user_mobilelogo

BG Nautico Ebeso

8-daagse Zonvakantie naar Balearen bij BG Nautico Ebeso

€ 479,00

lees verder

Spanje Ibiza Figueretas
Product
 

Ibiza Playa

8-daagse Zonvakantie naar Balearen bij Ibiza Playa

€ 687,00

lees verder

Spanje Ibiza Figueretas
Product
 

Appartementen Mar Y Playa

Mar y Playa ligt midden in Figueretas, tegenover het strand. Het grootste deel van de appartementen bevindt zich in het hoofdgebouw direct aan de boulevard. Een klein deel ligt in het bijgebouw achter het hoofdgebouw.

De comfortabele appartementen zijn netjes ingericht en kijken uit op het zwembad of (gedeeltelijk) op zee. Voor een frisse duik is er een zwembad en ben je graag sportief bezig dan kun je terecht in de fitnessruimte in het bijgebouw. Voor kinderen is er een klein kinderbadje.

Op het zonneterras kun je heerlijk genieten van de zon. De cafetaria, die direct naast het zonneterras ligt, zorgt voor koele drankjes en heerlijk eten. Het terras van de cafetaria kijkt uit over de flanerende mensen op de boulevard. Erg leuk om hier te zitten! Op de boulevard vind je ook nog een aantal andere restaurantjes en Ibiza-stad bereik je al na ongeveer 20 minuten wandelen.

€ 514,00

lees verder

Spanje Ibiza Figueretas
Product
 

Hotel BG Nautico Ebeso

Op een prachtige locatie in Figuetas vind je Hotel BG Nautico Ebeso. Dit fijne, typische Spaanse hotel ligt direct aan de boulevard en direct aan zee. De promenade loopt helemaal langs de kust en je kunt zo naar Playa d'en Bossa en zelfs tot Ibiza stad lopen. Geniet van de verzorgde kamers, het prachtige zwembad met uitzicht op zee en het lekkere ontbijt in de ochtend.

Heerlijk relaxen bij het zwembad, de mooiste stranden van Ibiza ontdekken en 's avonds naar Playa d'en Bossa of Ibiza stad. Hotel BG Nautico Ebeso is een ideale uitvalsbasis voor een zonvakantie op Ibiza.

€ 689,00

lees verder

Spanje Ibiza Figueretas
Product
 

THB Los Molinos

8-daagse Zonvakantie naar Balearen bij THB Los Molinos

€ 714,00

lees verder

Spanje Ibiza Figueretas
Product