user_mobilelogo

Anda Barut Collection

8-daagse Zonvakantie naar Egeïsche Kust bij Anda Barut Collection

€ 1.390,00

lees verder

Turkije Egeïsche Kust Didim
Product
 

Venosa Beach Resort

8-daagse Zonvakantie naar Egeïsche Kust bij Venosa Beach Resort

€ 1.017,00

lees verder

Turkije Egeïsche Kust Didim
Product
 

Duja Didim

8-daagse Zonvakantie naar Egeïsche Kust bij Duja Didim

€ 1.036,00

lees verder

Turkije Egeïsche Kust Didim
Product
 

Hotel Aquasis Deluxe Resort Spa

Selections Aquasis Deluxe Resort & Spa is een prachtig ultra all-inclusive resort aan het zandstrand van Didim en is een echt familieparadijs.

De ruim opgezette tuin tussen het hotel en het strand is waar het deze vakantie eigenlijk echt om draait. Er zijn maar liefst drie grote zwembaden te vinden en een aquapark met negen glijbanen! Ook voor kinderen is er een fantastisch waterspeelplein, met alle figuren uit de filmhit Ice Age. Het animatieteam verzorgt leuke activiteiten voor jong en oud zodat het een vakantie wordt om nooit meer te vergeten.

De kamers zijn stuk voor stuk stijlvol ingericht. Of je er nu samen even tussenuit gaat of met het hele gezin, voor iedereen is er een passende kamer te vinden. De 'lake rooms' liggen rondom het zwembad van maar liefst 5000 vierkante meter, een bijzonder verblijf. Hier kun je vanaf het balkon al gelijk het water in plonzen.

Lekker eten kan in het buffetrestaurant of in een van de zes à la carte restaurants. Hier heb je een ruime keus aan verschillende gerechten. Waar heb jij vanavond zin in? Aziatisch, Italiaans of toch lokale Turkse gerechten? Om de dag af te sluiten kun je een lekker drankje doen bij zes verschillende bars.

€ 538,00

lees verder

Turkije Egeïsche Kust Didim
Product
 

Hotel Long Beach Club Nature

Hotel Long Beach Club Nature ligt in aan de baai van Akbuk waardoor je hier vandaan een schitterend uitzicht over het plaatsje hebt. Met een goudgeel zandstrand voor de deur en een groot zwembad met fijn zonneterras is dit een heerlijke plek om van de zon te genieten. Het ruim opgezette hotel bestaat uit een schitterende tuin waarin meerdere gebouwen staan waar de kamers over verspreid liggen. Plek genoeg dus om te relaxen, maar als je actief bezig wil zijn kan dat ook. Voor jong en oud worden er door het animatieteam leuke bezigheden georganiseerd, maar je kunt ook een potje tennissen of fit blijven in het fitnesscenter.

€ 500,00

lees verder

Turkije Egeïsche Kust Didim
Product
 

Hotel Duja Didim

De deuren van Hotel Duja Didim openen in de zomer van 2016. Rondom dit splinternieuwe hotel, dat op een klein schiereilandje op zo'n 5 kilometer van Didim ligt, is een heerlijk zandstrand te vinden. Dat is niet de enige plek waar je kunt zonnebaden, want dat kan natuurlijk ook bij één van de vier zwembaden. Er zijn ook drie glijbanen te vinden, leuk voor jong en oud! Ook is er voor iedereen een leuk animatieprogramma en zijn er meerdere restaurants waar je culinair kunt genieten.

€ 529,00

lees verder

Turkije Egeïsche Kust Didim
Product