kom je eindelijk toe aan die stapel aan ontspanning. Zwemmen is altijd verfrissend tijdens de vakantie en daarom zijn er drie zwembaden om heerlijk in af te koelen. Colina del paraiso is de perfecte uitvalsbasis om alles te ontdekken wat de Costa Del Sol te bieden heeft.

€ 117,00

lees verder

Spanje Costa del Sol Benahavis
Product
 

Hotel Estival Torrequebrada

In Hotel Estival Torrequebrada bent u aan het juiste adres voor een luxe, goed verzorgde vakantie aan de kust van Benalmadena. Het hotel beschikt over maar liefst 4 zwembaden waaronder een adults only bad, familiebad en een binnenzwembad. De kinderen zullen zich eindeloos vermaken met de glijbanen in het kinderbad. Voor een lekker drankje of een snack kunt u terecht bij de poolbar. Houdt u toch ook van een actieve vakantie? Dan zijn de fitnessruimte en het multi-sportveld een uitkomst. Speel een heerlijk potje basketbal, sla een balletje tennis of doe eens mee met de aquarobics les. Voor wat ontspanning weet u uw weg te vinden naar de wellnessruimte waar u helemaal tot rust kunt komen in het Turks bad of de sauna. De avonduren zijn in Hotel Estival Torrequebrada goed door te brengen in het casino dat zich in het hotel bevindt. Eerlijk waar, de mogelijkheden voor een onvergetelijke vakantie zijn eindeloos in Estival Torrequebrada. Naast alle luxe faciliteiten is het

€ 294,00

lees verder

Spanje Costa del Sol Benalmadena
Product
 

Hotel Globales Pueblo Andaluz

Hotel Globales Pueblo Andaluz is gebouwd in de stijl van een typisch Andalusisch dorp. Het bestaat uit meerdere kleine gebouwen en twee binnenplaatsen die worden verbonden door pittoreske straatjes. Deze knusse straatjes zijn versierd met prachtige bloemen en planten; een heerlijke omgeving om je vakantie door te brengen.

De nette kamers zijn comfortabel ingericht en tijdens je verblijf zal het personeel er alles aan doen om het je naar de zin te maken. In het restaurant komt iedereen aan zijn trekken, want de maaltijden worden in een heel uitgebreide buffetvorm geserveerd. Lekker een balletje slaan op de tennisbaan, met z'n allen volleyballen of een duik nemen in het grote zwembad. Het kan hier allemaal. Ook het Franstalige animatieteam zorgt voor entertainment voor jong en oud.

€ 603,00

lees verder

Spanje Costa del Sol Estepona
Product
 

Alua AluaSun Costa Park

Verblijven in een aangename accommodatie in Torremolinos? Hotel Alua AluaSun Costa Park is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 335 reizigers beoordelen Hotel Alua AluaSun Costa Park gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Alua AluaSun Costa Park, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Alua AluaSun Costa Park vandaag nog!

€ 470,00

lees verder

Costa Del Sol
Product
 

Victoria Playa

Verblijven in een aangename accommodatie in Almunecar? Hotel Victoria Playa is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 2436 reizigers beoordelen Hotel Victoria Playa gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Victoria Playa, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Victoria Playa vandaag nog!

€ 597,00

lees verder

Costa Del Sol
Product
 

Hotel Meliá Marbella Banús

Een schitterende locatie opent een wereld van mogelijkheden voor gasten in het beste deel van Marbella. Kies voor een bestemming met 300 dagen zon per jaar. Geniet ervan in een elegant hotel in de buurt van de meest exclusieve boetieks. Een hotel dat u de mogelijkheid biedt om de buitenwereld te ontvluchten in zijn prachtige wellnessruimte. Of om te genieten van de heerlijke lokale keuken vol intense smaken en subtiele nuances. Rust uit met het gezin in ruime kamers met directe toegang tot onze tuinen. Verwen uzelf met een van de gezondheids- en schoonheidsbehandelingen in de spa. En terwijl u kiest in welk zwembad u wilt afkoelen, vergeet dan niet dat het bruisende Marbella op slechts een paar kilometer afstand op u wacht. Dit is het Meliá Marbella Banús: luxe binnen handbereik. Het complex biedt fantastische lichte kamers met een vriendelijke, moderne inrichting en prachtig zijzeezicht, uitzicht op de bergen of uitzicht op de tuin.

€ 290,00

lees verder

Spanje Costa del Sol Marbella
Product
 

Hotel Globales Los Patos Park

Hotel Globales Los Patos Park is fantastisch! Het heeft vele faciliteiten en het prachtige strand van Benalmádena ligt op slechts een klein stukje wandelen (deels via een licht hellende weg). Het populaire Puerto Marina, dat bekend staat om haar bars, restaurants en winkeltjes, vind je op ongeveer 2 kilometer en is ontzettend leuk om een keer te bezoeken.

De kamers van Hotel Globales Los Patos Park zijn netjes ingericht en hebben allemaal een balkon. In het restaurant worden mediterrane specialiteiten en internationale gerechten in buffetvorm geserveerd. De lekkerste maaltijden worden voor je neus bereid door professionele koks. Heb je overdag tussendoor trek? Bij de snackbar wordt alles klaargemaakt op bestelling, heerlijk!

