user_mobilelogo

Camping de Toffe Peer

Camping in Ruinerwold, Drenthe in Nederland.

lees verder

Nederland Drenthe Ruinerwold
Product
 

Camping De Toffe Peer

Camping De Toffe Peer in Ruinerwold. Op fietsafstand van het mooie Giethoorn. Subtropisch zwembad op 15 minuten.

lees verder

Nederland Drenthe Ruinerwold
Product
 

DG726

Deze gezellige studio in Ruinerwold is eenvoudig ingericht en biedt ruimte aan twee tot vier personen. De nette studio is gebouwd in de voormalige stal en beschikt wel over een kleine keuken maar niet over een eigen douche en toilet. Hiervoor kunt u gebruik maken van het naast gelegen sanitair gebouw. Zo beleeft u toch het kampeergevoel maar ervaart u het comfort van goede faciliteiten. Daarbij beschikt u over een ruim terras, uitermate geschikt voor gasten die graag genieten van het buitenleven. Het Drentse landschap biedt het hele jaar door vermaak voor jong en oud. Geniet van de natuurrijke omgeving, de gemeente De Wolden leent zich uitstekend voor wandel- en fietsliefhebbers. Ook rondom het vakantiehuis hoeven de kinderen zich nooit te vervelen, naar hartenlust skelteren of even meehelpen met het voeren van de kippen en geiten.

€ 263,00

lees verder

Nederland Drenthe Ruinerwold
Product
 

DG725

Dit prachtige zes persoons vakantiehuis in Ruinerwold is luxe ingericht en met zijn landelijke karakter ideaal voor rustzoekers. Het luxe vakantiehuis is andersom ingedeeld, door boven te wonen heb je uitzicht over de landerijen. Geniet van de ruimte en luxe, zowel in huis als in de tuin of op het terras. Het Drentse landschap biedt het hele jaar door vermaak voor jong en oud. Geniet van de natuurrijke omgeving, de gemeente De Wolden leent zich uitstekend voor wandel- en fietsliefhebbers. Ook rondom het vakantiehuis hoeven de kinderen zich nooit te vervelen, naar hartenlust skelteren of even meehelpen met het voeren van de kippen en geiten.

€ 518,00

lees verder

Nederland Drenthe Ruinerwold
Product
 

DG341

In deze vierpersoons "plaggenhut" waant u zich terug in de tijd. Slapen in de bedstee, eten aan de eiken tafel bij het schijnsel van een oude lamp. Wel heeft U TV en internet.  Bij een gezellig vuur geniet u op het terras van het Drentse erf en de magnifieke zonsop- en ondergangen. De liefhebber slaapt in de knusse bedstee. De banken kunnen omgebouwd worden tot twee eenpersoonsbedden.  Vanuit de keuken hebt u uitzicht op de uitgestrekte weilanden. De sfeervolle inrichting neemt u mee terug in de tijd met details van vroeger. De douche is echter van deze tijd.

€ 293,00

lees verder

Nederland Drenthe Ruinerwold
Product
 

DG087

Deze 25 persoons groepsaccommodatie is gelegen in het Drentse dorp Ruinerwold en wordt omringd door typisch Drents landschap. De groepsaccommodatie bestaat uit een centraal gastenverblijf en drie aparte vakantiehuizen. Door de verschillende verblijven én de gezamenlijke ruimte is deze groepsaccomodatie ideaal voor groepen bestaande uit verschillende gezinnen. De directe omgeving biedt een tal aan mogelijkheden voor een leuke dag uit voor jong en oud!

€ 1.304,00

lees verder

Nederland Drenthe Ruinerwold
Product
 

DG738

Dit prachtig gelegen tweepersoons particulier vakantiehuis is gebouwd in een voormalige zogenaamde mestsilo bij een oude rietgedekte boerderij in het Drentse dorp Ruinerwold. Er zijn in deze "silo" twee tweepersoons vakantiehuisjes gebouwd. De vakantiehuisjes zijn compleet en sfeervol ingericht. Vanuit je vakantiehuis en het bijbehorende terras kijk je uit op de eindeloze weilanden en heb je beschikking over een privé-gazon en terras. Hier kun je echt genieten van het Drentse buitenleven, alwaar het een stukje gemoedelijker is dan elders. Vanuit het vakantiehuisje kun je heerlijk wandelen en fietsen in de uitgestrekte natuurgebieden en gezellige dorpjes en plaatsen. Meppel, Steenwijk, Ruinen en het waterdorp Giethoorn zijn aanraders.

€ 435,00

lees verder

Nederland Drenthe Ruinerwold
Product
 

DG342

Landelijk gelegen vakantiewoning voor 11 personen. De woning beschikt over gratis internet en biedt het hele jaar door vermaak voor jong en oud.

€ 638,00

lees verder

Nederland Drenthe Ruinerwold
Product
 

DG251

Landelijk gelegen vakantiewoning voor 6 personen. De woning beschikt over gratis internet en biedt het hele jaar door vermaak voor jong en oud.

€ 373,00

lees verder

Nederland Drenthe Ruinerwold
Product
 

DG340

Deze prachtige vakantiewoning voor vier personen is rustig gelegen op het mooie Drenthse landschap biedt het hele jaar door vermaak voor jong en oud. De woning beschikt over gratis internet en heeft een eigen parkeergelegenheid. Buiten op het terras kunt u heerlijk genieten van de prachtige omgeving. Kinderen hoeven zich nooit te vervelen. Er zijn verschillende activiteiten aanwezig voor de kleintjes onder ons.

€ 318,00

lees verder

Nederland Drenthe Ruinerwold
Product