user_mobilelogo

DG647

Dit vierpersoons boshuisje is gelegen aan een zandpad op het landgoed De Loenense Enk. Dit landgoed ligt op een terrein van 6.000m2 en is omheind zodat uw hond hier los kan lopen. Hier begint het uitgestrekte bos, het Loenerveld. Van hieruit is het mogelijk flinke tochten te maken over het Loenerveld of de Loenermark. Het is zelfs mogelijk een tocht te maken via de Hoge Veluwe en door te lopen tot aan Wageningen. Zowel wandel als fiets en ruiterpaden zijn direct bereikbaar. Er bestaat de mogelijkheid om eigen paard(en) en/of pony('s) mee te nemen.  Dit vakantiehuis is geheel duurzaam gebouwd. Het dak is een groen-dak. Er groeien hele bomen en ruig gras op. Het huisje wordt verwarmd met behulp van een warmtepomp. De elektriciteit wordt opgewekt via zonnepanelen op het in de nabijheid gelegen hoofdhuis. De vloer en ook de wanden zijn van leem.

€ 378,00

lees verder

Nederland Gelderland Loenen
Product
 

DG748

Dit prachtig gelegen rustieke vakantiehuis is gelegen op het landgoed De Loenense Enk. Vanuit het vakantiehuis hebt u zicht op een deel van de weilanden die bij het landgoed behoren. Hier beginnen de uitgestrekte bossen van het Loenerveld. Vlak bij het vakantiehuis is er ook een uitkijkpost om wild te zien. Wie rond zonsopgang of zonsondergang een wandelingetje maakt kan vaak wild zien. Zeker in het voorjaar kun je de wilde zwijnen goed zien, de jongen zijn erg vrij en prachtig om te zien met hun gestreepte "pyama" vacht. Vanuit het vakantiehuis is het mogelijk flinke wandel- paardrij- of fietstochten te maken over het Loenerveld of de Loenermark. Dit prachtig gelegen vakantiehuis is een heerlijk huis voor de liefhebber van natuur, bossen en rust.

€ 583,00

lees verder

Nederland Gelderland Loenen
Product
 

DG749

Dit luxe vierpersoons chalet staat op een rustige plaats op camping de Marshoeve bij Loenen op de Veluwe. Het park biedt genoeg vertier voor kinderen. Er zijn trampolines, drie speeltuintjes en een verwarmd buitenzwembad welke gedurende het seizoen is geopend. Ook is er een restaurant op het park. Het chalet ligt aan de rand van bos en heide in een rustige en unieke omgeving tussen Beekbergen en Eerbeek. Op het dorpscentrum van Loenen ligt op vijf minuten lopen van het chalet, hier zijn onder meer een supermarkt en een fietsverhuurbedrijf te vinden.

€ 420,78

lees verder

Nederland Gelderland Loenen
Product
 

Hotel Restaurant de Loenermark

In Loenen, op de Veluwe, vind je Hotel Restaurant de Loenermark. De bosrijke omgeving van dit hotel is zeer geschikt voor prachtige wandel- en fietstochten. Bezoek ook de gezellige stad Apeldoorn.

€ 52,67

lees verder

Nederland Gelderland Loenen
Product