user_mobilelogo

de Wrange

de Wrange - Gelderland

€ 99,00

lees verder

Nederland Gelderland Doetinchem
Product
 

DG730

Deze 80m2 ruime bungalow wordt omringd door meer dan 10 hectare bos en is standaard ingericht voor vijf personen. Indien u met meer personen wilt komen kunnen de enkele bedden vervangen worden door stapelbedden. Het maximaal aantal toegestane personen is acht. De bosrijke omgeving is ideaal voor natuurliefhebbers en biedt een rijk scala aan wandelpaden en fietsroutes. Deze bungalow staat op een terrein waar ook twee groepsaccommodaties aanwezig zijn. Voor kinderen is er voldoende te beleven zo is er een speeltuin met onder andere een volleybalveld, voetbalveld, pinpongtafel, speeltoestellen en zelfs een manege! Het bosrijke terrein biedt voldoende ruimte voor georganiseerde activiteiten. Gaat u liever op pad? Het centrum van Doetinchem is op enkel 5km afstand. Hier kunt u winkelen, borrelen en het nachtleven ontdekken!

€ 543,00

lees verder

Nederland Gelderland Doetinchem
Product
 

DG741

Logeren bij een heus kasteel, dat kan in dit unieke vierpersoons kasteelhuisje bij Kasteel Slangenburg in het Achterhoekse Doetinchem. In alle stilte wakker worden aan de binnengracht van het kasteel. Je kijkt naar buiten en ziet de blauwe reiger net zijn ontbijt wegwerken, even verderop duikt een IJsvogeltje net het water in. Geniet van de rust en deze mooie tafereeltjes in deze prachtige beboste omgeving. Heerlijke wandelingen en fietstochten maken, een terrasje pakken, uit eten gaan in één van de vele mooie restaurantjes in de omgeving. Er is een tweede kasteelhuisje, deze kunt u vinden onder huiscode DG759. Aan de overzijde bevindt zich het Koetshuis, deze is geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur voor een lekker hapje en drankje. Als kasteelbewoner van dit mooie kasteelhuisje heeft u voldoende basis voor een geslaagd verblijf in de Achterhoek.

€ 526,00

lees verder

Nederland Gelderland Doetinchem
Product
 

Villa Ruimzicht

Hotel Villa Ruimzicht is gevestigd in een monumentaal pand in Doetinchem. Het hotel beschikt over verschillende themakamers en prachtig Dutch Design midden in het natuurrijke landschap van Gelderland.

€ 85,00

lees verder

Nederland Gelderland Doetinchem
Product