user_mobilelogo

Strela

€ 1.188,00

lees verder

Graubunden
Product
 

Danilo

Verblijven in een aangename accommodatie in Savognin? Hotel Danilo is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 44 reizigers beoordelen Hotel Danilo gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Danilo, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Zwitserland? Boek jouw vakantie naar Hotel Danilo vandaag nog!

€ 1.110,00

lees verder

Graubunden
Product
 

Aclas Heinzenberg

Verblijven in een aangename accommodatie in Maiensasshauser? Hotel Aclas Heinzenberg is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 15 reizigers beoordelen Hotel Aclas Heinzenberg gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Aclas Heinzenberg, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Zwitserland? Boek jouw vakantie naar Hotel Aclas Heinzenberg vandaag nog!

€ 508,00

lees verder

Graubunden
Product
 

Aclas Heinzenberg

5-daagse Autovakantie naar Graubünden bij Aclas Heinzenberg

€ 372,00

lees verder

Zwitserland Graubünden Urmein
Product
 

Club Hotel Davos

6-daagse Autovakantie naar Graubünden bij Club Hotel Davos

€ 480,00

lees verder

Zwitserland Graubünden Davos
Product
 

Hotel Strela

Hotel Strela is een modern 3-sterrenhotel met een gunstige ligging, vlak bij het centrum van het mondaine Davos met zijn vele winkels, terrasjes en clubs. Start de dag met een lekker ontbijt zodat u vol energie op pad kunt om de prachtige omgeving te verkennen. Davos is een ideale wandel- en mountainbikebestemming. Na een dag vol nieuwe indrukken in de bergen ontspant u in de sauna. Hotel Strela beschikt tevens over een restaurant waar u 's avonds kunt aanschuiven voor regionale specialiteiten. De bar is een uitnodigende plek om uw dag af te sluiten. Hotel Strela heeft een hoge gastenwaardering te danken aan de centrale ligging, nette kamers, het uitgebreide ontbijtbuffet en het vriendelijke personeel. Profiteer in dit hotel ook van hoge kinderkortingen en de voordelen van de Davos Premium Card.

€ 83,00

lees verder

Zwitserland Graubünden Davos
Product
 

Parkhotel Silvretta

Verblijven in een aangename accommodatie in Klosters? Hotel Parkhotel Silvretta is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 65 reizigers beoordelen Hotel Parkhotel Silvretta gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Parkhotel Silvretta, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Zwitserland? Boek jouw vakantie naar Hotel Parkhotel Silvretta vandaag nog!

€ 1.002,00

lees verder

Graubunden
Product
 

Faern Arosa Altein

Verblijven in een aangename accommodatie in Arosa? Hotel Faern Arosa Altein is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 50 reizigers beoordelen Hotel Faern Arosa Altein gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Faern Arosa Altein, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Zwitserland? Boek jouw vakantie naar Hotel Faern Arosa Altein vandaag nog!

€ 1.638,00

lees verder

Graubunden
Product
 

Grischa

Verblijven in een aangename accommodatie in Davos? Hotel Grischa is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 170 reizigers beoordelen Hotel Grischa gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Grischa, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Zwitserland? Boek jouw vakantie naar Hotel Grischa vandaag nog!

€ 1.904,00

lees verder

Graubunden
Product
 

Parsenn

Verblijven in een aangename accommodatie in Davos? Hotel Parsenn is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 128 reizigers beoordelen Hotel Parsenn gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Parsenn, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Zwitserland? Boek jouw vakantie naar Hotel Parsenn vandaag nog!

€ 1.046,00

lees verder

Graubunden
Product
 

Hilton Garden Inn Davos

Verblijven in een aangename accommodatie in Davos? Hotel Hilton Garden Inn Davos is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 294 reizigers beoordelen Hotel Hilton Garden Inn Davos gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Hilton Garden Inn Davos, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Zwitserland? Boek jouw vakantie naar Hotel Hilton Garden Inn Davos vandaag nog!

€ 1.486,00

lees verder

Graubunden
Product
 

Laaxerhof

Verblijven in een aangename accommodatie in Laax? Hotel Laaxerhof is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 26 reizigers beoordelen Hotel Laaxerhof gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Laaxerhof, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Zwitserland? Boek jouw vakantie naar Hotel Laaxerhof vandaag nog!

€ 2.968,00

lees verder

Graubunden
Product
 

Signina

Verblijven in een aangename accommodatie in Laax? Hotel Signina is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 100 reizigers beoordelen Hotel Signina gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Signina, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Zwitserland? Boek jouw vakantie naar Hotel Signina vandaag nog!

€ 1.366,00

lees verder

Graubunden
Product
 

Revier Mountain Lodge

Verblijven in een aangename accommodatie in Lenzerheide? Hotel Revier Mountain Lodge is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 143 reizigers beoordelen Hotel Revier Mountain Lodge gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Revier Mountain Lodge, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Zwitserland? Boek jouw vakantie naar Hotel Revier Mountain Lodge vandaag nog!

€ 338,00

lees verder

Graubunden
Product
 

AMERON Davos Swiss Mountain

Verblijven in een aangename accommodatie in Davos? Hotel AMERON Davos Swiss Mountain Resort is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 197 reizigers beoordelen Hotel AMERON Davos Swiss Mountain Resort gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel AMERON Davos Swiss Mountain Resort, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Zwitserland? Boek jouw vakantie naar Hotel AMERON Davos Swiss Mountain Resort vandaag nog!

€ 1.452,00

lees verder

Graubunden
Product
 

Drei Konige

Verblijven in een aangename accommodatie in Chur? Hotel Drei Konige is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 236 reizigers beoordelen Hotel Drei Konige gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Drei Konige, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Zwitserland? Boek jouw vakantie naar Hotel Drei Konige vandaag nog!

