user_mobilelogo

Hotel Restaurant Goerres

Hotel Restaurant Goerres ligt in het Friesse Akkrum, midden in een prachtig landschap aan de rivier de Boorne. In dit familiehotel geniet je van een overnachting in een sfeervolle hotelkamer. Door de centrale ligging van het hotel maak je gemakkelijk uitstapjes in de provincie Friesland. Geniet bijvoorbeeld van een heerlijke wandel- of fietstocht en bezoek de historische stad Leeuwarden.

€ 78,00

lees verder

Nederland Friese meren Akkrum
Product
 

Hotel Restaurant Oostergoo

Hotel Café Restaurant Oostergoo ligt in het Friese dorpje Grou. U kunt in de natuurrijke omgeving mooie fietstochten maken en binnen een half uur rijden bent u al in het bruisende Leeuwarden.

€ 64,00

lees verder

Nederland Friese meren Grou
Product
 

B B Het Farmhouse

B&B Het Farmhouse is gevestigd in een sfeervolle boerderij in Twijzelerheide op het Friese platteland. Het Bed & Breakfast ligt midden in het mooie Friese Wouden-Merengebied. Ben je toe aan ontspanning? Ga dan heerlijk de sauna in.

€ 73,00

lees verder

Nederland Friese meren Twijzelerheide
Product
 

De Stadsherberg Franeker

De Stadsherberg is een gezellig hotel aan de rand van de Friese plaats Franeker. Huur een boot bij het hotel en ontdek de omgeving vanaf het water. Ook zijn er prachtige fietsroutes beschikbaar!

€ 90,00

lees verder

Nederland Friese meren Franeker
Product
 

Pension B B Perruque

Pension B&B Perruque ligt in de Friese plaats Koudum. Beleef een unieke overnachting in dit voormalige politiebureau en maak een fiets- of wandeltocht door de prachtige bosrijke omgeving.

€ 90,00

lees verder

Nederland Friese meren Koudum
Product
 

Hotel Iselmar

Het 4-sterren Hotel Iselmar ligt in het Friese Lemmer nabij het IJsselmeer. Trek in het hotel een baantje in het zwembad en bekijk de collectie duikmaterialen in Duikmuseum Lemmer.

€ 89,00

lees verder

Nederland Friese meren Lemmer
Product
 

Hotel Restaurant de Oorsprong

Door de mooie ligging in het bos en nabij het watersportgebied, is Hotel Restaurant de Oorsprong een ideale locatie om aan de dagelijkse drukte te ontsnappen en te genieten van rust en natuur.

€ 80,50

lees verder

Nederland Friese meren Sint Nicolaasga
Product