Rond de zwembaden zijn meerdere zonneterrassen aangelegd, waar je de hele dag van de zon kunt genieten. Een superleuke waterspeeltuin met een piratenboot en meerdere spectaculaire waterglijbanen zullen zorgen voor uren waterpret. Daarnaast is er overdag een compleet verzorgd animatieprogramma en wordt er 's avonds gezorgd voor live muziek of een professionele show. Voor kinderen vanaf vijf jaar is er in het hoogseizoen een ontzettend leuke miniclub, waar zij o.a. kunnen kleuren, knutselen en geschminkt kunnen worden.

€ 569,00

lees verder

Spanje Costa del Sol Benalmádena
Product
 

Hotel Palia La Roca

Hotel Palia la Roca ligt perfect: je hoeft alleen maar de weg over te steken en je bent al op het prachtige strand van Benalmádena. Ook het centrum met leuke winkeltjes en gezellige bars is vlakbij. De comfortabele kamers hebben bijna allemaal uitzicht op zee en zijn netjes ingericht. Een deel van de kamers kijkt ook uit op de mooie, groene ligweide waar je heerlijk van de zon kunt genieten.

Voor een frisse duik is er een prachtig zwembad, heerlijk! Kinderen kunnen spelen in het kinderzwembad en vanaf vier jaar, tijdens het hoogseizoen, meedoen met knutselen en de dansjes van de minidisco. Ook voor volwassenen wordt er van alles georganiseerd: van aerobics en aquagym tot beachvolleybal en leuke spellen in het zwembad. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt er 's avonds ook nog eens een leuke show gegeven.

€ 616,00

lees verder

Spanje Costa del Sol Benalmádena
Product
 

Hotel Palia Las Palomas

Hotel Palia Las Palomas ligt in het gezelligste gedeelte van Torremolinos: midden in de voormalige visserswijk La Carihuela. Dit Selections adres is perfect voor een heerlijke zonvakantie. Het schitterende strand is vlakbij en ook als je op zoek bent naar een typisch Spaans eettentje hoef je niet lang te zoeken: je wandelt de straat uit en je staat al op het pittoreske pleintje van deze sfeervolle wijk.

Hotel Palia Las Palomas is ingericht met frisse, lichte tinten, wat zeker bijdraagt aan de fijne sfeer die bij Palia Las Palomas hangt. Voor een verkoelende duik is er een mooi zwembad voor jong en oud. Genieten van de zon kan op een ligbedje op het terras of op het grasveld. Lekkere, koele drankjes bestel je bij de bar, heerlijk!

Iedere vakantiedag staat er een smakelijk buffet voor je klaar in het restaurant. Een aantal gerechten wordt ook nog eens voor je klaargemaakt op de grill terwijl je toekijkt. Wat is het toch goed om een tijdje niet te hoeven koken... De aangekomen pondjes sport je er gelukkig zo weer af in de fitnessruimte of op het sportveld. Of doe mee met de leuke activiteiten die het animatieteam organiseert.

€ 637,00

lees verder

Spanje Costa del Sol Torremolinos
Product
 

Hotel Globales Gardenia

Hotel Globales Gardenia heeft een ideale ligging, vlak bij het prachtige strand van Fuengirola. Vanuit het hotel loop je zo naar de boulevard, perfect! In de directe omgeving kun je van alles ondernemen. Wat dacht je van een potje golf, paardrijden of watersport?

De kamers van Hotel Globales Gardenia zijn netjes ingericht en perfect om in uit te rusten. En iedere dag begin je met een smakelijk ontbijt in het fijne restaurant. Daarna kun je de hele dag genieten op een ligbedje bij het zwembad: ga je je verdiepen in een boek, of kies je ervoor om gezellig naar de mensen in het zwembad te kijken en af en toe even weg te dommelen?

Kleine vakantiegangers hoeven zich geen moment te vervelen. Er is een kleine glijbaan in het zwembad en een speeltuintje, waar zij hun overtollige energie kwijt kunnen. En dan worden er ook nog eens leuke activiteiten voor hen georganiseerd. Houd jij eveneens van wat activiteit, doe dan mee met diverse sporten & spellen en nip lekker van een drankje tijdens een van de avondshows.

€ 516,00

lees verder

Spanje Costa del Sol Fuengirola
Product
 

AluaSun Marbella Park voorheen Roc Marbella Park

AluaSun Marbella Park is een fantastisch 4-sterrenhotel met vele faciliteiten. De grote, groene tuin is prachtig en het zwembad heerlijk voor een frisse duik op een warme, zonnige dag. Aan de smaakpapillen is gedacht in dit hotel, want er zijn twee bars voor koele drankjes en in het restaurant staat iedere dag weer wat lekkers voor je klaar. Kinderen beleven in dit hotel een heerlijke vakantie vanwege de spetterende splashpool. Ook de miniclub, waar zij mee kunnen doen met leuke activiteiten en daardoor gemakkelijk vriendjes maken, is geweldig voor kleine vakantiegangers!

€ 478,00

lees verder

Spanje Costa del Sol Marbella
Product
 

Turisticos Las Rosas de Capistrano

Verblijven in een aangename accommodatie in Nerja? Appartement Turisticos Las Rosas de Capistrano is een comfortabel 2-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 12 reizigers beoordelen Appartement Turisticos Las Rosas de Capistrano gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Turisticos Las Rosas de Capistrano, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Appartement Turisticos Las Rosas de Capistrano vandaag nog!

€ 531,00

lees verder

Costa Del Sol
Product