user_mobilelogo

Hotel LIVVO Costa Taurito

Hotel LIVVO Costa Taurito ligt maar 5 minuutjes van het strand af en biedt een zorgvrije vakantie voor de hele familie. Ga een dagje naar de zee of ga op pad met de bus, de bushalte is toch dichtbij. In het hotel zelf valt ook genoeg te beleven, zo is er een uitgebreide spa, animatie voor jong en oud en zijn er sportactiviteiten.

De kamers zijn ruim en comfortabel ingericht. In het restaurant kun je terecht voor verschillende, smakelijke maaltijden. Voor de kids is er genoeg te doen, zo is er een miniclub, waar leuke en uitdagende activiteiten worden georganiseerd. Natuurlijk kunnen zij ook al hun energie kwijt in het aquapark voor uren waterpret.

€ 629,00

lees verder

Spanje Gran Canaria Playa Taurito
Product
 

Appartementen Cordial Magec Taurito

Appartementen Cordial Magec Taurito heeft een rustige ligging, met uitzicht op prachtige bergkliffen. Ondanks deze serene omgeving, is het strand van Taurito al op loopafstand te bereiken en sta je ook zo in het centrum. De comfortabele appartementen zijn voorzien van een ruime woonkamer, waarbij je van het aangename klimaat geniet op je eigen balkon of terras. Voor wat afkoeling kun je terecht rondom het zwembad, terwijl sportievelingen zich ook kunnen uitleven in de fitnessruimte van Appartementen Cordial Magec Taurito.

€ 539,00

lees verder

Spanje Gran Canaria Playa Taurito
Product
 

Hotel LIVVO Lago Taurito

Hotel LIVVO Lago Taurito ligt maar 5 minuutjes van het strand af en biedt een zorgvrije vakantie voor de hele familie. Ga een dagje naar de zee of ga op pad met de bus, de bushalte is toch dichtbij. In het hotel zelf valt ook genoeg te beleven, zo is er een uitgebreide spa, animatie voor jong en oud en zijn er sportactiviteiten.

De kamers zijn ruim en comfortabel ingericht. In het restaurant kun je terecht voor verschillende, smakelijke maaltijden. Voor de kids is er genoeg te doen, zo zijn er meerdere kidsclubs voor verschillende leeftijden waar leuke en uitdagende activiteiten worden georganiseerd. Natuurlijk kunnen zij ook al hun energie kwijt in het aquapark voor uren waterpret.

€ 593,00

lees verder

Spanje Gran Canaria Playa Taurito
Product
 

Hotel Mogan Princess Beach Club

Hotel Mogan Princess & Beach Club ligt op een unieke plek op Gran Canaria: namelijk op een klif die uitkijkt op het strand van Playa Taurito. Je hebt op dit fijne adres alles bij de hand wat je nodig hebt tijdens een welverdiende vakantie. Grote zwembaden, diverse bars waar koele drankjes klaar staan en kamers die van alle gemakken zijn voorzien. En wil je naar het strand? De shuttlebus brengt je ernaartoe.

De grote zwembaden van Hotel Mogan Princess & Beach Club zijn perfect voor de nodige verkoeling. Je kijkt hier bovendien al zwemmend uit over zee, het strand en de imposante, steile rotswanden. In de verte zie je, alsof het uitzicht niet mooi genoeg is, ook nog eens het romantische plaatsje Puerto de Mogan liggen. En goed om te weten: vanuit de comfortabele kamers heb je eveneens zicht op deze prachtige plaatjes.

Tijdens de vakantie is lekker eten en drinken natuurlijk ook belangrijk. Heb je trek tijdens een dagje bij het hotel, loop dan langs snackbar La Choza bij het zwembad. Bestel hier een snack of nip gezellig van een drankje. In het buffetrestaurant wordt iedere dag weer gezorgd voor smakelijke maaltijden, waarvan een aantal wordt klaargemaakt waar je bij staat. En ben je op het strand: drankjes bij de beach club zijn inclusief! De boulevard is ook gelijk de plek waar je aan kunt schuiven bij een van de leuke restaurantjes. Fijne vakantie!

€ 781,00

lees verder

Spanje Gran Canaria Playa Taurito
Product
 

SPLASHWORLD LIVVO Valle Taurito

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij SPLASHWORLD LIVVO Valle Taurito

€ 691,00

lees verder

Spanje Gran Canaria Playa Taurito
Product
 

LIVVO Costa Taurito

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij LIVVO Costa Taurito

€ 517,00

lees verder

Spanje Gran Canaria Playa Taurito
Product
 

TUI BLUE Suite Princess

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij TUI BLUE Suite Princess

€ 941,00

lees verder

Spanje Gran Canaria Playa Taurito
Product
 

Mogán Princess Beach Club

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Mogán Princess & Beach Club

€ 628,00

lees verder

Spanje Gran Canaria Playa Taurito
Product