€ 1.110,00

lees verder

Graubunden
Product
 

Precise Tale Seehof

Verblijven in een aangename accommodatie in Davos? Hotel Precise Tale Seehof is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 105 reizigers beoordelen Hotel Precise Tale Seehof gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Precise Tale Seehof, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Zwitserland? Boek jouw vakantie naar Hotel Precise Tale Seehof vandaag nog!

€ 1.324,00

lees verder

Graubunden
Product
 

Solaria Serviced

Verblijven in een aangename accommodatie in Davos? Appartement Solaria Serviced is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 130 reizigers beoordelen Appartement Solaria Serviced gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Solaria Serviced, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Zwitserland? Boek jouw vakantie naar Appartement Solaria Serviced vandaag nog!

€ 920,00

lees verder

Graubunden
Product
 

Faern Arosa Altein

4-daagse Autovakantie naar Graubünden bij Faern Arosa Altein

€ 369,00

lees verder

Zwitserland Graubünden Arosa
Product
 

Strela

4-daagse Autovakantie naar Graubünden bij Strela

€ 196,00

lees verder

Zwitserland Graubünden Davos
Product
 

Laaxerhof

4-daagse Autovakantie naar Graubünden bij Laaxerhof

€ 739,00

lees verder

Zwitserland Graubünden Laax
Product
 

Aves

4-daagse Autovakantie naar Graubünden bij Aves

€ 272,00

lees verder

Zwitserland Graubünden Arosa
Product
 

Hotel Danilo

Hotel Danilo is een gastvrij 3-sterrenhotel in het centrum van Savognin. Het hotel ligt midden in het natuurpark Ela, tussen Chur en St. Moritz. In deze regio vindt u ook de wereldberoemde Bernina Express. U kunt hier prima wandelen. Met de inbegrepen gastenkaart profiteert u van aantrekkelijke kortingen op uitstapjes in de omgeving. Ook het gebruik van de bergbanen in de periode van ca. 1/7-30/9 en het gebruik van de lokale bus zijn met de gastenkaart gratis. Bij terugkomst in het hotel vermaakt u zich met een potje biljart. Schuif daarna aan voor een smakelijk diner in het restaurant, neem een drankje in de bar en sluit de dag af in de discotheek. Gasten die u voorgingen zijn te spreken over de omgeving, de comfortabele kamers, het goede eten en het vriendelijke personeel.

€ 92,00

lees verder

Zwitserland Graubünden Savognin
Product
 

Rocksresort

4-daagse Autovakantie naar Graubünden bij Rocksresort

€ 368,00

lees verder

Zwitserland Graubünden Laax
Product
 

Peaks Place

4-daagse Autovakantie naar Graubünden bij Peaks Place

€ 292,00

lees verder

Zwitserland Graubünden Laax
Product
 

Hilton Garden Inn Davos

4-daagse Autovakantie naar Graubünden bij Hilton Garden Inn Davos

€ 349,00

lees verder

Zwitserland Graubünden Davos
Product
 

Solaria

5-daagse Autovakantie naar Graubünden bij Solaria

€ 419,00

lees verder

Zwitserland Graubünden Davos
Product
 

Silvretta

4-daagse Autovakantie naar Graubünden bij Silvretta

€ 763,00

lees verder

Zwitserland Graubünden Klosters
Product
 

Signinahotel

4-daagse Autovakantie naar Graubünden bij Signinahotel

€ 298,00

lees verder

Zwitserland Graubünden Laax
Product
 

Parsenn Resort

4-daagse Autovakantie naar Graubünden bij Parsenn Resort

€ 175,00

lees verder

Zwitserland Graubünden Davos
Product
 

Grischa

4-daagse Autovakantie naar Graubünden bij Grischa

€ 468,00

lees verder

Zwitserland Graubünden Davos
Product
 

Appartementen Solaria

In het Zwitserse stadje Davos vind je de nieuwe en modern ingerichte appartementen van Solaria, de ideale accommodatie voor jouw zomer- of wintersportvakantie. Zodra je over de drempel stapt, ervaar je een op en top vakantiegevoel. Deze ruime appartementen beschikken namelijk over alle faciliteiten en gemakken die je thuis gewend bent, van een moderne keuken met koffiezetapparaat tot aan een heerlijk comfortabel bed. Het hele jaar door geniet je van vele voordelen met de Davos Klosters Card. In de zomer kun je hier heerlijke wandelingen maken, of verken de omgeving op een van de gratis fietsen of scooters. In de winter brengt de shuttle je zo naar de piste. Al is wandelen wellicht ook geen probleem, want de kabelbaan ligt op 6 min loopafstand.

lees verder

Zwitserland Graubünden Davos Klosters
Product
 

Silvretta Parkhotel

Silvretta Parkhotel, het eerste hotel in het dorp, met opperbeste faciliteiten en gelegen op een waanzinnige locatie in het idyllische Klosters. Het comfort van uitgebreide faciliteiten in combinatie met de gemoedelijke sfeer van een familiair hotel. Van zwembad, fitness, wellness en bowlingbaan tot maar liefst 4 restaurants; er is ruime keuze voor ieders wens en smaak. Er is zelfs een pianobar! Met 3 bergliften op loopafstand sta je binnen een mum van tijd in de bergen voor een mooie wandeling of oneindige pistekilometers. Leef je uit op de ijs- of tennisbaan tegenover het hotel of maak een uitstapje naar Davos. Aan het einde van een dag vol indrukken, kun je aanschuiven voor een heerlijk diner en vervolgens tot rust komen in je ruime, nette kamer. Sportfanaten, natuurliefhebbers en families met kinderen beleven hier een waanzinnige tijd in de zomer en winter.

lees verder

Zwitserland Graubünden Davos Klosters
Product