user_mobilelogo

FR074

Dit prachtige vierpersoons vakantiehuis ligt aan de rand het mooie Friese dorp Eastermar, en toch heerlijk vrij. Vanaf uw terras heeft U uitzicht over een prachtig natuurgebied. Bij het vakantiehuis kun je zo het water op met de sloep die te huur is bij de eigenaar. Binnen 300 meter varen en je zit al op het Burgumermeer of op het meer "de Leijen". Eastermar is een pittoresk Fries dorp met diverse leuke winkeltjes, een warme bakker en leuke restaurantjes en terasjes. Dit vakantiehuis is verder een prima uitvalsbasis om Friesland wandelend, per auto, fiets of boot te ontdekken.

€ 368,00

lees verder

Nederland Friesland Eastermar
Product
 

FR075

Dit werkelijk uniek gelegen vierpersoons vakantiehuis is gerealiseerd in een voormalige bakkerij aan de dorpsgracht in het schilderachtige Friese dorp Eastermar. Het vakantiehuis is met veel oog voor details ingericht. Het dorp Eastermar heeft een aantal leuke winkeltjes, restaurantjes en terrasjes. Ook de buurtsuper en een bakkerij zijn er in het dorp te vinden. Eastermar ligt in de "Noardelyke Fryske Wâlden" tussen het Bergumermeer en de Leyen. Een ideale omgeving om Friesland via het water te ontdekken. Huur een sloep of fluisterboot in de buurt en geniet direct van de prachtige omgeving. Vanuit het dorp fietst of wandelt u binnen een paar minuten de natuur in. Lommerrijke zandpaden en elzenwallen kenmerken het Coulissenlandschap. Varen, kanoen, suppen en zwemmen behoren tot de mogelijkheden. Burgum, Drachten en Leeuwarden liggen in de naaste omgeving, voor een bezoek aan bijvoorbeeld musea of een groot winkelaanbod. Dit vakantiehuis is een echte aanrader!

€ 276,00

lees verder

Nederland Friesland Eastermar
Product
 

FR028

Dit superleuke vakantiehuis voor vier personen ligt middenin het mooie Friese dorp Eastermar, en toch heerlijk vrij. Vanaf uw terras aan het water heeft U uitzicht over de ijsbaan en naar de jachthaven van Eastermar. Bij het vakantiehuis kun je zo het water op met de twee kano's die te huur zijn bij de eigenaar. Het is nog geen 300 meter varen en je zit al op het Burgumermeer. Eventueel kunt u uw eigen bootje (maximaal vijf meter) afmeren bij het vakantiehuis.

€ 311,00

lees verder

Nederland Friesland Eastermar
Product